Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Tisknout stránku - S.O.S Sportovní hafaní koučka hledá AKUTNĚ svého sportovního parťáka

dogtrekking forum

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. => Inzerce a oznámení => Téma založeno: hanzova Září 22, 2015, 21:32:14

Název: S.O.S Sportovní hafaní koučka hledá AKUTNĚ svého sportovního parťáka
Přispěvatel: hanzova Září 22, 2015, 21:32:14
Dobrý den,
pomáhám kamarádce najít domov pro její fenku Apolenku (krízenku).Důvodem je vázné onemocnení kamarádky  :-\

Preposilam jejich vzkaz:

Ciao lidičky, jsem skoro dvouletá roztomilá fenka, přitahuji pozornost :-D, exceluji ve vytrvalosti, nadšeností pro všechny sporty, přátelskostí a radostí ze života. Někde ve mě je kus chrtího srdce, jsem učenlivá, mám ráda lidi, vycházím s většinou psů a vážně hodně akutně (do konce října) potřebuji nový domov. Je se mnou sranda, miluji pohyb, jsem lovec a nenasyta, trochu zbrklá.
Moc moc Vás prosím, sdílejte, ptejte se, potřebuji někoho, kdo by zahořel sympatiemi a kouskem místa u sebe a to nejen v srdci. Panička je marod a jsou pro ní procházky a aktivity se mnou fakt záhul a tak se trápíme obě.
Moc děkuji, Vaše Apolenka

Apolenka se nachází v Ostrave. Dekujeme vsem,kteri se aspon pokusi zeptat se nekoho,kdo by teto fence mohl poskytnout domov..

kontakt: hanzova@seznam.cz