Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Tisknout stránku - Novinky treku

dogtrekking forum

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. => Dogtrekkingové akce v ČR => MČR - Krajem K.H. Máchy => Téma založeno: Jenny1 Říjen 05, 2014, 10:01:18

Název: Novinky treku
Přispěvatel: Jenny1 Říjen 05, 2014, 10:01:18
Jako na minulém ročníku, tak i letos budeme ochutnávat štrúdly. Štrúdly mohou být sladké i slané, tlusté či tenké, krátké nebo dlouhé. Hlavně, aby si startující pochutnali.
Hlavní sponzor Prof Pet Corporation, CZ s.r.o. přijede ve čtvrtek. Krmivo si můžete objednat dle ceníku.  Více na stránkách treku v novinkách.
Vyhlašujeme téma večera: středověk
vítány jsou všechny převleky, které připomínají dobu minulou, kdy na místních hradech a tvrzích žili nejen šlechtici a poddaní, ale i loupežníci.