Ahoj,
chtěl bych Brzďovi, Medvedovi a dalším, co se jakkoliv podíleli na organizaci a tvorbě skvělé nálady za super akci, i když jsem nedošel. Užíval jsem si to nejvíc, jak jen to šlo...
Petrovi díky za sebrání v Olomouci již ve středu večer, odkud jsme pokračovali směr ValMez, kde se konal menší/větší rafting ve Favoritu na "kruháči". I přes toto dvouhodinnové zdržení jsme dorazili ve Čtvrtek cca 1:00. Peter si za náma vylezl ven na pokec a pak začali přijíždět další. Noc byla suchá, takže spánek venku byl super
. Ve čtvrtek jsme s Petrem udělali menší "hvězdový" výšlap (hvězdový - z rozcetníku pod chatou jsme šli nejdřív jednu cestu, odkuď nás vrátili "TRNAPáci" a to se konalo i při pokusu jít jinou cestou). Večer v dobré náladě se v 21.h konal výstup na sjezdovku, odkuď bylo nádherně vidět na okolí. Pátek byl super až na to, že jsme po odemknutí auta ztratili klíče
(nevadí, Petr umí odemkout a já nastartovat bez klíčů
). Trasa byla moc krásná, ale znepříjemnil ji 8,3km kufr do Tvrdošína
. Někde jsme po cestě nabrali Lenku a Honzu, kteří nás zase opustili v penzionu. Počasí na lesní bivak vyšlo - nepršelo
. Ráno jsem ušel sotva 4km a hodil jsem na kluzké cestě "masku", která mě donutila zavolat odvoz. Medved dojel takřka okamžitě - díky. Na bivaku jsem potkal další a odtud cestoval do cíle v tranzitu s kapitánem plavidla Brzďem. Aby toho nebylo málo, tak spolučlen mojí/naší výpravy Petr D. na trati taky zrušil koleno
. V cíli jsem rozebral celé auto, ale klíče pořád ještě nikde. Nakonec jsme s Petrem (který dorazil do cíle někdy kolem 16té h) otevřeli kufr bez klíčů, i když to bez klíčů nejde - troška síly, kladivo a je to
. Klíče byly přibouchnuté mezi karoserií a dveřmi kufru
. Večerní pohoda u coutry kapely až do ranních hodin. V neděli super vyhlášení (speaker byl super
), pohodovka v termálku a pak jsme mezi posledníma odjeli. Po cca 35ti km cesty jsme urvali zadní nápravu, na což následovala klasická hláška "A jsme pěkně v prdeli" a s Petrem jsme se dali do smíchu. Petrův bug (Favorit 136L) je už na vrakovišti. Až uvidíte fotky, tak tomu uvěříte
. Nastal problém s cestou domů - všecha auta směr ČR už byla pryč a na Oravici byla jen posádka Míra+Monika, kteří byli naloženi až po střechu nebo Lucka, Sandra a Pepa, kteří měli už 3 psy a další 2 by byl do jednoho auta problém. Nakonec nás zachránil Míra s Monikou, a po půlhodinovém přeskládávání obsahu auta jsme se naložili. Brzďo jako zodpovědný organizátor dojel na místo konce naší cesty (začtek cesty nové) zkontrolovat, jestli jsme všichni OK...
Díky všem, za nádherných 5 dní