Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Tisknout stránku - Termínový kalendář

dogtrekking forum

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. => Dogtrekkingové akce v ČR => Seriál MČR => Téma založeno: tombru Prosinec 02, 2007, 11:45:48

Název: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 02, 2007, 11:45:48
Termínový kalendář oficiálních akcí MČR pro rok 2008 je na stránkách dogtrekking.info 
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: peFO Prosinec 02, 2007, 12:01:42
Paráda...již tradičně je hodně nabitý akcemi......máme se na co těšit :D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Prosinec 02, 2007, 12:51:35
Hááásky  ^-^
jdu psát výpověď, protože nechci vidět, jak na tohle vyškemrám dovolenou..... >:D (a to ještě nevíme termíny zahraničních "super" závodů  ??? ;D)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Roman/ HOLKI Prosinec 02, 2007, 18:15:12
Mě se ten kalendář docela zamlouvá.
Akorát mě trochu mrzí že schůzka pořadatelů byla tak trochu v utajení a my jsme se jako účastnici nemohli k tomuto předloženému návrhu všech závodu aspoň nějak vyjádřit nebo připomínkovat.
Ja mám jen jednu,ale asi dost důležitou připomínku k celoročnímu bodování MČR 2008.
Loni bylo 9 závodů a do MČR se počítalo 6 závodů a viděli jsme poprvé v historii dogtrekkingu antiúčastnické rekordy kdy na některé akce nedorazilo ani 50 startujících.Letos vidím že celkově 4 akce jsou za sebou v jednom dvojtýdnu a je tedy jisté že si závodnici budou vybírat závody ještě více než loni a opět se asi dožijeme antiúčastí což je na škodu některých pořadatelů a jejich práce okolo přípravy.Ja osobně určitě nepůjdu 11 závodů a spousta lidí s kterýma jsem se bavil např. na konci sezóny v Odrách tak toho měli už za ten rok docela plné zuby a když slyšeli slovo 100km tak o tom ani nechtěli mluvit.V roce 2008 bude tedy 11 závodů a počítat se bude 7.
Ja bych navrhoval spíše ,aby se počítalo jen 5-6 závodu,aby člověk nemusel celou sezónu vymetat vše a nemohl si trochu odpočinout nebo se s větší volnosti rozhodovat kdy si půjde zase nějakou tu stovku.Letos např. po Šeráku hodně lidí bylo docela zdecimováno a dlouho se z toho dostávali což šlo opět poznat ve slabší účastí na následných závodech.
Na těch 100km se musí člověk více připravit a hlavně těšit a být nabitý určitou chutí a energii.
Pokud půjdu za rok např. 10x 100km tak to určitě bude už nějaká taková rutina a nebude to nadšení a radost a vzrušení.
Píšu z pozice někoho kdo závodí a jde mu o čas a sportovní výkon na dogtrekkingu.(Připomínám že tento kyn.sport je vypisován jako soutěž-tedy závod.)
Některým co chodí na pohodu tento seriál 11 závodu asi nebude dělat problém absolvovat.Tím nechci snížovat výkony těch co chodí na pohodu.To by mě problémy nedělalo ani 20 stokilometrových dogtrekkingu za sezónu.(Ale asi bych neměl potřebu v takovém množství startovat na organizovaných sport. akcích v tomto odvětví.)
Možná by stálo za to např. celý seriál MČR zrušit (jen třeba přejmenovat na český pohár nebo podobně)a určit jen jeden nebo 2 zaběhnuté závody jako jednorázové MČR (např. Stopou strejdy Šeráka jako jeho extrémní délkou 120-130 km a nebo např. Stezkou vlka  jako 2 etapový atyp. dogtrekking. na celkových 90 km) a člověk by se i více asi i připravil a těšil.
Dalo by to i všem účastníkum celoroční tkz. svobodu rozhodování,které DT půjde a které vynechá.
Tohle je jen můj osobní názor za posledních 5 let účasti na skoro všech akcích MČR v dogtrekkingu.
Mě např. seriál MČR čím dál tím více tolik už nebere a nemotivuje,protože už je těch závodů hodně a nedá se na každý závod v klidu solidně připravit.Více mě už např. zajímají nové nebo atypické jednorázové akce.

Také ještě na rok 2008 určitě přibude v termínovce spousta dalších veřejných dogtrekkingů mimo MČR a nevím zda si lidé vyšetří čas a sílu ještě na něco jiného než jen na závody MČR.
Z jedné strany to bude výborné že je tady spouta závodů a lidé si budou moci ještě více vybírat než letos ,ale taky se bude asi ještě více stávat že např. na nějaký závod přijede jen např. 20 lidiček.
Ale asi je to přirozený vývoj tohoto sportu a opravdu např za 5 let bude těch závodů v jedné sezóně na výběr např. 50 a úplně bude rozhodování účastníku na jiné úrovní než teď a budou preferovat jen to co jim hodně vyhovuje nebo na co se konkrétně zaměří.(Např. délka tratí,prostředí,roční období,parta lidí apd.)
 
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: mařenka Prosinec 02, 2007, 19:07:05
já si myslím že je dobře že je treků víc i když určitě všecky nestihnu :'( a jak píše roman že bude na některých trekách málo lidí tak to je jasný že většina lidí si vybírá kam pojede dle trati nebo pohody na závodě-(když nepočítám peníze a čas).Na závody kde nebude pěkná trať a organizátor to nevynahradí příjemným prostředím lidi asi přestanou jezdit a trek kam přijede 5 lidí už příště nebude jako ofic MČR a tak je dobře že vznikaj nový treky
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 02, 2007, 20:33:03
Tak trocha faktů:

Schůzka není tajná, ani nebyla v utajení, kdo se chystá pořádat doktrekkingové akce dle pravidel, je na tuto schůzku včas pozván. Zde na tomto fóru jsem dával výzvy, že jestli se někdo něco chystá pořádat, ať se nahlásí - to se také stalo (Šediváček, Křivoklátsko).

Koordinace termínů už je tak dost složitá i bez připomínkování účastníků, takže nepřipadá v úvahu, že by ještě bylo možné termíny konzultovat s širokou veřejností.

MČR skončilo letos na Oderském puchýři, do té doby, ani potom nikdo nic nenamítal i přes mé výzvy na tomto fóru - takže teď něco namítat a navrhovat je už jen výstřelem do prázdna.

Pořadatelé si velmi dobře uvědomují co pro ně znamená jak nahuštění termínů, tak současný způsob řešení bodování, který je výsledkem složitého jednání v minulém roce a je chápán jako kompromis mezi pořadateli samotnými a také mezi pořadateli a účastníky. Jak už jsem psal, nikdo letos nic i přes výzvy nenamítal. Není vhodné každý rok nutně zásadně měnit pravidla bodování, to pak už je jen jakési experimentování - byl jeden MČR závod, pak všechny, pak jste navrhli jen část, teď  by to mělo být zase úplně jinak, začínám z toho mít pocit, že buď že se neví co se chce, nebo se to šije na míru, aby to bylo jak se to zrovna někomu hodí a líbí.

Současný systém nikoho nenutí k účasti na všech akcích a i účast na těch sedmi je otázkou soutěživosti těch, kterým o nějaké MČR doopravdy jde.

To, že pro někoho není MČR už zajímavé jaksi ničemu nevadí, vyhraje někdo jiný a určitě ho to také potěší.

Letos máte bohatý výběr, kalendář máte k dispozici o měsíc dřív než minulý rok, tak pečlivě vybírejte! Kdo ví jak to bude v roce 2009...

P.S.: Ještě očekávejte nějaké drobné, leč důležité změny v pravidlech, termínový kalendář nebylo to jediné co se projednávalo, ale na to si ještě pár dní počkejte...





Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Roman/ HOLKI Prosinec 02, 2007, 23:42:16
No zajímavé ::)
Mě nejde o termíny mě jde o to že k tomu aby se člověk mohl dobře umístít je nucen jít právě těch 7 závodů což se mě zdá moc.A každým rokem se toto číslo zvyšuje o jeden závod.

Tak trochu se mě zdá že se něco tedy navrhne a hodí do davu a buď to budete chodit nebo ne.Opravdu by se to mělo více konzultovat s těma co ten doktrekk odšlapou poctivě po svých.Ja jsem se např.dozvěděl o té schůzce úplně náhodou před 3 dny.Termíny jste si mohli opravdu udělat jak chtěli ,ale to bodování se mělo opravdu prodiskutovat se závodníky.Aspoň formou ankety na stránkách.Ja si myslím že 1.12.2007 ještě moc lidí se nezábyvá jak se např. bude bodovat MČR v roce 2008.Tyto věci by se klidně dali dotvářet a řešit snad i do března těsně před prvním závodem v Krušných horách.

Ja myslím ,ale že především my co máme už spoustu dogtrekkingů poctivě odšlapaných nemluvíme jen tak do větrů když něco chceme např. změnit a naše zkušenosti a návrhy by měli byt brány nějak v potaz.My si chceme přece chodit to co si třeba i spoluvytvoříme sami.

Vůbec tady jsem v mém předešlém článku neměl namysli že mě MČR nemotivuje a argument že vyhraje někdo jiný tak ten jaksi jsem moc nepochopil .O to tu v této diskuzi přece nejde .Ja jsem poukazoval jen na náročnost a určitou únavnou záležitost chodit tolik závodu a při tomto systému bodování mě to opravdu moc nebere.

Prosim vás dělaté to především pro nás účastníky tak nás aspoň vyslechněte jaké máme představy a hlavně jak bychom si to třeba představovali.Nebo se fakt bude stávát že vám přijede 15 účastníku na akci.(Což už letos nastalo.)

Závěrem:Je mi jasné že pokud se nikdo moc nevyjadřoval k pravidlům a závodům od zmiňovaných letošních Oder tak je to bídá a třeba to už lidé po loňsku vzdávají,protože se stejně nic moc nemění na základě jejich návrhů.Nebo nemají chuť a čas se nějak k tomuto tématu vyjadřovat.

A pokud tady budu jen ja něco navrhovat tak to taky nemá moc šancí na uplatnění.Musí se vždy najít více lidí kteří se na určité věci společně dohodnou.

 
Dogtrekking může mít dalších spoustů nových zajímavých podob tak se nebojme nějakých změn třeba i v těch pravidlech nebo samotném charakteru tohoto sportu.Přece tak nějak i náhodně vznikají i nová sportovní odvětví ne?














Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Prosinec 03, 2007, 08:15:26
Romane, celý rok bylo možné předkládat návrhy a nápady k dogtrekkingu...dokonce k tomu existuje i samostatná mailová schránka...za celý rok se tam sešlo asi 5 návrhů (Tombru oprav mě), které se projednávaly a některé byly schválené. Jakmile Tombru přepíše svoje poznámky ze schůzky do učesané češtiny, tak se to tady objeví...
K termínu: není možné něco řešit měsíc před Kruškama! Nevím jak dlouho dopředu ty plánuješ a organizuješ svoje akce, ale měsíc dopředu nevyřídíš nic! Anketa na téma jak bodovat tady byla loni a z ní jsme vycházeli.
Nic na světě není zadarmo (ani titul mistra republiky!) takže jestli ho někdo chce, halt musí máknout. Pokud na to nemáš (fyzičku, čas, peníze, morál..) tak ti bude muset stačit vítězství nebo účast v jednotlivých závodech. Těch co opravdu ty body žerou je asi 20, zbytek lidí si prostě vybere kam chce jet a hotovo. Nikde není psáno, že všichni musí být všude. Jako všude jinde i tady si jednotlivé závody konkurují a pokud mám závod týden po někom, tak mu musím udělat takovou propagaci a zajistit takové výhody aby lidi prostě rádi přijeli (z čehož těžíte hlavně vy závodníci). Je to lepší než mít 3 závody v sezóně, nesnažit se a lidi řeknou...bylo to sice blbý, ale když nic jinýho není... Toho jsme si jako pořadatelé vědomi a neseme na trh především svoji kůži a peníze (když nedojedou závodníci, tak prodělám). Neexistuje žádný VRCHNÍ PAN DOGTREKKING který mi ztrátu dorovná!
To že se jednotlivé závody započítávají ještě do nějakého celkového hodnocení je pro vás závodníky určitá forma odměny za vynaloženou námahu, nic víc v tom nehledej!
Na rok 2009 hodně pořadatelů (včetně mě) oznámilo, že končí, takže za rok tady budou nářky typu že to s tím dogtrekem jde z kopce, že nic není...
A ještě k bodování...z 11-ti závodů se musí počítat NEJMÉNĚ 6 (nadpoloviční většina!) jinak bys měl taky třeba 2 vítěze!
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Roman/ HOLKI Prosinec 03, 2007, 09:55:04
Konečně normální odpověď. :D
Ja se vlastně ztotožňuji s tím cos napsala a je fakt že např. o umístění a bodovaní jde pořádně jen např. 20 lidem a ostatní to tak neberou vážně.
Ja to beru moc po sportovní stránce a na základě mých zkušeností ze všech závodů co jsem šel a bylo jich už spousta se prostě snažím řešit problémy které někteří nemají zapotřebí řešit.

Ja se dokážu přizpůsobit jakemukoliv systému bodování nebo i pravidlům jakékoliv soutěže.

Ale prostě fakt vycházím ze zkušeností že pokud budu chodit doktrekking jako soutěž a souboj např. i ze solidním časem a umístěním tak je toho moc i na hodně trenovaného člověka a projeví se to např. i na jednotlivých závodech.Ja např. jsem schopen jednou za čas jít hluboko pod 10 hod.jako např. letos ve Fryštáku kde jsem prostě zkoušel jít po dlouhé době naplno a dlouho to vypadalo na čas hluboko pod 9 hodin.(nakonec 9,33 hod.) nebýt tedy toho těžkého kopcovitého se klikatění v závěru nad Fryštákek.
Jinak to většinou dávám nějak nad 10 hod. a také bych mohl polevit i na nějakých 13-15 hod. a stejně by to stačilo na solidní výsledek.
Ale je to asi opravdu věc kterou tady asi řeším jen ja a nebo jen par dalších jedinců.
Prostě chci říct že v tom systému bodování to nejde brát tento sport až tak vážně a naplno ,protože je to hodně velká dřina a opravdu většině o toto nejde a chtěji si to jen tak nějak rekreačněji užít a o co vlastě v dogtrekkingu jde především.

Takže je mi jasné že tady řeším problém,který vlastě většina lidí nemá na základě svého pojetí tohoto sportu.

Chtěl jsem jen naznačit o co vlastě mě jde že v tom také není třeba hledat něco jiného a že vlastně i ja přemýšlím jak se k další nové sezóně postavit jako někdo kdo chce podávát sportovní výkony které ho budou uspokojovat a dělat mu radost.

Mě osobně nebude prostě dělat problém absolvovat těch 7 závodů do celkového bodování,ale budu se např. chovat trochu taktičtěji a některé závody raději chodit pomaleji abych se zbytečně moc neunavoval při tolika akcích za sebou.

My někteří běžci (a je nás opravdu hrstka proti ostatním)budeme tedy opravdu nucení si sami rozhodnout a vyřešit do jaké míry co absolvovat a tedy i asi preferovat.

Ja uvažují o tom že bych snad i letošní seriál MČR LONG,absolvoval jen tak doplňkově a jen na některých tratích které se mě v minulosti velmi líbili a kde se rád vracím a soustředil se na méně náročné tedy v běhavém pojetí disciplíny jako jsou např MIDY okolo 40 km nebo závody charakteru Stezka vlka apd. kde je 90 km rozděleno do 2 dnů což je ideál.Ikdyž tratě okolo 100km mám stejně rád a mají své úplně jiné kouzlo než něco kratšího,ale opravdu při mém max. závodním pojetím by mě stačilo absolvovat jen tak 3-5x  100km závodů ročně.Je to opravdu super pocit odběhnout těch 100 km a pak odpočívát a být uspokojený že mám takovou dálku za sebou.

Rozhodnutí pro MID závody bylo i v tom že opravdu člověk někdy nemůže být několikrát za sebou v roce od čtvrtku  do neděle pryč z domu.
Na krátké závody se člověk ani nemusí tolik připravovat a chystat věci a dá se vše zvládnout za jedinný např. sobotní den.

Proto jsem i chtěl tedy po pořadatelích aby nechali do celkového hodnocení v LONG závodech jen těch 5-6 akcí,aby byl čas jít i nějaké jiné závody mimo MČR.

Ale bude to asi tedy opravdu na tom jak se kdo ke všemu co je mu nabízeno (různé závody) sám postaví a čemů dá přednost.
Prostě jsme v jiné době než při začátcích dogtrekkingů kdy byly 3 akce za rok a všichni byli tak nadržení že přijelo i 150 účastniků.
Teď je DT tolik že je jisté že nikdo nemůže být všude na všech  akcích a každý si asi bude muset vybírat co mu více vyhovuje a na co se bude zaměřovat.

My např. (spolu se Slováky a Rakušáky) připravujeme projekt Evropského poháru 2008 v Doktrecích okolo 40 km a jednalo by se o akce v Alpách,Šumavě,Tatry,Jeseníky,Beskydy apd. a ja bych chtěl osobně jako pořadatel se zaměřit na jednorázový etapový závod,který mě letos úplně nadchnul svým charakterem a možnostmi sport. vyžití(Tour de Beskydy).
Chtěl bych i jako závodník co nejvíce běhat akce jen v horách,protože jsem zjístil že mě ty hory prostě baví a má to svůj nádech dobrodružství.Např. pokud bychom uskutečnili závod v Alpách tak jsme kladli při debatách důraz na to že by se muselo vše na trati doznačit pořadatelem,abychom se tam někde nepostráceli a také o finačních problémech např. dostupnější ceny např. ubytování což už jsme i asi vyřešili.A taky např. podrobnější itineráře vytvářet.

Tak jsem se tedy trochu tady vymáčkl  :-X :P o mých představách k sezóně 2008 a k tomu jak bych chtěl asi příští rok přistupovat k tomuto super sportu jménem Dogtrekking.
                                                             Roman/HOLKI




 





 




 
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Prosinec 03, 2007, 10:00:17
Dědeček řikávali, že nemužeš byt jednym zadkem na dvó hodech ;)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 03, 2007, 10:51:10
Roman/HOLKI:
No zajímavé ::)
Mě nejde o termíny mě jde o to že k tomu aby se člověk mohl dobře umístít je nucen jít právě těch 7 závodů což se mě zdá moc.A každým rokem se toto číslo zvyšuje o jeden závod.

Tombru:
No vidíš a jsou i lidé, kterým se zdá 7 málo, protože pro ně má větší váhu vzdálenost! Klidně raději obětují  čas a peníze aby objeli co nejvíc akcí a mohli ujít hoodně kilometrů - tak třeba jako ty obětuješ hodně času a peňez tréningu, abys byl nejrychlejší. Myslím že stávající způsob je rozumným kompromisem mezi těmito dvěma přístupy k dogtrekkingu. K tomu, aby jsi byl vítězem MČR musíš zdolat minimálně 560km ve velmi dobrých časech (kdyby těch 7 akcí splňovalo jen minimální vzdálenostní limit 80km).

Roman/HOLKI:
Tak trochu se mě zdá že se něco tedy navrhne a hodí do davu a buď to budete chodit nebo ne.Opravdu by se to mělo více konzultovat s těma co ten doktrekk odšlapou poctivě po svých.Ja jsem se např.dozvěděl o té schůzce úplně náhodou před 3 dny.Termíny jste si mohli opravdu udělat jak chtěli ,ale to bodování se mělo opravdu prodiskutovat se závodníky.Aspoň formou ankety na stránkách.Ja si myslím že 1.12.2007 ještě moc lidí se nezábyvá jak se např. bude bodovat MČR v roce 2008.Tyto věci by se klidně dali dotvářet a řešit snad i do března těsně před prvním závodem v Krušných horách.

Tombru:
No možná tě uráží že za dogtrekaře se na schůzce snaží lobovat člověk, který v podstatě nic v dogtrekkingu jak ty ho pojímáš nedokázal, s tím ti ale momentálně nijak nepomůžu. To že i pro pořadatele není nejdůležitější to co v dogtrekkingu jako účastník dokázal,ale spíše jak si poradí s organizací se už zde také probíralo.
Rozčilovat se, že to co se navrhuje není do puntíku přijato a akceptováno je poněkud dětinské. Pořadatelé se snaží s připomínkami od účastníků pracovat a je značně nefér když někdo tvrdí, že se hází za hlavu. Zkus si třeba pozorně přečíst zápis z minulého roku (v sekci nástěnka), tam je na každou připomínku reagováno argumety a rozhodně ne všechny byly "hozeny za hlavu". I pořadatelé mají své zkušenosti a názory, nikdo nemá patent na rozum a vše je otázkou dohody.

Roman/HOLKI:
Ja myslím ,ale že především my co máme už spoustu dogtrekkingů poctivě odšlapaných nemluvíme jen tak do větrů když něco chceme např. změnit a naše zkušenosti a návrhy by měli byt brány nějak v potaz.My si chceme přece chodit to co si třeba i spoluvytvoříme sami.

Tombru:
No na to jsem už reagoval, ale pro jistotu ještě jednou - vše je otázkou dohody a pokud se někomu zdá, že nemám tu správnou akreditaci diskuze s pořadateli, nebo že pořadatelé nejsou dostatečně kompetentní k pořádání, tak s nima může jednat přímo - kontakty jsou v termínovém kalendáři.

Roman/HOLKI:
Vůbec tady jsem v mém předešlém článku neměl namysli že mě MČR nemotivuje a argument že vyhraje někdo jiný tak ten jaksi jsem moc nepochopil .O to tu v této diskuzi přece nejde .Ja jsem poukazoval jen na náročnost a určitou únavnou záležitost chodit tolik závodu a při tomto systému bodování mě to opravdu moc nebere.

Tombru:
No vidíš já zase také nechápu některé tvé chování a názory, ale o to tady nejde. Pro tebe je to třeba únavné, pro jiné zase ne, tak to bude třeba respektovat.

