Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Tisknout stránku - Kříženka v útulku v Maršovicích

dogtrekking forum

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. => SOS zvířata v nouzi => Téma založeno: Ef. a Rassík Červen 23, 2012, 20:44:36

Název: Kříženka v útulku v Maršovicích
Přispěvatel: Ef. a Rassík Červen 23, 2012, 20:44:36
30. 5.  jsem kousek od nás našla(Vodslivy, okres Benešov u Prahy) fenku. Je cca 60 cm vysoká, spíš čtvercového rámce. Má krátkou hladkou srst, na nohách i ocasu bez praporců, je spíš vlkošedé barvy a má bílou menší náprsenku na hrudi.

Uši klopené, ocas nesený mírně nad úrovní hřbetu.

Vypadá, že jí bude tak kolem roku, roku a půl, maximálně ale dva roky, podle čistých krásných zubů.

Je hodná, vypadá docela dobře socializovaná, s mými psy si hrála. Nejspíš byla zvyklá v bytě, přes tu noc, co jsem ji měla u sebe, vůbec nic nezničila, nelezla na gauč, do postele. Když tam byla sama, tak ani nevyla, neštěkala. Přesto asi samotu moc nemusí, když jsem přišla zpět, přitulila se a chvěla se.

Osobně si myslím, že se nejspíš jedná o křížence Německého ovčáka a pitbula.

Je fakt hodná, vůbec není agresivní, ani jednou, za těch pár hodin, co jsem ji u sebe měla, neměla tendence byť naznačit útok, či sebemenší zavrčení, pohled, nic.
Vypadá na hodně aktivní zvířátko :) proto dávám odkaz sem, myslím, že s někým z dogtrekařských šílensů by se měla perfektně :) řekla bych, že na treky by to byla super společnice.

Kdybych mohla, nejradši bych si ji nechala, rychle si na mě zvykla, i za těch pár hodin bylo vidět, jak rychle dokáže k člověku přilnout. Dostala dlabanec, jeden můj pes ji pustil do pelechu, takže pak se jen spokojeně rozvalila a odfukovala. Bohužel si ji nemohu nechat, ale opravdu se za ní přimlouvám!!! Fotky zde:

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.3205933907104.2123644.1228856201&type=1

Byla odvezena do útulku v Maršovicích. Tam jí už skončila 3 týdenní lhůta na doheldání původního majitele. Nyní je nabízená k adopci. Na stránkách útulku je uvedená v nižší části, pod jménem "Dajána"

http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nabidka_pejsku.html