Tak jsem koukla do průběžných výsledků a letos v DTW1 fakt bída, když mám s účastí na třech závodech čtvrté místo. Čímž pro mne vyvstávají dvě otázky:
1 - je někde dáno kolik lidí se vyhlašuje? Broňa vždy vyhlašoval prvních 5, je to závazné nebo to byla jeho dobrá vůle? Pokud je to rozhodnutí pořadatele, dá se to zjistit předem aniž by mu každý z případných výherců volal?
na to navazuje otázka 2 - chápu požadavek pořadatelů, že se má účastník osobně dostavit na vyhlášení konkrétního závodu. Platí to ale i u MČR? Pokud ano, znamená to, že když vyhraju prvních 8 závodů a posledního se z nějakého důvodu nemohu nebo nechci zúčastnit, mám smůlu? Mám-li v sobotu pohřeb tetičky (zlomenou nohu, naštvaného šéfa,...), mám i tak v neděli sednout do vlaku, projet si republiku, obdržet pohár (nebo třeba pytel šrotu) a zase jet domů? A když nemůžu, můj problém?
Aneb: Může se stát, že v celkovém hodnocení budu do pátého místa. Na Osoblahu nejedu. Mám vůbec možnost zjistit zda se mne vyhlášení MČR týká a o co případně přijdu? Mohu někoho požádat, aby mi případnou hodnotnou výhru vzal, nebo ho pořadatel podle pravidel pošle do háje a granule slupne sám? Hlásí se někdo dobrovolně? (seznam účastníků jsem nenašla)
(jen do mne, za hodinu mizím na bígla
)