Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Tisknout stránku - Jednooký vlk 2015

dogtrekking forum

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. => Dogtrekkingové akce v ČR => MČR - Jednooký vlk => Téma založeno: Blanka + štěklouni Duben 28, 2015, 16:45:05

Název: Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: Blanka + štěklouni Duben 28, 2015, 16:45:05
Haló, haló, nějak nefungují stránky Jednookého vlka!  :o
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: Petrs01 Červen 21, 2015, 13:58:58
Podařilo se mi v Potštejně zapomenout dvě stejné žluté psí misky - prosím kdo jste je našel, napište mi na petrs01 na seznamu, docela by se mi hodily. DÍKY

Bratře Žižko, nějak to na mne tentokrát bylo náročné, hodně asfaltu mi způsobilo nějaký zánět na nártu, to jsem eště nezažila a že jsem toho v tomto směru za těch 10 let trekování zažila dost. Odřídit to domů byl čirý masochismus. Kemp parádní, trasa zajímavá... DÍKY

Zkracovačům a podobným vykukům - dobře vám tak. To co jste udělali je přesně to o čem trek není. Tak si užijte tu svou podivnou radost nad tím, jak jste na ty pitomé pořadatele a ty hloupé poctivce vyzráli a krásně jste si to zkrátili. Příště si rovnou objeďte kontroly autem, ani vás z toho nemusejí bolet nohy a ještě budete na bedně!

Jdu umřít někam do kouta, to řízení noze fakt neprospělo.
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: mimuscha Červen 21, 2015, 20:40:34
Jednooký vlk 2015: Díky Peťo a smečko...super to bolo a užili sme si to!
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: ježura Červen 21, 2015, 21:48:07
Za nás taky obrovský dík, celý to bylo nabitý nějakou pozitivní energií či co. Prostě super! Tolik milejch lidí co jsem potkala cestou za tři dny nepotkám normálně za rok. Asi nevymřeli... aspoň pod těma horama ne. :-)
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: elina Červen 22, 2015, 10:30:24
Taky děkujem, byl to parádní návrat po 3 leté pauze  :)
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: BadBoyTeam Červen 22, 2015, 11:42:54
Víkend byl úžasný, ale tu atmosféru udělalo velké množství známých a pěkné prostředí Vochtánky, vše ostatní považuji za zklamání. 

- nevyužitý potenciál oblasti a trasa nesmyslně vedená přes spoustu vesnic, dvě velká města, po frekventovaných silnicích, přes nákupní centrum. Zajímavostí bylo dost, ale nad spojnicemi mezi nimi se nikdo nezamyslel. Myslím, že to bylo naplánované doma nad mapou. Nebyl to ten přístup, kdy organizátor s radostí stráví spoustu hodin v terénu a najde třeba i nějaké vlastní cesty, jak se vyhnout nezáživným či rušným místům, dá na ně své značení nebo je popíše v itineráři.

- na trase 86 km sice originální, ale jen 3 kontroly a absence ostatních vyargumentovaná poctivostí a svědomím závodníků, odhaduji, že časově toto vyšlo na cca 2 h, ke všem kontrolám se dalo dojet pohodlně autem. Opět: nebyl to ten přístup, kdy organizátor s radostí stráví spoustu hodin v terénu roznosem kontrol po všech možných končinách.

- špatně naloženo se startovným, jiní organizátoři nám ukázali, že za stejně vysoké startovné lze nabídnout i něco navíc – občerstvovačku, raut na startu nebo v cíli, poukázku na jídlo, kapelu, i takovou drobnost jako igelitové sáčky na úklid po psech apod. Vždycky mám radši, když se rozpočet rozdělí spravedlivě mezi všechny účastníky a užije si i poslední závodník, než když se to investuje do cen, jenže tady v podstatě nebyly ani ty ceny.

- zmatky při prezenci, ve výsledkové listině a při vyhlašování, kdy do poslední chvíle nebylo jasné, od kolika se bude vlastně vyhlašovat a tak to několik lidí v 9:30 prošvihlo, protože venčili psy po okolí.

Pod názvem Mistrovství České republiky v dogtrekkingu si představuji kvalitní akci a když už zaplatím 350,-Kč startovné, vezmu si v práci dovolenou, dám téhle akci přednost před jinou nebo před rodinou, strávím několik hodin dopravou do místa konání, tak očekávám adekvátní přístup, ze kterého je cítit radost a zápal pro akci.