Roman/HOLKI:
Prosim vás dělaté to především pro nás účastníky tak nás aspoň vyslechněte jaké máme představy a hlavně jak bychom si to třeba představovali.Nebo se fakt bude stávát že vám přijede 15 účastníku na akci.(Což už letos nastalo.)

Tombru:
Tak jak to teda funguje - celý rok sbírám na netu a tak různě po akcích podněty a názory, které se pak snžím na schůzce prezentovat a najít s pořadateli nějaké řešení - jenže nic není tak jednoduché jak se na první pohled zdá. Ale to tady už melu furt dokola a začínám z toho taky pocit že to někdo "přehlíží", nebo to nechce slyšet....

Roman/HOLKI:
Závěrem:Je mi jasné že pokud se nikdo moc nevyjadřoval k pravidlům a závodům od zmiňovaných letošních Oder tak je to bídá a třeba to už lidé po loňsku vzdávají,protože se stejně nic moc nemění na základě jejich návrhů.Nebo nemají chuť a čas se nějak k tomuto tématu vyjadřovat.

A pokud tady budu jen ja něco navrhovat tak to taky nemá moc šancí na uplatnění.Musí se vždy najít více lidí kteří se na určité věci společně dohodnou.
 
Dogtrekking může mít dalších spoustů nových zajímavých podob tak se nebojme nějakých změn třeba i v těch pravidlech nebo samotném charakteru tohoto sportu.Přece tak nějak i náhodně vznikají i nová sportovní odvětví ne?

Tombru:
S tím, že názory jednoho člověka mají menší vázhu než více lidí, či mlčení většiny je fakt, který má také svůj vliv na případné kompromisní řešení!
Jinak bych se zase jen opakoval.

A závěrem můj osobní dojem: když se nebude respektovat džetlmenská dohoda že "dogtrekking" je akce pořádaná dle pravidel (na 80km, povinná výbava, povolení), tak nečekej žádnou extra vstřícnost a můžeš dál brečet, že tě nikdo nechce extra vyslechnout, když ani ty se moc nehodláš řídit tím za co kopou ti druzí s kterýma chceš něco řešit!!!

Takže si zameť napřed před svým prahem a šáhni si do svědomí, a pak se teprve rozčiluj.
Název: termíny
Přispěvatel: Vojta s Bertou Prosinec 03, 2007, 11:25:49
MAPA+ITINERÁŘ V PŘEDSTIHU NA NET
Ahoj pořadatelé, prošvihnul jsem s připomínkou termín schůzky, tak činím aspoň následně, neboť se netýká pravidel, ale informací zveřejňovaných v předstihu pořadatelem na netu. Moc bych uvítal, aby pár dní před akcí byla na netu mapka s trasou a případně i itenerář. Důvod - ve čtvrtek večer na mítinku bývá problém rozložit mapu a zakreslovat - v hospodě bývá málo světla, málo místa, politý stoly apod. Závodníci občas používají jinou mapu než podle které pořadatel trať stavěl (KČT x Shocart, nejnovější x starší vydání). Vše by se vyřešilo, kdybychom si zmohli trať doma v klidu prohlédnout a na mítinku si doplnili jen poslední info od pořadatele. Letos takto postupovala Lucka H. na Sapa Witko a bylo to v pohodě. Takže pokud to půjde, tak předem děkují
Vojta a Berta
Název: termíny
Přispěvatel: ježura Prosinec 03, 2007, 11:30:07
Vojto...za Odry: Itinerář je tajnej do poslední vteřiny, znám pár magorů co si to půjdou tréningově obejít s předstihem, aby se v závodě neunavovali s navigací ;) Takže když bloudění, tak pro všechny! :P
A jinak je v kompetenci každého pořadatele se rozhodnout jestli itinerář na net ano nebo ne, plošně to nejde nijak nařídit v pravidlech (některé závody nemají vůbec www stránky, trasa se mění ještě 2 dny před závodem atd...)
Název: termíny
Přispěvatel: tombru Prosinec 03, 2007, 11:54:10
MAPA+ITINERÁŘ V PŘEDSTIHU NA NET
Ahoj pořadatelé, prošvihnul jsem s připomínkou termín schůzky, tak činím aspoň následně, neboť se netýká pravidel, ale informací zveřejňovaných v předstihu pořadatelem na netu. Moc bych uvítal, aby pár dní před akcí byla na netu mapka s trasou a případně i itenerář. Důvod - ve čtvrtek večer na mítinku bývá problém rozložit mapu a zakreslovat - v hospodě bývá málo světla, málo místa, politý stoly apod. Závodníci občas používají jinou mapu než podle které pořadatel trať stavěl (KČT x Shocart, nejnovější x starší vydání). Vše by se vyřešilo, kdybychom si zmohli trať doma v klidu prohlédnout a na mítinku si doplnili jen poslední info od pořadatele. Letos takto postupovala Lucka H. na Sapa Witko a bylo to v pohodě. Takže pokud to půjde, tak předem děkují
Vojta a Berta

Jo jo, třeba Křivoklátsko už má i itinerář, ale opravdu pozor na změny, nechce se to spoléhat jen na net a na meetingu si zkontrolovat jestli ta verze, kterou člověk získa z netu je opravdu ta poslední správná. Někdy to může pomoct, jindy zase spíš vyrobit zmatky. Ale žádný zákaz zveřejňování itineráře dopředu není, tak je to na každém z pořadatelů jak si to zvolí. Ale značím si to na příští schůzku jako námět na inspiraci pro ty pořadatele, co třeba sem na net nechodí tak často.
Název: termíny
Přispěvatel: Dáša Prosinec 03, 2007, 12:14:27
Jojo my už máme itinerář připravený, ale jak píše tombru, ještě se podle něho nedá 100% řídit, konečný bude až náš team (Kája,Marcelka,Petr, Honza Ivča a já)a vyrazí trasovat, ale jestli se sejde více lidí proti uveřejnění, klidně si ho uložím do trezoru, jako největší poklad,  a seznámíme Vás s ním až na meetingu.  :P >:D
Název: termíny
Přispěvatel: tombru Prosinec 16, 2007, 12:09:27
Zrušení dogtrekkingu Stopou strejdy Šeráka 2008 zařazeného do seriálu MČR 2008 nebude mít vliv na zvolený počet započítávání nejslepších výsledků bodování MČR.

Vzhledem k tomu, že pro volbu počtu započítání nejlepších výsledků jsou výsledky z počtu  2/3 (matematický zaokrouhlených) akcí MČR, zůstává stále pro výpočet 7 nejlepších výsledků v sezóně.

Jen pro pořádek uvádím, že pokud máte nějaké návrhy k způsobu bodování MČR, nebo jiné návrhy a náměty, můžete je zasílat na tvdt@dogtrekking.info  Nejpozději na příští schůzce pořadatelů jim pak budou předány.

Diskuzní fórum můžete využít ke konzultaci s ostatníma, a doladit tak svůj námět než jej odešlete pořadatelům.

Pěkné svátky!
Název: termíny
Přispěvatel: Roman/ HOLKI Prosinec 16, 2007, 16:54:45
A ví se proč?Nebo aspoň nanzačit co se stalo za problém že závod je zrušen?Je to velká škoda,protože DT v Jeseníkách patří k těm nejhezčím.
Název: termíny
Přispěvatel: ježura Prosinec 16, 2007, 17:10:06
My nesmíme ani naznačovat... kontakt na Gejzu je stále v "Dogtrekovníku", tak se ptej přímo u zdroje ;)
Název: termíny
Přispěvatel: Roman/ HOLKI Prosinec 16, 2007, 17:27:39
Proč nesmíte ani naznačovat?To je to tak vše tajné to letošní zákulisní dění okolo D.T.? ;) :D  ::)
Název: termíny
Přispěvatel: Petr a Claissy Prosinec 16, 2007, 17:36:41
Lenko, fakt vtipný  ;) ... ale asi se ho nebude ptát každý zvlášť, to by z toho byl fakt nadšený. Takže kdo ví, ať odpoví ...
BTW jestli nebude Šerák, nebyl by schopen třeba Roman Habásko zkusit přehodit svůj DT do května, aby byly trochu pravidelněji rozprostřené ? Přeci jen 3 treky během 21 dnů (Jihlava,Podbořany a Haná) a přitom celý květen (přesněji 42 dní) volno není šťastné řešení :( Tombru, zkus mu to navrhnout, je-li to možné ...
Název: termíny
Přispěvatel: ježura Prosinec 16, 2007, 19:37:57
Petře změny v termínech jsou v jednání (ono to není tak jednoduchý...kemp, ochranáři...) takže vydržte.
Romane, to byl pokus o vtip...přesné detaily ti opravdu objasní jenom Gejza ;)
Název: termíny
Přispěvatel: Roman/ HOLKI Prosinec 16, 2007, 21:13:58
Lenko:No snažím se bo tady už vtipkují fakt úplně všichni. :D

Ne,ale toto je fakt nečekaná nepříjemná zpráva asi pro všechny co jezdili pravidelně do Jeseníku.Ja už tam měl rezervaci svého pokoje na 5 let dopředu zamluvenou :D
A ikdyž letos se nezůčastním některých LONG závodů tak jednu 130 jsem si chtěl šlehnout :-[ ::) s velkou chutí.
Název: termíny
Přispěvatel: tombru Prosinec 16, 2007, 21:40:52
Lenko, fakt vtipný  ;) ... ale asi se ho nebude ptát každý zvlášť, to by z toho byl fakt nadšený. Takže kdo ví, ať odpoví ...
BTW jestli nebude Šerák, nebyl by schopen třeba Roman Habásko zkusit přehodit svůj DT do května, aby byly trochu pravidelněji rozprostřené ? Přeci jen 3 treky během 21 dnů (Jihlava,Podbořany a Haná) a přitom celý květen (přesněji 42 dní) volno není šťastné řešení :( Tombru, zkus mu to navrhnout, je-li to možné ...

Jediná informace co je k dispozici ohledně zrušení Stopou strejdy Šeráka je ta, že je zrušen z organizačních důvodů, to je informace přimo od Gejzy. Možná se vysvětlení objeví časem na jeho stránkách.

