Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 6 Hostů prohlíží toto téma.
Tak tomu nerozumim. Když se řerkne ortéza, vybaví se mi neco jako jsem měla na ten výron kotníku a s tím se moc chodit nedá, leda pajdat. No a ted mi ty trvdíš, že máš kvalitní ortézu ( na koleno) a chodíš s tím treky? To koleno se v ortéze dá ohybat?
Matne si vybavuju, že jsem potkala nejake takove koleno na trati nebo v hospode.
Potvrzuju hůlky, co je nosím, je to o 100% lepší. Akorát teda závěrečnej padák ze Lví hory či co to bylo na Šeráku si artróza chrochtala blahem, kolena cvakaly kost na kost jak už tam není žádná chrupavka a nepomohly ani hůlky, ani brufen, ani rum, ani sprostý nadávky
A ještě jedna dotázka- Mám si tu bandáž nechat i přes noc? Nebo při bivaku sundat?
Šari, údajně je lepší při velkých pauzách sundávat cokoli, co ti stahuje kolena, jinak si odděláš i to, co ještě normálně funguje... - takže by to mělo platit i pro stahovací obynadla.
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.