Do organizace Jednookého vlka nevidím a vnitřně si to vysvětluji tím, že vše výše uvedené má třeba i nějaký racionální důvod, protože loni na Velkém Dářku se mi líbilo. Stejně tak to nechci shazovat úplně celé, např. ty holky, co byly celý víkend k dispozici v cíli a velmi rychle vyřešily můj problém při prezenci a ve výsledovce, fungovaly perfektně. Věřím, že v dalších ročnících bude laťka vyzvednuta zase o něco výš.

A prosím, neukamenujte mě hláškou, že si mám něco zkusit zorganizovat sám, dokáži si přestavit, že to není lehké a vážím si lidí, kteří se k něčemu takovému odhodlají.
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: Petrs01 Červen 22, 2015, 13:51:22
kontroly - z extrému do extrému. Po 15cti na Holštejně na místech dost nesmyslných, tady 3, když by rozumných bylo třeba 6. Jenže podvádět se dá vždycky a dokud nemáme každý na batohu GPSku, tak by pořadatel musel stát za každým druhým stromem. Aneb podvádíte hlavně sami sebe.

Ceny - no, radši než pytel granulí co jej stejně pošlu do útulku, protože takový šrot svému psovi nedám, vezmu lístek na jídlo nebo žraut. Na druhou stranu je na pořadateli co nám za startovné dá a jaké sponzory sežene či nesežene. Někde máš tričko v ceně, jinde si jej přikoupíš. Bezkonkurenční jsou Šlapanice, kde kromě kempování zadarmo máš ještě právě ty žrací lístky. Ale kolik pořadatelů tohle má? Mapy, diplomy, povolení, ceny (medaile pro každého + poháry). Ti lidi co seděj v tom cíli taky nějaký příspěvek uvítají... do tohohle bych pořadatelům neryla. Takovej cvok aby to pro nás dělal zadarmo se asi nenajde, takže plaťme a buďme rádi že je komu. Živá kontrola když má pořadatel lidi tak akorát na odvozy a cíl... berme to jako příjemné bonusy, ne jako nutnost. Kapelu oželím s radostí (ostatně nějaká "kulturní vložka" tam v sobotu byla) a pytlíky na bobky si vozím všude, nevidím moc důvod fasovat další.

K trase - vadí mi asfalt a tentokrát fakt hodně (místo levé nohy mám balón). Bylo obrovské štěstí na počasí - představa že by ještě pálilo slunce a bylo 30 a víc se stínu je příšerná (i když ty sobotní kroupy jsem lidem na trati opravdu nepřála). Také mám pocit že byla trať "prochozená" prstem po mapě, ale nejsem si jistá jak moc šla trasa vymyslet líp, se zachováním zajímavosti. Nevím, šla jsem tady jen před pár lety krátký vandr a neznačené cesty moc použitelné nebyly.
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Červen 22, 2015, 15:32:35
Ač nerada, musím  víceméně souhlasit s tím, co tu napsal "zlý chlapec  ;)"
Už dlouho se mi nestalo, že by se mi trasa dogtreku vysloveně nelíbila. Leč chodit po asfaltkách od vesnice k vesnici nebavilo ani mě, ani čubu. Jediný štěstí, že nebylo počasí, jako o týden dřív. Bysme se upekly.  :(

Kontrol opravdu mohlo být víc,  jasně, kdo chce, ten si tu zkratku vždycky najde, ale aby to měli podvodníci zas až tak jednoduchý, neni nutný.

EDIT:
Eště k mapě a itineráři: Návrat k mapě bez nalinkované trasy mě na potěšil, ale hodila by se aspoň kilometrická mřížka, tak jak ji známe z map KČT či KHP, nebo aspoň pár údajů o kilometrech v itineráři.
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: Liboreee Červen 22, 2015, 16:04:54
Může mi prosím někdo popsat situaci kolem zkracování tras? Na Vochtánce jsem byl, bohužel jenom jako divák, ale jenom jsem zaslechl že se to stalo. Ale nevím koho by se to mělo týkat, jestli to třeba mělo zásadní vliv na pořadí a tak.

Jinak co se týká itineráře, tak třeba na MID mi přišel hodně stručný, kilometráž by se určitě hodila. Opravdu měl 38 kilometrů?