O uvolněném termínu byli všichni pořadatelé zpraveni, ale je to příliš čerstvé, aby na to mohl někdo reagovat. Tak nezbývá než čekat...
Název: termíny
Přispěvatel: Markus Aurélius Leden 06, 2008, 17:52:13
Hřebeny-Stožec: 10 cm sněhu a bude hůř!
Název: termíny
Přispěvatel: tombru Leden 07, 2008, 17:46:23
POZOR!!! změny v termínech konání dogtrekkingů:

Jednooký vlk - nový termín 9-11.5.2008

Dogtrekking krajem Oty Pavla - nový termín 13-15.6.2008

více na www.dogtrekking.info (http://www.dogtrekking.info) v sekci dogtrekovník.
Název: termíny
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Leden 07, 2008, 18:09:06
Fňuk, Ota Pavel se kryje s Dachsteinem  :'( :'( :'(
Název: termíny
Přispěvatel: Dáša Leden 07, 2008, 18:36:02
Fňuk, neříkej Gwen, že nepřijedeš na Otu Pavla. Cpala jsem se místo Šeráku, ale Jednooký byl rychlejší :o, termín jsem změnila hlavně proto,že v červnu bude  kemp převážně pro nás kdežto v srpnu by mohl být problém s přelidněním a to bych nerada, co kdyby na nás nastopila halda nevychovaných "dítek" >:D,
Název: termíny
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Leden 07, 2008, 18:38:01
No jak to tak vypadá, tak asi nepřijedu.  :(  Bohužel je ten červen moc našlapaný, takže tam budu muset vynechat víc akcí  :-X :'(
Název: termíny
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Leden 07, 2008, 18:39:10
Ale kdo ví, je to ještě daleko..... naděje umírá poslední....  ^-^
Název: termíny
Přispěvatel: Dáša Leden 07, 2008, 18:51:33
To by mě ale mrzelo, kdyby jsi nebyla v našich řadách :'(, uvědomuji si, že červen je našláplý, ale pro klid a pohodu v základním táboře bude červen lepší  ::), hele a kdyby jsi do toho  šlápla a nezasekla se někde na kontrole (např. kontrola č. 3 - Kája Souček a polní kuchyně a HU sudem) a skončila na bedně máš jasný foťák, ikdyž te´d když si vzpomenu na tvůj foťák, byl by to asi jeho chudší bráška  :D ;) :) ;D O:-).Firma Nikon mi slíbila štědré dary :P, tak doufám, že splní slib  :-X
Název: termíny
Přispěvatel: peFO Leden 07, 2008, 19:04:03
Tak kdo už jste si všimli tak jsou propozice na Jednookého vlka. Jen se vloudila chybička v internetové adrese base campu.....je to http://www.penzionkrasne.cz/
Název: termíny
Přispěvatel: tombru - mobil Leden 07, 2008, 19:15:24
Dík za upozornění, vzal jsem to jak jsem to dostal. Už je to opraveno.

Jinak už jsou propozice i na Stezku vlka (letos nebude povinný bivak)
Název: termíny
Přispěvatel: tombru Leden 08, 2008, 11:27:48
POZOR!!! také změna v termínu Oderského puchýře - nový termín 11-14.9.2008
Název: termíny
Přispěvatel: tombru Leden 09, 2008, 00:24:00
POZOR POZOR!!! ještě jedna změna v termínu  Dogtrekking krajem Oty Pavla - nový termín 25-28.9.2008
Název: termíny
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Leden 09, 2008, 16:56:40
POZOR POZOR!!! ještě jedna změna v termínu  Dogtrekking krajem Oty Pavla - nový termín 25-28.9.2008

Tak koukám, že je letos měnění termínu novým sportem.  ;D Takže vyhlašuju Mistrovství galaxie a přilehlého okolí ve změnách termínu dogtrekkingu  >:D

průběžné výsledky: zatím se na prvním místě usadil Ota Pavel se dvěma přesuny, o druhé a třetí místo se dělí Oderák a Jednooký vlk, každý s jedním přesunem.  ;D
Speciální cena za úplné vymizení z termíňáku se uděluje Strejdovi Šerákovi.  >:D


PS: jak to tu tak čtu, dere se mi na mysl staré české přísloví o potrefených husách....  ::)
Název: termíny
Přispěvatel: Dáša Leden 09, 2008, 17:07:59

průběžné výsledky: zatím se na prvním místě usadil Ota Pavel se dvěma přesuny, o druhé a třetí místo se dělí Oderák a Jednooký vlk, každý s jedním přesunem.  ;D
Speciální cena za úplné vymizení z termíňáku se uděluje Strejdovi Šerákovi.  >:D

Gwen a co vyhrajeme za první místo? Já jen jestli bude nějaká hodnotná cena. Přemýšlela bych o dalším termínu. Fuj,dej pokoj, s přemístováním je už nadobro konec. I kdyby měli v termínu Oty Pavla padat trakaře, tak nic neměním. Už si v kempu a na CHKO klepají na čelo, myslím, že si přemýšlí , jestli  má trvalá adresa je Praha 8- Bohnice, oddělení 7 :-))
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Únor 08, 2008, 12:16:53
Na www.dogtrekking.info (http://www.dogtrekking.info) v sekci dogtrekovník jsou nově propozice na Fryštácký dogtrekking 2008.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: KristaP Prosinec 03, 2008, 09:38:45
Ahojky dogtrekkaři, kdypak bude k nahlédnutí termínový kalendář 2009? :)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 03, 2008, 09:51:44
Ahojky dogtrekkaři, kdypak bude k nahlédnutí termínový kalendář 2009? :)

Určitě ne dříve než 20.12. kdy bude upřesňování termínů. Spíš někdy mezi svátky.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 22, 2008, 21:56:58
Huráá :) Kalendář je na světě a vypadá to nádherně :D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: báglina +hoblina a tříska Prosinec 22, 2008, 22:41:43
no je to nádhera jen co je pravda :)) na Podbořanech bych měla mít den po matuře pokud k ní dolezu,tak to bude fajn příležitost k oslavě.....
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Únor 14, 2009, 21:15:33
Pozor! Změna termínu Krušnohorského dogtrekkingu!!! 17-19.4.2009

 
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Únor 14, 2009, 21:38:38
A jéje, z loňského ročníku mezi pořadateli velmi oblíbená hra "Termíny, termíny, hejbejte se!" ;) právě začíná!  >:D
Loni zvítězila Dáša s Otou a Pavlem, kdopak vyhraje letos?  ;D ;D ;D
Název: Termínový kalendář
Přispěvatel: Alena a pinčí smečka Říjen 23, 2009, 14:19:03
Mám takový dotaz neznalce O:-). Kdy se můžem těšit na termínový kalendář 2010 O0. Už nejím nespím a jen se těším ^-^. Díky.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen z hokny Říjen 23, 2009, 14:41:15
Mám takový dotaz neznalce O:-). Kdy se můžem těšit na termínový kalendář 2010 O0. Už nejím nespím a jen se těším ^-^. Díky.

Těšit se můžeš už teď.  >:D
Koncem roku bude schůzka pořadatelů, kde se termíňák sestavuje.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Pavel Říjen 23, 2009, 20:44:55
No já už se těším, jak si zase budu domlouvat na pátek dovolenou a čekat, kdo mi ji kdy zruší těsně před trekem  ???a hlavně kdo dělal ty termíny státních svátků, že nikdy nevychází volno už od pátka, nebo alespoň do pondělka :( jako letos třikrát? Jakpak my, utiskovaní od kapitalistů :) co máme dovolenku jistou až když jsme opravdu na trati, máme přihlašovat longy? Já bych nechal start na úvaze každého jednoho, třeba až v pátek večer. To by se to chodilo jedna báseň :D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Říjen 23, 2009, 21:40:10
Musíš se stát sám kapitalistou a udělovat si volno jak se ti zlíbí ;D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Pavel Říjen 23, 2009, 21:57:25
Vidíš, to mě nenapadlo :)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Alena a pinčí smečka Říjen 24, 2009, 14:14:52
Teda až do prosince :'(. Přijde Ježíšek a přinese kalendář 8). No já naštěstí snad s dovčou problém mít nebudu a můj kolega doprovod a nosič müsli má velmi volnou pracovní morálku ajťák jeden jen mi včera naříkal že ho bolí koleno :-\ tak ho musím dokopat k doktorovi, protože kdo by mi pak nosil to müsli :o O:-).
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Říjen 25, 2009, 10:34:16
Ofiko termínový kalendář bude nejdříve v půli prosince - dejte pořadatelům chvíli vydechnout, vždyť vaše stopy v přírodě ještě ani nevychladly :-)

Snad můžu prozradit, že už se pro Vás v této chvíli plánuje minimálně 7 dogtreků. Z toho 3 úplně nové.

Schůzka pořadatelů bude na začátku prosince.

Pokud máte nějaké náměty, prostudujte si napřed zde http://dogtrekking.info/forum/index.php?board=3.0 (http://dogtrekking.info/forum/index.php?board=3.0) jestli a případně jak se to tu třeba již řešilo. Doporučuji použít vyhledávání http://dogtrekking.info/forum/index.php?action=search (http://dogtrekking.info/forum/index.php?action=search).

Své náměty pak můžete posílat na e-mail: tvdt@dogtrekking.info
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 11, 2009, 21:38:34
Tak dogtrekkingový termínový kalendář pro rok 2010 najdete na www.dogtrekking.info (http://www.dogtrekking.info) v sekci dogtrekovník.

Novinkou je, že byl do seriálu zařazen i zahraniční Oravský dogtrekking. Splňuje pravidla dogtrekkingu seriálu MČR a ještě relativně nedávno jsme byli jedna republika  O:-), tak tomu nic nebrání.

Takže ještě si rychle napsat na vánoce o nové botky, protože se připravuje pro vás celkem 13 akcí a z toho 3 úplně nové!

Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 11, 2009, 23:45:25
Týýýý voe....hustýýý :D :D :D Geniální, nádherný skvělý.To bude mazec.Já chci duben, uááááááááá.....
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Prosinec 12, 2009, 07:57:45
Hustý to je, hlavně ty 3 treky týden po sobě :o
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: TerCedrici Prosinec 12, 2009, 12:10:56
Sakra, to budu muset napsat Ježíškovi nejen o nový boty, ale  i o pár náplastí navíc ;D ;D ;D 
Už se těšim na duben!
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Prosinec 12, 2009, 12:28:05
Dá se Ježíškovi napsat o sponzora? :-X
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 12, 2009, 12:28:40
Já chci k Víánocům jediný dárek,aspoň 5 dní dovolené navíc ;D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Erája Prosinec 12, 2009, 12:55:33
Dá se Ježíškovi napsat o sponzora? :-X
No napsat se určitě dá, tak tam připoj do té žádosti i mě jo? Dík :-)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: TerCedrici Prosinec 12, 2009, 13:16:39
Já chci taky sponzora!
Děduška Maróz - sponzora priňós
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Mašer Prosinec 15, 2009, 18:56:46
No, s tou dovolenou to Petře bude na pováženou. Ale nejenže nám přidali 2 trečky navíc, což jsem rád. Ale přidali nám i jeden den navíc  :) - Osoblha se jde od 31. 4.  ;) . Tak to nevím jak na šichtě ukecám, že na ten den chci dovolenou.  ;D.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Hyena Prosinec 15, 2009, 19:03:36
JJ, přemejšlím, že bych šéfovi donelsa rovnou rozpis na celej rok O:-).....by mě asi zabil ???
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 15, 2009, 19:07:43
To Oldo určitě do prácce nebudeš muset ;D Nojo, bude to o nervy, kor když od ledna nastupuju do nový práce a nebudu si moct moc vyskakovat ;D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Prosinec 15, 2009, 19:15:57
JJ, přemejšlím, že bych šéfovi donelsa rovnou rozpis na celej rok O:-).....by mě asi zabil ???

