taky jsem si moc ráda početla a naprosto mě to nadchlo...chystáme se teď v létě s pesanem taky putovat, ale zdaleka ještě ne tak daleko, na to bohužel teď nemáme ani čas, ani fyzičku:)
K těm čočkám...taky jsem patřila mezi poloslepé trekaře s čočkama a hlavně brýlema - po týdnu až dvou nošení čoček jsem totiž vždycky začala mít s očima problémy, tak mi nezbylo nic jiného. Letos v zimě jsem byla na laseru...Při operaci se ukázalo, že jsem naprosto odolná proti těm oblbovacím kapkám do očí, takže můžu s klidným svědomím říct, že v životě mě nic nebolelo, jako tahle procedura...myslela jsem, že tam umřu. Ten den večer a druhej den mě oči bolely jak blázen, skoro jsem neviděla ale pak se to začalo rychle lepšit a teď si to nemůžu vynachválit...stálo to za to, konečně normálně vidět je paráda. Jinak co jsem slyšela (dlouho jsem si hledala zkušenosti známých s laserovou operací), každej na to reaguje naprosto odlišně, někdo hned vstane a dokonale bez bolesti vidí, někdo zas trpí tři dny, někdo hůř vidí měsíc...ale je to člověk od člověka, i ten nejlepší lékař často neovlivní, nakolik tě pak ty oči bolí...