Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Tisknout stránku - Hodonín?

dogtrekking forum

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. => Všeobecně => Téma založeno: Sidheag Březen 03, 2013, 20:01:03

Název: Hodonín?
Přispěvatel: Sidheag Březen 03, 2013, 20:01:03
Ahoj, tak i mě zaujal dogtrekking a chtěla bych začít, ale zatím jen s trénováním. Moje fenka má 6 měsíců a když to vyjde, můžeme na první závod v září. Takže bych se chtěla zeptat jestli někdo z vás více zkušených není i z okolí Hodonína (okres Hodonín :-) ) a případně zda by byl i ochotný mi poradit vybrat vybavení a podobně. Díky :)
Název: Re:Hodonín?
Přispěvatel: Sidheag Březen 16, 2013, 10:35:19
Jejda, vážně nikdo není z okolí? Jsem si nemyslela, že jsme až takový zapadákov, kde ani dogtrekaři nežíjí  ;D Škoda :)
Název: Re:Hodonín?
Přispěvatel: David a Brixolína Březen 16, 2013, 18:10:19
nechci se do toho plest, ale neda mi to: nejlepsi trenink je na trati. Jdi trebas mid (nebo jeste neco kratsiho, byvaji takove trate dost casto), to se da jit bez treninku a jen s malickym batuzkem. Nejlepsi rada je vlastni zkusenost a vecerne-nocnik pokec u alkoholu (nebo sodovky).
Název: Re:Hodonín?
Přispěvatel: Sidheag Březen 17, 2013, 10:33:27
To je v pohodě, klidně se pleť :) Jde o to, že hlavně nevím, jaké vybavení koupit (sedák/bererák, botky pro psa...) A ve všech tématech, co jsem si prošla, radili hlavně si ty věci odzkoušet. Jenže jak, když se nakupuje v internetových obchodech? nějak se mi nechce jednu věc kupovat několikrát, abych zjistila, která mi vyhovuje nejlíp. Vzhledem k tomu, že osobně trempuju od malička, tak s výbavou pro sebe problém nemám, ale se psem...
Název: Re:Hodonín?
Přispěvatel: ježura Březen 17, 2013, 11:12:50
No tak právě proto jak radí davkli přijeď na trek, tam si všechno můžeš ochytat a ozkoušet (lidi ti rádi půjčí k prozkoumání)...a většinou mívá Helena i prodejní stánek, kde vše koupíš o hodně levněji než na netu.
A klidně můžeš jít i se psem na vodítku (tak jak normálně chodíte na procházky), žádná spešl výbava není nezbytně nutná. Pomůže, zpříjemní to tobě i psovi, ale ty km za tebe stejně vybavení neodšlape.
Název: Re:Hodonín?
Přispěvatel: Sidheag Březen 19, 2013, 12:40:47
Moc tedy oběma děkuji, hlavně mě velmi potěšila zmínka o prodejním stánku ;D Tak snad někdy na treku...