Trasu neposoudím, podle ženy se jednalo o celkem nudné spojení moc hezkých míst.

U peněz mi přijde, že je to věcí pořadatele na co je vydá, co za ně sežene. A jasně že je to jeho vizitka.

Přijde mi zvláštní poznámka, že pytel šrotu svému psovi nedám, ale do útulku je to dobrý. To bych snad radši ani neříkal.
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: ježura Červen 22, 2015, 16:19:58
Mapa bez šipek "pro blbečky" potěšila, kilometráž bych uvítala, ale aspoň jsem procvičila počty. Stručný a jasný itinerář (barva a rozcestník, kde se mění) je naprosto dostačující a super, k čemu slohový cvičení? Trať se mně osobně líbila, ale shodli jsme se, že je to asi o pocitu a celkové náladě, když je člověk v pohodě snáší blbej úsek trati jinak, než když si zrovna na tý asfaltce vybere krizi, takže asi spokojenost kus od kusu. Za mě byl asfalt snesitelnej, trať zajímavá, zříceniny, kapličky, krásná řeka...

Ovšem jestli někdo dělá dogtrek pro igelitku s propiskou, vzorek granulí a pivo "zdarma", možná by bylo lepší najít si nějakýho jinýho koníčka.
PS: Mám tu ňáký vzorky z minula a stravenky, sice netuším, kterej ty seš, ale když se přihlásíš, máš to u mě, ať nejsi škodnej.
Já teda dostala pytlík škvarků, metál a diplom... jsem spokojená. "Nárok" totiž není na nic, pouze mají být vyhlášeny (t.j. veřejně přečteny) výsledky.

Já jsem toho názoru, že už jsou účastníci až moc rozmlsaný (občerstvovačky, stravenky, šipky na mapě...) další krok už je jenom navázat si to jak smrady v jesličkách na špagátek a vodit po trati.  Jako jo, nějaký bonus potěší (pokud na to zůstanou prachy, je sponzor, najde se volná pracovní síla...), ale nelze to považovat za nutnou součást akce a vyžadovat.

Kontroly na některých místech by byly fakt na místě, ovšem pokud si to někdo chce zkrátit, vždycky si to zkrátí. Konec konců už nám jeli trekaři autem či autobusem a v cíli se tvářili schváceně, že došli.  ;D
Až jsem litovala, že Žižka nemá víc lidí "na práci", poslat tajnou kontrolu k Horákově kapli, to by se asi hodně lidí divilo. Disk bez pardonu!
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: honza khp Červen 22, 2015, 16:22:05
kontroly - z extrému do extrému. Po 15cti na Holštejně na místech dost nesmyslných, ....
Kontroly na Holštejně byly až na č.6 (mohla být o 1 km blíž) přesně tam kde být měly tak, aby pořadatel zabránil jakejmkoli možnostem zkracování a tím pádem i následným rozborům kdo, kdy, jestli možná .... Já myslím že super udělaný.  Apelovat na poctivost a že si někdo ubližuje sám je blbost, člověk kolikrát na 60. km treku myslí jinak. Je to věc věc pořadatele zajistit aby k takovýmhle situacím nedocházelo. Jestli stačí 4 nebo 15 kontrol je na něm.
Startovné dogtreků cca 350,- Kč je vzhledem k počtu účastníků a náročnosti na organizaci hodně nízko, zvlášť pokud to porovnáte s jinými závody, startovným a "co za to". Často na takovéto srovnatelné akci dostanete za startovné 500,- Kč diplom a někdy na památku startovní číslo a dost :-)
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: ježura Červen 22, 2015, 17:03:08
Citace
Přijde mi zvláštní poznámka, že pytel šrotu svému psovi nedám, ale do útulku je to dobrý. To bych snad radši ani neříkal.

Dobře, tak pytel šrotu vyhodíme a útulky ať si seženou šrot jaký chtějí a za co chtějí a nebo pokud neseženou, ať to nechaj pozdechat hlady. Zní ti to líp?
To je stejná logika, jako že když pro bezdomovce či podvyživený černoušky nemáme šunku a kaviár, radši jim nedáme nic.
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: bonec Červen 22, 2015, 17:04:45
Strašně nerada kritizuju jakejkoliv trek, protože za 1., za 2. i za 150. pořád musíme být v první řadě vděční, že nám někdo ten čas a námahu věnuje a uspořádá to pro nás. Takže následující řádky nejsou myšlené jako zlovolná nevděčná kritika, ale jako "pohled z druhé strany", nebo "zpětnou vazbu", jak je teď moderní řikat..

