Ahoj Jano,
ja sice nemam potvrzenou cukrovku, ale potykam se s necim, co se dost podoba hypoglikemickym zachvatum (po cca 2 hodinach fyz. namahy na me najednou padne slabost, je mi na omdleni, na zvraceni, klepou se mi ruce, spatne vidim, nejsem schopna udrzet rovnovahu - proste pocity z nedostatku cukru), doktori mi nejsou schopni rict cca 3 roky, co je pricinou a tak jsem rezignovala.
Kazdopadne hladina cukru v krvi ma na muj stav vliv a na dogtrekkingu s tim musim pocitat, paradoxne driv, kdyz jsem trekky behala nonstop, tak jsem behem zavodu problemy nikdy nemela, pricitam to tomu, ze jsem do sebe temer nonstop lila litry coly, slazeneho caje apod.
Ted kdyz se mi uz nechce behat a chodim trekky vychazkovym tempem, tak mam s temihle stavy docela velke problemy, musim si hlidat abych pravidelne do sebe dostala nejake cukry, ale i tak se mi nekdy proste udela na omdleni a nedobrovolne musim zabivakovat driv nez bych chtela, coz v praxi znamena, ze treba prvni den ujdu jen 20 kilaku i kdyz bych chtela vic a pak se to dohani v sobotu a v nedeli.
Jenze jak rikam, ja nemam cukrovku potvrzenou a kdyz na me padne tenhle zachvat, tak vim, ze to rozchodim, kdyz se najim a vyspim se, a hlavne nechodim sama, protoze kdyz to na me padne, tak treba uprostred silnice a to pak odhazuju psa , padam k zemi a potrebuju asistenci ;-) takze spis zvaz, co by se v nejhorsim pripade mohlo stat tobe a jak bys to resila.
Jinak se zasobami jidla, neco beru uz na startu jako reservu, ale vetsinu doplnuju cestou v kramech a hospodach.