Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Tisknout stránku - Karlovská padesátka 2014 - přes tři rozhledny aneb Pohodově za valašským frgálem

dogtrekking forum

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. => Ostatní organizované akce => Téma založeno: tombru Duben 06, 2014, 20:47:23

Název: Karlovská padesátka 2014 - přes tři rozhledny aneb Pohodově za valašským frgálem
Přispěvatel: tombru Duben 06, 2014, 20:47:23
Ve Velkých Karlovicích se v sobotu 17. května uskuteční 6. ročník turistického pochodu Letní karlovská padesátka přes tři rozhledny aneb Pohodově za valašským frgálem. Zúčastnit se mohou turisté všeho věku a kondice, na výběr bude celkem pět tras včetně lehčí trasy vhodné i pro rodiny s menšími dětmi. Zúčastnit se mohou i příznivci dogtrekkingu.

Pravidla pochodu (trasy 10 - 50 km):

Účastník se přihlásí na startu pochodu v hotelu Galik, kde dostane mapu vybrané trasy a výkaz pochodu. Na určených bodech na trase si potvrdí svou trasu razítkem do výkazu (ve vybraných restauracích na trase) + samoobslužná razítka na vyznačených místech trasy. V cíli trasy odevzdá orazítkovaný výkaz a získá diplom a kus frgálu.

Časový harmonogram:
Start pochodu: 7:00 - 11:00 hotel Galik
Cíl pochodu: 12:00 - 20:00 hotel Galik (posezení na terase)

Registrační poplatek na akci: Startovné je ve výši 35 Kč za osobu, děti do 15 let 10 Kč

Odměny: Diplomy, ceny pro nejstaršího a nejmladšího účastníka pochodu, v cíli kus čerstvého valašského frgálu a hlavně nová kamarádství!

Ubytování a stravování

Zvýhodněná cena ubytování se snídaní  pro účastníky pochodu (350 Kč/os, 2 noci 650 Kč, děti 250 Kč/noc, 2 noci 450 Kč, +50% sleva na termální bazény Wellness Horal) v hotelu Galik (tel. 571 477 390, galik@valachy.cz), v cíli pochodu možnost občerstvení. Další možnosti ubytování: Spa hotel Lanterna (tel. 571 477 300), hotel Horal (tel. 571 495 500). Možnost občerstvení v hotelech, restauracích na trase.

Různé

Na všech trasách navštívíte rozhlednu Miloňová, na trasách v délce 30, 40 a 50 km je možné navštívit rozhlednu Sůkenická a na trase v délce 50 km  i rozhlednu na Ztracenci. Příznivci geocachingu si mohou na trasách odlovit desítky keší.

Na startu i v cíli je možnost zakoupení občerstvení (nápoje, teplá a studená kuchyně), na trasách od 30 kilometrů je možnost občerstvení na trati.

Turistické mapy KČT č. 95 Javorníky západ, Shocart č. 71 Beskydy - Javorníky.

Nejdelší trasa je vhodná jako trénink na extrémní závody typu Beskydská sedmička.

V neděli možnost účasti na akci pro děti - Zábavná neděle nejen s golfem, pořádaná na golfovém hřišti u hotelu Horal.

Dogtrekking: Letošní ročník je součástí turistických pochodů v dogtrekkingu. Je třeba dodržovat zákaz volného pohybu psů během akce - mít psy na vodítku.
Veterinární podmínky: dle soutěžního řádu - platné očkování ne starší jednoho roku (eventuálně další vakcinace např. vztekliny)