1. to nejdůležitější - trať. Asfalt, rušný silnice a ... poněkud nuda. Mrzelo mě, že míjíme tolik zřícenin, ale na žádnou trať nevede. Samozřejmě, že si tam člověk může dojít sám, ale někdy zřícenina znamená krásnej obrovskej hrad, jindy 3 šutry (potvrzeno domorodci :) ) a s nohou totálně oddělanou asfaltem jsem neměla morál na to, šplhat se kilák do kopce, tam zjistit že jsem zrovna vyhrála ty 3 šutry a zas se kilák vracet na trať. Velmi bych uvítala, kdyby pořadatel vybral třeba 2, které stojí za to zkouknout a na ty dal kontrolu nebo bonusovku.. prostě jakkoliv nás na ně upozornil ve smyslu - tam jo, tam ne.

2. kemp - krásnej

3. mapa - nemam problém s nevyšipičkovanou mapou, jasně jsme rozmazlený, chcem vyznačený hospody, km, všechno. To je na každým, jak nás bude nebo nebude hýčkat :)  Problém jsem viděla v příliš malém měřítku, kdy v některých místech (např. za Andrlovým vrchem) názvy rozcestníků překrývaly trať a nebylo moc zřejmé, kam jít. Některá místa by si zasloužila zvětšené výřezy, aby nás "práce s mapou mohla opravdu bavit".  Nebylo žádné krizové místo, nikde jsem nebloudila, ale když jsem si představila některé jedince pověstné svými bludnými nohami, vcelku jsem je litovala. Páč v momentě, kdy by někdo zakufroval, podle mapy se rozhodně nevykufruje zpět.

4. kontroly - budu zlá, ale odfláknuté. Nemám ráda balení trati do kontrol, na některých trecích pro počet kontrol vyloženě trpím :). Ale princip kontrol je snad jasný, a pokud trať vyloženě nabízí x možností zkrácení, pak už můžeme od kontrol upustit úplně ne? Abych byla konkrétní, např. na Landšperku si to o kontrolu přímo řvalo, až k rozcestníku se dalo dojet autem.. Pořád se řeší jak v MČR MUSÍ být rovné podmínky pro všechny.. :o

5. celkový dojem - na treky dojíždím stovky km, znamená to spousty peněz prohnaných nádrží, spoustu času stráveného na dálnicích který musím nějak ukrást v práci, vojetý auto.. jinak bych asi na to koukala, mít to za rohem.  Na trek si teda jedu pro zážitek, v který doufám, že se mi organizátor pokusí zprostředkovat. Někdy to vyjde, někdy ne.. ale tady  mi nějak chyběl ten pokus o něj. A to mě prostě mrzí.
Předchozí 3 ročníky mě pokaždý nadchly, když jsem musela volit mezi jiným trekem a Jednookáčem, byl Jednook. jasná volba.. proto asi to částečné zklamání, ve srovnání s předešlými roky.
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: Liboreee Červen 22, 2015, 17:11:16
Ježuro, neznáme se, byl jsem na čtyřech akcích, ve výsledcích Libor Weigel. Jasně, asi do toho nemám co kecat.
Každá z těch akcí byla organizovaná dost odlišně, a přitom startovný bylo všude stejný. Pro mě za mě nemusí být vůbec žádná cena, jak říkáš vyhlásit výsledky a dost. Jenomže někdo dokáže udělat víc a někdo míň. A klidně víc věnovat do přípravy.
V pravidlech se říká, že jde o vytrvalostní sport, při kterém se překonávají mimořádné vzdálenosti v časovém limitu. Neříká se, že jde o orientační běh, tak podle mě není od věci orientaci ulehčit.

Rozumím tomu, že pro starou gardu je nejdůležitější se potkat. Já jsem si ještě nestačil kamarády nadělat, tak možná koukám víc i na jiné věci okolo.

Aby to bylo úplně jasný, já žádný bonusy nevyžaduju, nepotřebuju žádný ceny. Já si toulání se psem dokážu užít. Ale to mi nebrání v tom, abych neporovnával jednotlivé akce. Porovnávat můžu věci, které pořadatel ovlivní a které ne. Počasí neovlivní, ale třeba zázemí a výběr trasy jo.