Já to tak dělám každej rok hned v lednu, aspoň má čas se do prvního treku z toho šoku vzpamatovat  >:D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Prosinec 15, 2009, 19:48:25
já už mám dovolenou nahlášenou  ;)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Vojta s Bertou Prosinec 16, 2009, 10:45:09
Když se sešli pořadatelé na schůzce, řešili kromě termínového kalendáře i další věci? Na nástěnce jsem hledal zápis ze schůzky, ale Zlý Admin asi odpočívá a nedal jej tam...nebo blbě hledám?
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Hannnz & Pedy Coober Prosinec 16, 2009, 11:01:36
Hustý to je, hlavně ty 3 treky týden po sobě :o

Loni takto byli Podbořany, Orava (a Dachstein), Hanácká štreka...
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Hannnz & Pedy Coober Prosinec 16, 2009, 11:02:35
Když se sešli pořadatelé na schůzce, řešili kromě termínového kalendáře i další věci? Na nástěnce jsem hledal zápis ze schůzky, ale Zlý Admin asi odpočívá a nedal jej tam...nebo blbě hledám?

Řešily se tam termíny, a hromada dalších věcí... Hlavně pivo a vepřo-knedlo-zelo :)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 16, 2009, 11:06:15
Když se sešli pořadatelé na schůzce, řešili kromě termínového kalendáře i další věci? Na nástěnce jsem hledal zápis ze schůzky, ale Zlý Admin asi odpočívá a nedal jej tam...nebo blbě hledám?

Zlej admin by rád odpočíval, bohužel spíš nestíhá...

Na schůzce se řešily i jiné věci než kalendář, ale nic zásadního co by se nějak dotýkalo účastníků, žádné změny v pravidlech, spíš se jednalo o výměnu zkušeností mezi pořadateli a jiné "interní" věci.

Zápis bude, ale ještě chvilku strpení, ale o nic nepřicházíte... :-)

Tak všem přeji klidné a pohodové vánoce!

Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Mašer Prosinec 16, 2009, 12:38:21
Tak vidíš Vojto, ten hloupý bodovací systém nám zůstane, takže nemusíme nikam spěchat a můžeme chodit vesele pro zábavu dále.  ;)  ;D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 16, 2009, 13:03:22
Tak vidíš Vojto, ten hloupý bodovací systém nám zůstane, takže nemusíme nikam spěchat a můžeme chodit vesele pro zábavu dále.  ;)  ;D

Tento system si principialne navrhli a prosadili sami ucastnici v roce 2006 - viz http://www.dogtrekking.info/pripominky_tvdt_2006_2007.htm (http://www.dogtrekking.info/pripominky_tvdt_2006_2007.htm)

Od te doby proti tomuto pokud vim nikdo vyrazne neprotestoval, ani nenavrhoval, teda krome snad Romana Balaze, ktery by menil pravidla kazdy rok podle sve potreby.
Letos neprisla ani jedna pripominka v tomto duchu, takze se jaksi predpoklada, ze vetsine lidi to bud vyhovuje, nebo je to jedno.

Jooo stat se mistrem holt neni tak jednoduche....  O:-) >:D

Zlej admin

Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Mašer Prosinec 16, 2009, 13:49:00
Ale je to jednoduché  :), stačí v 7mi  nebo i méně závodech běžet jak B....,nebo b..... a pak už se o nic nestaráš  :), protože čím více chodíš, tím jsi více trestaný ;). Já kdyby jsem jeden závod vynechal, vzdal, nebo se zrušil, tak jsem o 4 místa výše. Ale protože jsem jako jediný  ze "starších" šel, ušel a došel vše, tak jsem byl " zkasírován " a " zhozen" dolů  ;) ;D.
Ale to je jedno, mám ze všech treků hezké památné videa, chodím pro zábavu a jsem rád, že jsem šel vše.
Snad se mi to podaří i letos.  :)
A body ? Ty at si rozdělí běžci. ;D ;)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Prosinec 16, 2009, 13:59:38
ehm, to jsem nějak nepobrala - pokud bys nějaký závod vynechal, bude se ti stále započítávat 7 (vloni, letos jestli dobře počítám, tak 9), takže nechápu jak by ses mohl posunout výš  :o
Tím že jdeš více závodů jen zvedáš šanci že někde získáš víc bodů - počítá se vždy 7 nejlépe bodovaných.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Kukačka Prosinec 16, 2009, 14:07:44
Já teda běhám po lese až Kukačky lítaj ;D ;D  :-X
Mě osobně se stalo, že jsem dostala moooc pěkný body za chůzi  ;D ;D, takže to není o běhání.
A taky moc nerozumím tomu posunutí  :D :D  ::)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Prosinec 16, 2009, 18:30:10
Hustý to je, hlavně ty 3 treky týden po sobě :o

Loni takto byli Podbořany, Orava (a Dachstein), Hanácká štreka...

No jo, ale jelikož jsem chtěla jet akorát na Oravu, tak mě to tolik neštvalo. ;D
Letos Středohoří, Osoblaha a Vysočina bude těžké dilema :o
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Roman/ HOLKI Prosinec 16, 2009, 18:42:30
Jééé zmínka o mě  O:-).
To potěší.....
Jak si to uděláte tak to máte.
Nemáte lepší se už na to měření časů,bodů a celého bodování seriálu vydlábnout.Vždyť to moc vlastně nikoho tady co znám nezajímá.Užívejte si se psi výletu v hezké přírodě a je klid.Vždyť už všichni co tady běhali na kvalitní výsledky raději utekli  >:D.

Jsem rád že už to tady nemusím řešit a že jsme vytvořili vlastní asociaci Dogtrekkingu a Horského běhání.

Neberte to jako zase nějakou provokaci.Po tom co jsme se rozdělili je klid jak u vás na infu tak u nás na Tour a tak to má být.
Každý chceme něco od tohoto sportu jiného a toto je cesta vpřed pro všechny.
Příští rok si zaběhneme s Adi společně opět nějaký váš LONG tak se už těšíme.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Monika+bágl Prosinec 16, 2009, 19:40:35
Hustý to je, hlavně ty 3 treky týden po sobě :o

Loni takto byli Podbořany, Orava (a Dachstein), Hanácká štreka...

No jo, ale jelikož jsem chtěla jet akorát na Oravu, tak mě to tolik neštvalo. ;D
Letos Středohoří, Osoblaha a Vysočina bude těžké dilema :o
Já bohužel škrtla Osoblahu, pro mě dost daleko, jinak bych dle zdravotních možností chtěla jít vše - Chřiby první long a pak se uvidí dle zdraví long či mid :P Strašně se těším na Oravu v únoru při očkování načipuju psa :'( a v červnu huráááá
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Prosinec 16, 2009, 19:45:06
Načipováno taky nemám, není tam nějaká přechodná výjimka (pokud ještě platí), že stačí tetování?
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Prosinec 16, 2009, 19:55:45
myslím že byla do konce roku 2008
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Prosinec 16, 2009, 19:58:06
Tak to je blbé...z dogtrekových psů má čip akorát Plyš...do hor budu holt must nechat načipovat "grónský výtah"
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Monika+bágl Prosinec 16, 2009, 19:58:27
pes nemá ani tetování - mám bágla bez PP :D - takže mi nic jiného nezbývá. Možná vezmeme s sebou i našeho doopravdy basseta,  ten bude s páníčkem hlídat v base campu, ten je čipovaný mám ho z útulku. A dle situace si udělají soukromý výlet. Na Oravu se fakt těším :)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: TerCedrici Prosinec 16, 2009, 21:36:29
A když pes tetování má, ale někdo by mohl říct, že to neni čitelný?! Musí se čipovat?
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Jana & smečka Prosinec 16, 2009, 21:53:26
pokud máš tetování nečitelný, tak by asi ten čip být měl...já pořád žila v představě, že na Slovensko stačí jen mezinárodní očkovák...a on už asi musí být i psa...asi ovečka německá taky dostane čipa :)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: TerCedrici Prosinec 16, 2009, 22:56:29
No Cedrik to tetování má takový...no prostě klasika kleštěma do slabiny a že by to bylo ukázkový tetování, to bohužel neni:(
Ale z žádných zkoušek nás kvůli  nečitelnosti nevyhodili, tak nevim..
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Monika+bágl Prosinec 16, 2009, 22:58:25
Cestovat po celé Evropské unii lze v současnosti bez cestovního pasu, pouze s občanským průkazem. To ale neplatí pro naše zvířecí miláčky. Pes či kočka opouštějící hranice naší země musí:


1/ Vlastnit Pas zvířete, který je jednotný a platný ve všech zemích EU. V pase je uvedena identifikace zvířete (tetování, číslo mikročipu), majitele a záznamy o vyšetření, vakcinaci a použití antiparazitik. Pas vydávají schválení soukromí veterinární lékaři. Pas vždy noste u sebe, kontrolovat vás může policista v kterékoli zemi.


2/ Být nezaměnitelně identifikován tetováním nebo mikročipem. Tetování se týká zvířat uvedených v plemenných knihách. Čitelně tetované zvíře může cestovat po EU (kromě Velké Británie, Irska, Malty a Švédska) až do poloviny roku 2011. Netetovaná zvířata musí být opatřena mikročipem. Čipování zajistí soukromý veterinární lékař.


3/ Být očkováni proti vzteklině. Zvířata musí být očkována od 3 měsíců stáří. Nyní lze použít i vakcínu s delší účinností než 1 rok, musí to být ale uvedeno v pase zvířete. Vakcinaci zajistí soukromý veterinární lékař.


No nechci Vás matadory děsit, ale to jsem teď stáhla z netu..... o Terko ty to asi neřeš četnost kontrol v horách bude asi O. Já to dělám i kvůli označení psa.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: TerCedrici Prosinec 16, 2009, 23:03:15
Díky za info!
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Šárka Prosinec 17, 2009, 08:19:43
S čipama a europasama jsem si užila minulý rok, protože blbec beru tyhle věci moc vážně. Aby byl pes dohledatelny i v cizině,musí byt zaregistrován v Mezinárodním registru čipů.    Jinak ještě to musí být určitý typ čipu, nějaký nový, ale to už se mi nepodařilo zjistit, protože i odborníci na to měli každý jiný názor. Jeden mi poradil, bude nejlepší, když vám ten pes neuteče.


