pokud se agi nevenujes na vysoke urovni (2x tydne trenink, intenzivni treninky, soustredeni...), tak tabor by ji urcite neuskodil jak psala Petra, u nas na cvicaku dve fenky behaly, byl to ten nejmensi druh jezevciku (kralici nebo trpaslici??). Behaly hodne dobre, rychlosti samozrejme nemaji sanci dosahnout na napr. seltie, pudliky... Ta jedna nakonec nejake problemy s pateri mela (hodne velke, ale tusim po nejakem urazu), ale agility behaly asi 6 let?? Pokud budes mit agi tyden na tabore, tak si uzijes hromadu srandy, pro psa je to neco noveho a vubec nemusis pejsana nechat skakat pres skocky, jednoduse muze bocnice jen probihat, acko muze byt nizsi atd...
Agi vůbec neskáčem. Když si jednou za čas se skočí přes koňksou překážkou za koněm, ale jinak moc ne. Ani neni kde momentálně. Ani čas nebyl, já jsem lítala kvůli škole, teď ještě přihlášky na střední, bylo toho hodně. Proto chci sní někam jet. Jen mi dvě, jako za starých časů. No uvidíme, možná, že na nějak ten tábor s agi i pojedem...