Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
Celkem hlasů: 26
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Maximalni počet psů na osobu jaký?
Leni, mi se tedy taky připojíme. jen mě trochu děsí, že v pondělí mám odevzdat v brně hotovou bakalářku
jezdí či chodí se v odrách i na semafor?Huh? zelená - vaječňák - griotka Huh?
vaječňákyX rum Smiley
Ahoj, taky se počítám mezi blesky, protože tuhle diskuzi jsem objevil až dneska...tak za mě a mojí proužkatou hlásim že jestli tam nebudou žádný KRÁVY, tak s náma můžete počítat...v opačnym případě s náma počítejte taky ale musim poprosit Ježici,aby upozornila ty KRÁVY že budu střílet!!!
Ahoj, ráda bych přijela, ale pořád se nemůžu rozhodnout, jak pořešit ubytování. Nemám to tak daleko, tak bych mohla přijet i v sobotu ráno, ale to bych určo přišla o super atmosféru a zážitky v hospůdce co? Jak to máte vyřešené? :-)
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.