A kam to letos vidím já? Finančně to vidím zas na tři treky,  už mám dovoleno jít s Polobuly. Další povolení pro šestku  je v jednání, protože bych chtěla tam, kde jsem ještě nebyla .
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: zbynek Prosinec 17, 2009, 10:29:44
Aby byl pes dohledatelny i v cizině,musí byt zaregistrován v Mezinárodním registru čipů...
Na to staci registrace do naseho Narodniho registru (http://www.narodniregistr.cz/), ten je s mezinarodnim provazanej. (Overit muzete v databazi Petmaxx (http://www.petmaxx.com/).) Je potreba si akorat pohlidat, ze nektery veterinari registrujou po cipovani jen do registru Veterinarni komory. Bud registraci no Narodniho registru pozadovat nebo si ji dodatecne vyridit osobne za poplatek asi 120 Kc (presne uz si nepamatuju). Maji na to na strankach i online formular (http://www.narodniregistr.cz/registrace-zvirat.php).
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Jana & smečka Prosinec 17, 2009, 17:57:01
když jsem čipovala před pěti rokama psa, tak mi každej říkal, že čipovat by se mělo pouze čipem DataMars...první byla načipovaná Virbacem a problém v zemích EU nebyl ani jednou, veškeré zahraniční čtečky čip přečetly...teď mám psy načipované DataMars čipama a ty jsou taky bez problémů...
Jinak nejlepší samozřejmě je, pokud vám pes nezdrhne, ale může se stát, že pořadatelé na akci připustí pouze čipované psy (teď nevím, jak třeba Orava nebo Dachstein, ale na agi to bylo povinné)...
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Prosinec 17, 2009, 18:18:45
když jsem čipovala před pěti rokama psa, tak mi každej říkal, že čipovat by se mělo pouze čipem DataMars...první byla načipovaná Virbacem a problém v zemích EU nebyl ani jednou, veškeré zahraniční čtečky čip přečetly...teď mám psy načipované DataMars čipama a ty jsou taky bez problémů...
Jinak nejlepší samozřejmě je, pokud vám pes nezdrhne, ale může se stát, že pořadatelé na akci připustí pouze čipované psy (teď nevím, jak třeba Orava nebo Dachstein, ale na agi to bylo povinné)...

Ani na Dachsteinu, ani na Oravě se čipy neřešily, co jsem tam byla  :)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 17, 2009, 18:21:33
Ani na Havinošľapu :)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ŽufrikTeam Prosinec 17, 2009, 18:27:57
Co vím, tak nezáleží ani tak na značce čipu, ale všeobecně jsou doporučován čipy s národním kódem (kód čipu začíná sedmičíslím 2030981)!  Ale ne všichni veterináři je používají, takže pak může v některýmch zemích nastat problém.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Jana & smečka Prosinec 17, 2009, 18:33:18
tak to by pak neměl být problém jet na trek na Slovensko pouze s petpasem, ne?? samozřejmě za předpokladu, že nemám psa zdrhače...
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: brzdo Prosinec 18, 2009, 07:55:25
S pohladu usporiadatela nam staci ak bude mat psik PET PASSPORT a samozrejme platne ockovania. Neviem vsak ako by sa zachovali pri beznej kontrole prislusnici policie?!
Zatial vsak nepoznam pripad kedy by sa nieco podobne udialo.....
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Michala Prosinec 18, 2009, 10:05:48
jde o to prokázat totožnost psa a jeho platné očkování, takže tetování nebo číslo čipu musí být napsán v pasu. Jaký čip pes má už je na majiteli a na veterináři. Jezdila jsem se psem na Slovensko a čip nikdy nikdo nekontroloval, jenom se dívali do pasu na vzteklinu.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Roman/ Delly Prosinec 18, 2009, 12:50:04
Pri ceste do Beskyd ma minulý rok kontrolovala polícia ČR, do PET PASSPORTU akurát nazreli - čítačku asi nemali..
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Leden 04, 2010, 12:32:40
rýýýýýýýýýýýýýýp
když mají na Slovensku svůj vlastní mistrák, proč je Orava zařazena i do MČR? (nic proti Oravě, jen že 13ctka je našťastné číslo  :P)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Leden 04, 2010, 13:16:57
rýýýýýýýýýýýýýýp
když mají na Slovensku svůj vlastní mistrák, proč je Orava zařazena i do MČR? (nic proti Oravě, jen že 13ctka je našťastné číslo  :P)

un-rýýýýýýýp

aby mohli ti co sbírají body MČR jet i na Oravu, když už je tolik akcí :-) :-)

Brzďo se zeptal zda by bylo možné aby i jeho akce byla v MČR, pokud vím, nikdo nebyl proti, pořádá podle CZ pravidel (snad až na řád ochrany zvířat pochopitelně, protože ten na Slovensku asi neplatí) a do klasifikace MČR se započítávají i zahraniční účastníci na českých dogtrecích, tak snad není problém když tato "zahraniční" akce je i součástí MČR.

Teda pokud to někoho svrchovaně neuráží :-)

Když se to neosvědčí, tak bude zase MČR jen české (a moravské) :-) :-) a valašské, když nebude Bolek Polívka jako král proti...

 
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Leden 04, 2010, 13:52:24
mno, teoreticky pak můžou ostatní pořadatelé zahraničních DT (pokud pořádají podle stejných pravidel, což předpokládám závody MSR splňují) chtít zařadit i jejich závody...
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Leden 04, 2010, 15:24:30
ještě technický dotaz - proč některé datumy v termínovce blikají?
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Leden 04, 2010, 16:48:50
mě nikde nic nebliká :o
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Leden 04, 2010, 16:52:25
Jednooký, Logan a Jizerky blikají termíny... teda mně  :o
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Leden 04, 2010, 16:56:53
Když už se tu rejpe :) Co třeba takové společné Mistrovství Česko-Slovenské, to si myslím, by nemělo vůbec chybu :) Započítávaly by se samozřejmě závody jak u nás tak na Slovensku. Technický problém by to snad taky nebyl a podpořilo by to účast na Slovenských akcích (Orava už podporu nepotřebuje, ta už se stala legendou :) )
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Leden 04, 2010, 16:59:04
ježiš Peťo, ty nás chceš zabít   >:D a finančně zruinovat  :(
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Leden 04, 2010, 17:08:39
Tak ono je to stejně putýnka co a kam se počítá...kolik je lidí, kteří to MČR nějak žerou? Víc jak 10 jich nebude. Zbytek si vybere kde se mu líbilo a pojede omrknout nové akce (krajiny kde to nezná).

Už to vidím...v IE to nebliká, Mozilla bliká jak divá ;D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Leden 04, 2010, 17:20:58
Proč zabít? Kdo koho nutí jezdit všude?Jen by to bylo zajímavější a nalákalo víc lidí na Slovensko a mohlo by se započítávat třeba 10 nej. výsledků závodů z celkového počtu.Samozřejmě to by se to muselo dořešit.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Leden 04, 2010, 19:08:13
Už to vidím...v IE to nebliká, Mozilla bliká jak divá ;D

Toš...
a máte po blikání  >:D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: začínající trekařka Březen 17, 2010, 09:09:40
AHOJKY, nevím, kam zařadit tenhle dotaz, tak to zkusím semka...minulý rok byl nějaký trek krajem nádherné  Šumavy...bohužel, nevím, jaký trek to byl, jak se jmenoval. ale i když jsem prolezla všechny propozice, žádný na Šumavě jsem nenašla...
nevíte někdo, který to byl? ráda bych tam letos šla
díkes :)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Honza & Wendýsek & Pan Eki Březen 17, 2010, 09:24:13
Ahoj byla to Šediváčkova 111 se startem V Horní Vltavici okruch přes rozhlednu Boubín, Husinec, Prachatice, rozhlednu Libín (tam jsem myslel že pojdu  :) ) a Volary asi 85 Km. Byl to můj první long letos se nekoná myslím že kvůli všudy přítomným ochráncům přírody  >:(. Kdyžtak mě někdo opravte.

Honza
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Kukačka Březen 17, 2010, 10:29:45
Honzíku to bude určitě Šediváčkova 111, to se konalo na Šumavě. My s Arankou na Libíně chytly druhý dech :-D, ale pak jsem málem taky pošla :-D :-D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Březen 17, 2010, 10:39:30
tak já jsem málem pošla na těch posledních 10ti kamionových kilometrech  :-X
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Honza & Wendýsek & Pan Eki Březen 17, 2010, 11:52:01
V pět ráno ty kamióny nebyli tak hrozný  ;D oto bylo horší hledání toho památníčku coby posledního kontroláku.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Březen 17, 2010, 15:34:19
Já jen doufám, že bude-li ještě někdy dogtrekking na Šumavě, bude ho pořádat někdo, kdo si nemyslí, že ideálním povrchem pro psí tlapky je asfalt.  :-X
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: začínající trekařka II Březen 19, 2010, 11:34:07
jeeej, tak to je škoda :( že se letos nekoná...šumava je nádherná..ale ten asfalt by tam fakt bejt nemusel :D a nevíte o něčem jiném na šumavě?
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: vencan+3 Březen 19, 2010, 11:36:00
co se takhle kouknout do dogtrekovníku vlevo
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ŽufrikTeam Březen 19, 2010, 14:26:56
co se takhle kouknout do dogtrekovníku vlevo

Nemať nevědoucí, ne každej vlevo menu má...  ;D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Ef. a Rassík Březen 20, 2010, 06:51:30
co se takhle kouknout do dogtrekovníku vlevo

i když jsem prolezla všechny propozice, žádný na Šumavě jsem nenašla...
nevíte někdo, který to byl? ráda bych tam letos šla
díkes :)

to znamená, že jsem se tam už dívala ;) :)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Ef. a Rassík Březen 20, 2010, 06:52:56
psala jsem pod "začínající trekařkou", protože mi nějak nešlo se přihlásit :)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Březen 20, 2010, 21:46:38
co se takhle kouknout do dogtrekovníku vlevo



i když jsem prolezla všechny propozice, žádný na Šumavě jsem nenašla...
nevíte někdo, který to byl? ráda bych tam letos šla
díkes :)

to znamená, že jsem se tam už dívala ;) :)

No tak když ses dívala a žádný nenašla, tak to nejspíš znamená, že není ;)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Ef. a Rassík Březen 21, 2010, 19:22:07
to jo :) já jen myslela, jestli není třeba možný, že by se tam budou třeba nějaký treky teprv doplňovat, nebo jestli nebude někde na šumavě něco neofiko...ale neva...dík.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Březen 21, 2010, 19:31:15
Z oficiálních je tam vše, co se týče neofiko akcí, tak záleží jen na pořadateli, jestli sem dá info, nebo ne.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Říjen 30, 2010, 17:18:37
Kdo co chystáte? Kam se můžem příští rok těšit?
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: TerCedrici Říjen 30, 2010, 17:58:53
Já sice nic nechystám, ale těšim se už letos :P ;D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Říjen 30, 2010, 18:16:42
Citace
ale těšim se už letos
Tím spíš by mohli pořadatelé odtajnit své plány ;)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Blanka + štěklouni Říjen 30, 2010, 21:25:06
Jo, jo, jóóó! Odtajnit!  :D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Brona Říjen 31, 2010, 08:21:06
Ahoj  
Kamarádi a přátelé
 zatím asi se nic nedovite schůzka bude zřejmě až po novém roce zatím mám takové info ,tak se můžete jen těšit a čekat co bude   ;D  :P zatím brona
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Brzánecká smečka Říjen 31, 2010, 11:17:31
To my se těšíme,ale to čekání je nějaké nekonečné  ;)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: MartinaM Prosinec 03, 2010, 20:24:13
Schůzka sice až po Novém roce, ale... nějaké "termínové klepy" by už nebyly? Dyk už je prosinec  ::)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 04, 2010, 11:07:40
Schůzka sice až po Novém roce, ale... nějaké "termínové klepy" by už nebyly? Dyk už je prosinec  ::)

