Díky, díky, díky! Skvělá a snadná trať nutně doplněná mlhou, deštěm, hromy, blesky.. no prostě opět super zážitek, Šeráček nezklamal, už se moc těším na další ročník
Děkuji také Bláze, že to se mnou opět krásně odťapala, kamarádům spolutrekařům za společnost na základně i na trati, za ohlídání australského mimina, za "výtah" na Šerák (jmenovitě Honzovi Š. jehož tempa jsem se chytla a následně Vikině
před kterou jsem s Bláhou poctivě utekla, ačkoliv síly docházely), sobě děkuju za ten super nápad vzít s sebou placku s rumem, protože v tom nočním dešti fakt bodl - za sucho pod plachtou, když jsem se zalekla bouřky, a možnost se o ten rum podělit za krásného bubnování deště děkuju Honzovi H., aneb už vždycky budu věřit meteorologům a už nikdy si nezapomenu vzít plachtu vlastní
A ještě zvláštní poděkování Viktorovi samozřejmě za nocleh, ale hlavně za dost nevšední zážitek - noční taktrochuněcojakobikejoring Lipovou
při té vzpomínce se budu ještě dlouho smát
PS v mlze za šera na Králičáku jsem se popravdě nejvíc bála, že přejdu ten vrchol a ani ho nenajdu