Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Tisknout stránku - Otravy - Praha Hostivař

dogtrekking forum

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. => Všeobecně => Téma založeno: Katkak Leden 22, 2013, 20:21:51

Název: Otravy - Praha Hostivař
Přispěvatel: Katkak Leden 22, 2013, 20:21:51
Pro případné pražáky, kopíruji z FB:
POZOR PRAŽÁCI
Lesopark v Horních Měcholupech je osázen otrávenými návnadami pro psy a mají rychlý průběh (do pár minut)!!!
Před 14ti dny se našly návnady okolo Alberta, ale že prý se otrávila kočka a pes před dvěma měsíci u polikliniky a dnes jel Petmedic do Hostivaře pro ovčáka, který něco snědl a do pár minut zkolaboval... Prý to sežral v místě, kde je ten prudký kopec a vedle cesta k přehradě, ale může to být kdekoliv!!! TAK POZOR!!!!
Název: Re:Otravy - Praha Hostivař
Přispěvatel: Katkak Leden 23, 2013, 17:06:39
Bližší info k otravám na Praze 10:
Dne 22.1. odpoledne se v hostivařském lesoparku otrávil sedmiměsíční NO, i přes rychlý příjezd veterinární záchranky zemřel na místě. Podle veterináře šlo zřejmě o nějaký nervový jed, možná přípravek na slimáky. Byl pravděpodobně nastražený v chlebu. Není to první případ otravy v okolí, na sídlišti v Petrovicích došlo v posledních měsících k několika otravám psů i koček.
Nástraha byla v blízkosti odpadkového koše nedaleko modelu Hradiště na loukách. Před pár týdny se na cestě (ještě před sněhem nebo krátce po prvním sněhu), kterou se vstupuje do lesoparku u ulice Kunická (nedaleko ZŠ Hornoměcholupská), objevily modré granulky v listí.
Pejskovi bylo 7 měsíců. Smrt nastala do 2 minut od požití.
Název: Re: Praha Hostivař
Přispěvatel: Rebe(l)ka Leden 23, 2013, 18:20:32
Toho 22.1.2013 se jednalo o sedmiměsíční štěně německého ovčáka  :'(