Na termínech už se pracuje, měly by být jako dárek na vánoce :-)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Brona Prosinec 04, 2010, 11:41:18
Ahoj
Tome a nebude těch dárkú pod stromeček moc?
co to tak nechat něco až na nový rok Brona  ;D >:D
tak nic jdeme chystat toho Mikuláše
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Prosinec 04, 2010, 12:48:05
Schůzka sice až po Novém roce, ale... nějaké "termínové klepy" by už nebyly? Dyk už je prosinec  ::)

Na termínech už se pracuje, měly by být jako dárek na vánoce :-)

Už se těším, jak si budu na Štědrej den u stromečku představovat, jak mě zas budou na treku bolet nohy....  ;D ;D ;D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Hyena Prosinec 04, 2010, 17:27:41
Hmm, já už se radši netěším- na letošek jsem taky měla naplánování víc než jen Chřiby :-(
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 12, 2010, 20:47:30
Všichni se nemůžeme dočkat termínovky MČR, tak zatím,  oficálně ještě nezveřejněné MSR, kolegovia boli rýchlejši  ;)

Kalendár dogtrekkingov zaradených do MSR na rok 2011 (sú ešte možné zmeny termínov):

1. Dogtrekking Malou Fatrou (Vrútky): predbežný termín máj :)
2. Brezno : 27.5 - 29.5.2011
3. Oravský dogtrekking: 23.6 - 26.6.2011
4. Havinošľap (Košice) : 14.7 - 17.7.2011
5. Novomestský dogtrekking (NMnV): 28.7 - 31.7.2011
6. Malokarpatský dogtrekking (Bratislava): 16.9 - 18.9.2011
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 20, 2010, 07:06:14
Takže už na štědrý den balíme 9 dogtrekkingových akcí v ČR na rok 2011.
Uvidíme třeba se ještě nějaká v předvánočním shonu objeví  O:-)
 
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 24, 2010, 11:39:40
Přeji všem dogtrekařům a jejim čtvernohým souputníkům co nejkrásnější svátky a jako malý dáreček máte na stránkách dogtrekking.info termínový kalendář pro rok 2011.

Možná ještě nějaké akce přibudou, ale určitě nebudou Chřiby které se budou konat napřesrok aby jste si to tam moc neochodili :-) Alespoň jako náhradu máte návrat oblíbené akce "Oty Pavla".

Takže můžete vytáhnout kalendáře a začít plánovat a plánovat a plánovat.
Ježíšek by se měl pochlapit a nadělit vám pořádné boty, postroje, bundy, vodítka, stany, batohy, čelovky, placatice na rum, lečivé přípravky na puchýře a jiné nezbytné věci pro dogtreky  >:D  O:-)

Ještě jednou přeji pěkné svátky!

tombru
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Prosinec 24, 2010, 11:59:40
SUPER!!! jenom drobná připomínečka - termín Oty Pavla je nějaký divný a navíc bliká (ve Firefoxu)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Johule Prosinec 24, 2010, 14:18:16
díky za supr dáreček...číhám tu na něj pravidelně už několik dní...(to bych si nepomyslela, že se ze mě za tři treky stane takovej závislák a masochista :-X)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: peroub Prosinec 24, 2010, 15:13:13
zdravím,

jsem tu celkem nováček, ale ráda bych se zkusila zučastnit nějaké výpravy, neboť se to jeví jako velmi lákavá akce..chtěla bych poprosit o radu- např která trasa je pro úplného začátečníka..nebo na co si dát pozor..

děkuji Petra
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Brzánecká smečka Prosinec 24, 2010, 22:59:02
Děkujeme za super dáreček,už se nemůžeme dočkat!!!! Přejeme všem trekařům krásné Vánoce a v novém roce hodně našlapaných kilometrů!!! Radka a Jirka
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Monika+bágl Prosinec 28, 2010, 18:40:27
ne, že bych chtěla moc rýpat, ale u Šlapanic je konec 11.4. v PO? a u Krušek začátek ve středu 27.4.? my co jsme si to zapisovali nadšeně do diáře jsme si toho všimli...... :P
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Prosinec 28, 2010, 20:09:00
jj, taky jsem si toho při zapisování do kalendáře všimla... jeden trek dokonce myslím nejdřív končí a pak začíná... ale to se vychytá při výrobě propozic... jen doufám že se termíny neboudou zase několikrát přesouvat...
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Monika+bágl Prosinec 28, 2010, 20:21:11
Ota Pavel už je opravený, už aby byly propozice alespoň na Šlapanice... ;) hele to jste mě nemohli varovat, že po jedné Midové a jedné skoro Longové sezóně se ze mě stane takový závisák.... :P :P
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Prosinec 28, 2010, 20:25:36
jj, taky jsem si toho při zapisování do kalendáře všimla... jeden trek dokonce myslím nejdřív končí a pak začíná... ale to se vychytá při výrobě propozic... jen doufám že se termíny neboudou zase několikrát přesouvat...
Já radši se zapisováním do diáře vyčkávám, ať ho zas nemám celej poškrtanej.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Prosinec 28, 2010, 22:24:31
my co si to zapisujem elektronicky...
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Prosinec 28, 2010, 22:28:50
No jo, já jsem ještě stará škola...deníček , tužtička  :-[
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Kukačka Prosinec 29, 2010, 18:54:11
I nová škola funguje s diářkem a tužtou  ;) - elektronicky to v kabelce po ruce nikdy nemám  ;D O:-)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Prosinec 29, 2010, 18:57:26
v práci hlásíme dovolenou přes kalendář v outlooku a po ruce to mám v kalendáři v mobilu... deníček a tužtičku bych zaručeně ztratila, mobil si hlídám trochu víc
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: honza khp Prosinec 29, 2010, 19:21:32
I nová škola funguje s diářkem a tužtou  ;) - elektronicky to v kabelce po ruce nikdy nemám  ;D O:-)

trekařky taky tahaj kabelky?  ;D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Prosinec 29, 2010, 19:33:40
Jasně...já jsem třeba dnes půl dne brousila po obchodě ve snaze si nějakou novou zakoupit, ale v celým Shopingparku nemají takovou co by splňovala moje nenáročný požadavky...krásná tak že z ní sednu na prdel, aby se do ní v případě ztroskotání vlezla štrycla chleba a či dvě kila vepřových nožek a zároveň prudce elegantní...jo a aby stála tak do 150,- Kč
Tak jsem si aspoň koupila samolepky s ježkama (v elektru, všichni tam vláčeli slevněný televize a tak a já u kasy s nálepkama ;D )
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: honza khp Prosinec 29, 2010, 19:51:43
můj dojem je že to je něco jako KPZ, nedá se v tom nic najít a obsah je nutno poměrně často přemísťovat do nového obalu  :P
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Prosinec 29, 2010, 20:01:36
Honzíku, je vidět, že o dámských tajnostech a kabelkách víš prd.  :-* No ale u mladýho kluka se to dá omluvit ;)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: honza khp Prosinec 29, 2010, 20:11:03
njn co nadělám, ale je fakt že už jsem byl svědkem toho jak z kabelky bylo vytaženo něco, co se nějak zobludnilo a vešla se do toho spousta věcí chlebem počínaje a rolemi hajzlpapíru konče  :o zíral jsem a znovu pak při placení  :(
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Jana & smečka Prosinec 29, 2010, 20:15:15
taky se pridavam k zastancum denicku a tuzticky :D neb jsou chvile, kdy online jsem pouze v pripade, ze vylezu na rozhlednu a jeste mam to stesti, ze valmez zrovna nehali husta mlha :D on potom ten seznam treku v denicku je lepsi pocteni nez kdejak y bestseller :) a vzhledem k tomu, ze je teprve prosinec, tak uz poctive trenuju sundavani nehtu nejen na nohou, ale i na rukou :D uz aby byl duben :D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Hannnz & Pedy Coober Prosinec 30, 2010, 09:00:37
Ono je toho víc...
Šlapanice končí v pondělí, Krušné hory jsou od středy do soboty... Zbytek mi přijde v pohodě...
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Hannnz & Pedy Coober Prosinec 30, 2010, 09:31:05
Heleďte Vy bando bláznů a magorů, co chodíte takový smrtící kilometry se psama. Tak jsem si Šlapanice ověřil u organizátorů a došlo k překlepu. Trekk je 7.-10.4.2011 (čtvrtek - neděle). Pěknej zbytek "dosezónního" života :)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 30, 2010, 14:31:33
Termín Šlapanic po konzultaci s pořadatelem opraven a přidány i termíny slovenských dogtrekkingů.

Obecně u těch termínů to přesně rozlousknou až propozice z kterých bude jasné kdy bude prezentace, kdy start atd... Tohle je takový spíše hrubší nástřel a může ještě dojít ke změnám až se začnou vyřizovat povolení a zajištění základního tábora, což se obvykle řeší až na začátku roku.

Takže si to do deníčků a kalendáříků zatím značte lehce tužkou, ať si to můžete přegumovat a opravit  >:D O:-)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: zlá-tužka Prosinec 30, 2010, 14:46:28
a orava už v mčr nebude nebo se to ještě dořeší?  :) přeci jen - body jsou body  ;D ;D ;D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Prosinec 30, 2010, 15:14:06
je to mistrovství ČESKÉ republiky...
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: zlá-tužka Prosinec 30, 2010, 15:24:37
no a? loni to nikomu nevadilo..
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Prosinec 30, 2010, 15:40:10
no a? loni to nikomu nevadilo..
Neříkej, že ti jde o body  >:D
A na Oravu se tak jako tak nejezdí sportovat...  O:-)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: zlá-tužka Prosinec 30, 2010, 16:00:03
Neříkej, že ti jde o body  >:D
A na Oravu se tak jako tak nejezdí sportovat...  O:-)
  >:D >:D >:D i kdyby mi šlo o body, na oravě jich fakt moc nenaženu  ;D ;D
bylo to takový sympatický, oravěnka v mčr i msr.. se jen ptám  O:-)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Prosinec 30, 2010, 16:10:01
Neříkej, že ti jde o body  >:D
A na Oravu se tak jako tak nejezdí sportovat...  O:-)
  >:D >:D >:D i kdyby mi šlo o body, na oravě jich fakt moc nenaženu  ;D ;D
bylo to takový sympatický, oravěnka v mčr i msr.. se jen ptám  O:-)

Sympatickému závodu to na kráse neubere, že nebude v poháru  O:-) ^-^.... a samozřejmě naopak.....  >:D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 30, 2010, 20:49:59
Neříkej, že ti jde o body  >:D
A na Oravu se tak jako tak nejezdí sportovat...  O:-)
  >:D >:D >:D i kdyby mi šlo o body, na oravě jich fakt moc nenaženu  ;D ;D
bylo to takový sympatický, oravěnka v mčr i msr.. se jen ptám  O:-)

Sympatickému závodu to na kráse neubere, že nebude v poháru  O:-) ^-^.... a samozřejmě naopak.....  >:D

