No to já jsem si původně myslela, že bych psa přivázala ke kočáru a táhnul by - jenže mám problém i při normální chůzi, na tom dvoumetrovém vodítku je strááááááááášně daleko ode mně - takže ho pilně zkracuju, aby se nám ta šňůra nemotala pod nohama - tak by asi psychicky nepřenesla, že by mezi náma byl ještě kočár.
I když třeba jenom potřebuje něco mít za zadkem a bude jí tam stačit ten kočár :-)
Ale vzhledem k tomu, že mám labradora, který chytá rapla pomalu při každém šlápnutí do louže a musí jí dvacekrát za sebou proběhnout tou největší rychlostí, aby to pořádně cákalo a nekouká při tom, že jí někdo či něco stojí v cestě (to skorosražení z kola docela bolelo), tak bych uvítala kočár velmi stabilní.
Tak nějak přemýšlím, že si půjdu do obchodu toho Patrona prohlídnout, a budu do něj všelijak drcat a kontrolovat, jak to ustojí.
Mě bohužel ty šátky moc nezaujaly, dítě mi tam příjde takové skrčené a nosit se s tím, asi by moje záda plakala. Někdy pláčou i po celodenním nošení batohu. To si radši naložím kočár a budu víc tlačit.
Krosničku s odrostlejším mimi pak na záda vyfasuje tatínek, aby mi furt neutíkal :-).