A k pytli šrotu - mě nevadí že to dá do útulku, to je přece v pořádku, ale proč se tím chlubit?
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: ježura Červen 22, 2015, 17:21:55
Liboree: Ty stravenky a vzorky nebyly na tebe, ale na BadBoyTeam (sorry, příště budu citovat, ať je v tom jasno)
Jinak vypadá trek, když ho děláš ve třech lidech, jinak když ho pořádá kynologické cvičiště a pomocníci si s tím plní povinné brigády a makaj v hojném počtu.
Znám to ze strany jak pořadatele tak účastníka a když neseženeš sponzory (nebo tě na poslední chvíli vypečou), zůstane ti v tom viset třeba pár tisíc z rodinného rozpočtu, který ti nikdo nevrátí. Představa, že by se na pořádání treku dalo vydělat je veskrze legrační, pokud z toho pořadatel "něco má", tak si proplatí ze startovnýho svoje ubytování po čas akce, případně nějaký jídlo pro pomocníky (pracují zadarmo). Jinak lítá x týdnů před pořádáním ve svým volným čase skrz povolení a trať, pak od středy chystá, balí... od čtvrtka do neděle nespí a až všichni vypadnem dom, tak uklízí po kempu psí hovna atd. Zadarmo, dobrovolně a rád!
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: BadBoyTeam Červen 22, 2015, 18:04:58
Ježuro, nepochopila jsi mě. Nic z toho všeho jmenovaného bych nevyžadoval, kdyby nebylo startovné 350,-Kč, ale jen 30,-Kč jako na pochodech KČT. Tohle totiž byl spíše pochod KČT než mistrovství v dogtrekkingu. Byl to sice teprve můj čtrnáctý long, ale jezdím i na stovkařské akce mimo dogtrekking, mohu srovnávat a opravdu nejsem náročný, poprvé kritizuji nějaký dogtrekk a kdyby šlo jen o záležitost se startovným, vůbec se neozvu. Jsem rád za všechny akce a Jednookému vlku přeji upřímně mnoho úspěšných ročníků. Jirka Zita, pes Bad Boy, DTM1.
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: ježura Červen 22, 2015, 18:25:04
Vím, že jsi NECHTĚL, ať ti někdo napíše, že napřed něco uspořádej a pak kecej. Ale prosím, prosím, uspořádej dogtrek (aniž do toho narveš 20 tisíc ze svýho) za 30,- Kč startovného. Fakt rádi dojedeme!  ;D
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: ježura Červen 22, 2015, 20:20:10
Pár fotek na http://jezkovyvoci.rajce.idnes.cz/Jednooky_vlk_2015 (http://jezkovyvoci.rajce.idnes.cz/Jednooky_vlk_2015)
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Červen 22, 2015, 22:08:54
Jednooký vlk ve Světě za zrcadlem: http://gwenfoto.blogspot.cz/2015/06/jednooky-vlk-2015.html (http://gwenfoto.blogspot.cz/2015/06/jednooky-vlk-2015.html)
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: Jarda-Mrňous Červen 23, 2015, 11:16:42
   Dal jsem si tu práci a změřil trať, podle itineráře jsem naměřil 83,7 km. Když jsem zadal průchzí body(kontroly) a nejkratší vzdálenost, tak to vyšlo na 57,5 km. Samozřejmě není to uplně přesné. Já jsem žel neodbočil po žluté na boží hrob, ale pokračoval po modré do Ústí nad Orlicí-bus a tím jsem si to vlastně prodloužil o 100 m. I tak mám výčtky svědomí. Ten kdo si to chtěl opravdu zkrátit tak si hodně "pomohl".
   Kontrol mělo být opravdu víc a možná nějaká ta tajná. Jinak dobrý, i při sebe lepší vůli se vždy něco nepovede.
Název: Jednooký vlk 2015 - podekovani
Přispěvatel: Charles Červen 23, 2015, 23:53:59
Profil trati...
celkem prevyseni cca 2050m
delka i s malym bloudenim 86km (tenhle soft ukazuje mene)
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: Charles Červen 24, 2015, 00:06:47
add trek - za mne. Jen k diskutovane trase...

