Já ti nevím Vojto, asi jsem šla něco jiného. Trasa nuda, asfalt, řepka. Pořadatelské značení na facku - zprvu cedule na každém stromě, ke konci nenápadná šipka nakreslená na kolíku zapíchnutém v zemi a dál pro jistotu značeno jen občas, zbytek si najdi v mapě. Nic proti hledání v mapě, ale tak buď mám jít po značení nebo podle mapy, ale prosím sjednotit a případně správně nazvat. A přechod přes trať je navádění k porušení zákona (pokuta až 10 tisíc) a k hazardování se životem. Fakt to nebyla místní lokálka a svištělo to tam celkem slušně. O možnosti podlézt propustkem mohli uvažovat tak maximálně psi - měla bych problém i bez batohu, s batohem leda plazením. Nechápu jak mohl tento úsek projít přes všechna ta různá povolení - to si toho nikdo nevšiml???
Zázemí za mne perfektní - vybrala jsem si P2, auto ve stínu (spím v něm), samotka, fakt paráda. Mítink i vyhlášení fajn, hospůdka vypadala taky dobře.
Účast - no, nečekala jsem že moje první první místo bude po šestihodinovém bivaku! O pár let zpátky bych se s bídou vešla do první desítky, na bednu určitě ne. Kde jste, mladé nadějné dogtrekařky?
Fotky - budou, fakt na ně zkusím večer vlítnout. Mrzí mne, že nemám vyfocenou tu ceduli u trati, ale byla jsem z ní v takovém šoku, že jsem si na foťák vzpomněla až kus za...
Závěr - dogtrek dělá trasa a ty koleje už byly fakt moc, takže zopakovat si to nehodlám.