Ano, vedla docela civilizaci, tedy mesta, asfalt (nevadi), silnice (vadi),
mozna slo nekde hledat a najit cesty kolem,
sam jsem treba za Ustim narazil na naucnou a nemusel jit podel zeleznice...
ale...
A tech kontrol... ano dal bych vic...
A na zkracovani to podle mne bylo moc kratky a nenarocny ;)
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: Maya Červen 26, 2015, 14:44:49
Je fakt, že aspoň ta jedna kontrola navíc v inkriminovaném místě by neškodila, ale jinak se mi to líbilo a po delší dogtrekové pauze mi to přišlo tak akorát :-) Takže díky pořadatelům a tady ještě pár fotek: http://mayapaya.rajce.idnes.cz/Jednooky_vlk_2015#
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: littlecake Červen 26, 2015, 23:34:59
Spokojenost,  jeden z šesti nejlepších letošních dogtreků. Děkuji.
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: ježura Červen 27, 2015, 12:03:33
Je fakt, že aspoň ta jedna kontrola navíc v inkriminovaném místě by neškodila, ale jinak se mi to líbilo a po delší dogtrekové pauze mi to přišlo tak akorát :-)
Ale zase to s tím zkracováním nebude až tak zlý, zatím všichni co zveřejnili fotky, tak tam Lanšperk mají. :-)
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: samurajtt Červenec 03, 2015, 20:30:57
No koukám koukám "hony na čarodějnice " vesele pokračují.....
Za nás " líbilo se nám tam moc. Jak napsala Lenka pohodová atmosféra jak v kempu tak na trase. Alespoň mezi těmi lidičkami které jsme potkávali.  Přesný čas vyhlášení ještě o půlnoci ze soboty na neděli nebyl znám, protože byli ještě na trase závodníci. Tak rozhodnutí pořadatele počkat až budou všici v cílí mi přijde minimálně fér. Asfaltu je "ruku na srdce" stále víc skoro na všech trecích a je to sice nepříjemné, ale docela logicky vysvětlitelné (omezení=povolení k průchodům, přibývají cesty upravené pro cykloturisty atd).  Ale myslím, že vždycky je to hlavně o tom, jak to zrovna člověku sedne.
Tento trek jsem dal bez jediného puchýře a otlaku ve stejné výbavě jako ten na kterém jsem letos nasbíral šest překrásných půchýřů..... No není to skvělé???? ;-) :-) 
Samozřejmě "není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem" a určitě vždycky je co pro příště třeba zlepšit, ať přidat nebo ubrat.... ;-) :-) :-)
Takže celkově " u nás dobrý".
A tady je "pár " foteček od nás:
http://samurajtt.rajce.idnes.cz/DT_Jednooky_vlk_-_Potstejn_-_18.-21.6.2015/
Přejeme všem krásné léto a na zbytek dogtrekkingových akcí r.2015 dobré počasí.
                                                                       T&T
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: Jarda-Mrňous Červenec 05, 2015, 16:19:08
Nemyslím si, že jde o "hon na čerodejnice". Mám zato, že zdravá kritika nebo připomínka je v pořádku. Na základě toho se dá leccos změnit k lepšímu. Díky kritikám a připomínká se všechno vyvíjí, tedy i dogtrekking.
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: samurajtt Červenec 06, 2015, 09:34:28
Naprostý souhlas. Zdravá kritika ano!!!!!!!!  ;) :) ;D
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: ježura Červenec 06, 2015, 10:28:06
Zdravá kritika má smysl, pokud se k dotyčnému donese, jelikož je Žižka většinou "nepočítačový", můžem si tu kritizovat co chcem a je nám to k prdu. Ideální je si to na místě s pořadatelem vysvětlit z oka do oka co se mi nelíbilo, proč, kde to šlo zkrátit...a hlavně poslechnout si i vysvětlení, třeba proč ten či onen úsek byl na houby (že ho tam nepustili lesáci či nějací ekoteroristi viz. např. Vok).
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: Jarda-Mrňous Červenec 06, 2015, 11:08:25
Ještě poslední připomínka a už na toto téma končím. Vyvaroval bych se výrazů jako "odfláknuté, trasa dělaná od  stolu a pod., myslím, že je to k pořadateli nefér a klidně by se mohl na to i urazit.
Název: Re:Jednooký vlk 2015
Přispěvatel: rosnicka01 Červenec 08, 2015, 10:08:22
Jsou někde k dispozici výsledky z Jednookého vlka - DT i DM? Nějak se jich nemůžu dohledat. Díky.