Jj, pravdu máš :) Viz Havinošlap a předchozí Oravské ročníky, ale stejnak by to chtělo udělat společný Česko-Slovenský mistrovství :). To je jediný co chybí dogtrekkingům jako takovým k dokonalosti.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Honza_a_Grini Prosinec 30, 2010, 20:53:03
Orava je krásná i bez bodů. :)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Renča Prosinec 31, 2010, 17:00:48
Už se těším na první trek. Minulý rok jsme šly jenom 2x MID, ale letos bych chtěla zkusit poprvé LONG. Nevím, na co se mám víc psychicky připravit, zda na ty km nebo na to přenocování venku. Přece už je to nějaký pátek, co jsem jako děcko čundrovala v přírodě :-)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Kukačka Leden 02, 2011, 14:08:40
můj dojem je že to je něco jako KPZ, nedá se v tom nic najít a obsah je nutno poměrně často přemísťovat do nového obalu  :P

Názor jednoho muže na hledání v kabelce je takový : Kvůli nalezení jedné věci (nejčastěji mazání na pusu) se musí veškerý obsah kabelky vyklepat na stůl a prohrabat tyčí :D :D

Jinak nebuďte prudérní vůči termínům - až se bude blížit sezona, tak se vše doladí ;o) - - každý rok se termíny upravují a neznám dogtrekovou příhodu, kde by někdo přijel na trek ve špatný den ;o)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Leden 02, 2011, 14:20:27
Citace
neznám dogtrekovou příhodu, kde by někdo přijel na trek ve špatný den ;o)

Já jo ;D ;D ;D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Kukačka Leden 02, 2011, 14:21:52
Sem s ní !!!! >:D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: TerCedrici Leden 02, 2011, 14:22:41
Ano, ano!!! Sem, sem!!! ;)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Leden 02, 2011, 17:59:21
oni nepřijeli ve špatný den, oni se prostě víc těšili  ;D a ty škodolibá jsi jim věnovala brejle  :o
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: ježura Leden 02, 2011, 19:39:53
jo těšili, jo? ;D Ale brejle dostali slušivý :P
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Leden 11, 2011, 20:20:30
Do termínového kalendáře přibyla ještě Hanácká štreka v Hrubém Jeseníku, no letos projdete Jeseníky opravdu důkladně  ;D O:-) >:D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: marian Leden 11, 2011, 22:31:44
4 dogtreky za mesiac?  ;D
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Milan Ch. Leden 12, 2011, 13:19:15
Zdravím všechny.
Chtěl jsem se zeptat, zda do dogtrekkingového kalendáře na letošní rok přibydou ještě nějaké dogtrekkingy? Vzhledm k tomu, že mám omezené možnosti mohu se zúčastnit pouze některých akcí a vše musím v práci naplánovat hodně do předu. Tak bych potřeboval vědět, zda se plánuje ještě nějaký trek nebo zda je kalendář již kompletní. Předem děkuji za odpověď.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Leden 12, 2011, 13:57:09
Zdravím všechny.
Chtěl jsem se zeptat, zda do dogtrekkingového kalendáře na letošní rok přibydou ještě nějaké dogtrekkingy? Vzhledm k tomu, že mám omezené možnosti mohu se zúčastnit pouze některých akcí a vše musím v práci naplánovat hodně do předu. Tak bych potřeboval vědět, zda se plánuje ještě nějaký trek nebo zda je kalendář již kompletní. Předem děkuji za odpověď.

Co se týče MČR, je uzávěrka na schůzce pořadatelů, která se koná 15.1.2011. Jinak není žádné omezení ani uzávěrka a akce mohou vznikat i v průběhu roku.
V současné době se již žádná další akce v rámci MČR neočekává.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Kuželka Leden 12, 2011, 15:06:09
V současné době se již žádná další akce v rámci MČR neočekává.
A co Chřiby? Loni nám byly vychváleny jako nejlepší trek, tak jsme se nemohli dočkat a ať koukám, jak koukám, nevidím, nevidím :(
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Bára B Leden 12, 2011, 15:57:34
Kuželko, Tombru to psal výše - Chřiby letos nebudou, možná za rok
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Milan Ch. Leden 12, 2011, 16:17:17
Děkuji za odpověď.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Kuželka Leden 12, 2011, 16:45:10
Kuželko, Tombru to psal výše - Chřiby letos nebudou, možná za rok
zdeprimovanej smajlík to mi nějak uniklo. ještě jeden zdeprimovanej smajlík. Ještě že je kupa jiných super akcí - Ota to jistí! :) vysmátej smajlík.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Julča Leden 16, 2011, 18:57:10
Chřiby jsou malé, za dva ročníky jste stihli projít téměř celé pohoří. Samozřejmě je zde spousta dalších cest a cestiček, ale ty vedou na místa, kde už jste byli. A pak akcí je v termínovém kalendáři víc než mnozí z nás mají možnost navštívit... To nás vedlo k přesvědčení, že dáme pár roků pauzu a budou-li nám olokočistojičnosti nakloněny pak vás k nám zase pozveme, třeba z jiného kempu.... Takže se na vás těším někde jinde na trati a nebo aspoň v kempu  ;)
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Únor 22, 2011, 23:32:14
Letos se nebude konat Hanácká štreka, nepodařilo se bohužel pro akci najít vhodnější termín aby nebyla tak blízko jiným akcím MČR.
Název: Re: Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Únor 22, 2011, 23:34:46
 :'(
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Září 21, 2011, 15:45:37
Takže už pomalu nastane doba formování termíňáku na rok 2012.  ;) Snad můžu prozradit, že zřejmě budou dvě zcela nové akce v rámci MČR.  O:-) Po schůzce která bude pravděpodobně začátkem prosince by mohl být kalendář zveřejněn (až se vyjednají a syncnou termíny).

Jestliže máte jako účastníci nějaké náměty a připomínky, můžete je do prosince posílat na tvdt@dogtrekking.info   

Než ale něco navrhnete zkuste si prosím pročíst, nebo vyhledáváním projít tuto sekci fóra http://dogtrekking.info/forum/index.php?board=3.0 pomůže Vám to možná se lépe v některých již dříve řešených problémech a námětech zorientovat.

váš zlej admin  8)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Listopad 07, 2011, 23:48:27
Termín schůzky pořadatelů je předběžně stanoven na 10 prosince. Po tomto termínu už by měl být k dispozici oficiální termínový kalendář pro rok 2012.
V současné době je nahlášeno 7 akcí, z toho jedna zbrusu nová!

Zhruba do konce listopadu můžete posílat náměty a připomínky. Zatím jsou dva náměty.
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 09, 2011, 11:52:16
Na neděli si nachystejte plánovací kalendář na rok 2012! Jestli všechno zítra klapne tak budou oficiální termíny  >:D
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Šárka M Prosinec 09, 2011, 13:33:45
Tak to jsem celá nedočkavá. Při mé smůle se moje oblíbené treky trefí do dlouhého týdne v práci a sežerou mi veškerou dovolenou. ( přehazování prý nejde)  A jestli budou oba dva týdny, nebo ob tři, jsem taky moc zvědavá.
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 11, 2011, 11:38:36
Tak tady ho máte http://www.dogtrekking.info/terminovka.htm (http://www.dogtrekking.info/terminovka.htm)  >:D
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 11, 2011, 12:24:53
Já teda nic nevidím  ;D  Já chci Jéžíškáááá
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Tereza Prosinec 11, 2011, 12:38:48
Já jo, deset krásnývh treků ;D
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 11, 2011, 12:42:24
Já tam mám jen že se termíny připravují...
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 11, 2011, 12:45:28
Hm, tak na exploreru nic, ale na google chrome je to OK.
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 11, 2011, 15:10:15
No jo, Explodeeer... zkus F5, nebo pockej na stedrej den :-)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Prosinec 11, 2011, 18:02:16
Supééér!
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Jana a Deny Prosinec 11, 2011, 18:32:41
Supééér!
Ahoj Petro, Barroušek se ještě proběhne ? Deny se ptá.  :)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Prosinec 11, 2011, 18:46:49
Ahoj vy 2. Barda má 49 startů, tak určitě ještě jeden zkusíme - a pak se uvidí. Druhého psa zatím nemám, ale konec této sezóny byla dost bída.
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: TerCedrici Prosinec 11, 2011, 19:22:18
Juch, juch, juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch :-D
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Cvachtoun Prosinec 11, 2011, 19:23:57
Až na termín Šlapanic, který vychází na Velikonoce  :(, je to super.
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 11, 2011, 19:30:04
Až na termín Šlapanic, který vychází na Velikonoce  :(, je to super.

Ale Velikonoce jsou "až" v pondělí. Akce končí nejpozději v neděli dopoledne. Snad jen ten tatar bude potřeba si uplést víkend před Šlapanicema  >:D

Pravda, po ujití 81km pak chodit ještě koledovat může být určitý hendikep  O:-)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Cvachtoun Prosinec 11, 2011, 19:36:47
Já myslel spíš Velikonoce jako nejvýznamější křesťanský svátek, který se slaví většinou již od pátku. Neměl jsem na mysli už pondělní pohanský zvyk. :-)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Jana a Deny Prosinec 11, 2011, 19:46:05
Já myslel spíš Velikonoce jako nejvýznamější křesťanský svátek, který se slaví většinou již od pátku. Neměl jsem na mysli už pondělní pohanský zvyk. :-)
Aj na treku bývají kostely. Na závěr loňské sezóny jsme byli na ranní mši v Hostýnské bazilice. Není co řešit.  O:-)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 11, 2011, 19:53:42
Já myslel spíš Velikonoce jako nejvýznamější křesťanský svátek, který se slaví většinou již od pátku. Neměl jsem na mysli už pondělní pohanský zvyk. :-)

Aha, na to jsem pravda nepomyslel  O:-)  Jsem bohužel nevěřící Tomáš a to doslovně jak jménem tak i jako pravověrný pohan  >:D

Ale abych se moc nerouhal, tak nabízím snad přijatelnou alternativu, i ve Šlapanicích je možnost dát svému přesvědčení (či jak se to nazývá) za dost: http://www.farnostslapanice.cz/ (http://www.farnostslapanice.cz/)

Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Cvachtoun Prosinec 11, 2011, 20:07:00
Díky za odkaz. Nějak už se tomu přizpůsobím. :-)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: MartinaM Prosinec 11, 2011, 21:42:30
Jupí, tomu říkám dárek k Vánocům, nadšení mi vydrží i pod stromeček.
Pořadatelům díky, obzvlášť se těším na Krušky z Ostrova a na Kokořínsko  O:-)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Renča Prosinec 11, 2011, 22:33:24
paráda, už se těšíme :-)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: JoJo & Uzi & Chucky Prosinec 12, 2011, 08:39:05
Taky se moc těšíme!! A nejvíc prcek - ale ten neví, co ho čeká :D
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: vencan+3 Prosinec 12, 2011, 18:34:15
Já myslel spíš Velikonoce jako nejvýznamější křesťanský svátek, který se slaví většinou již od pátku. Neměl jsem na mysli už pondělní pohanský zvyk. :-)

Aha, na to jsem pravda nepomyslel  O:-)  Jsem bohužel nevěřící Tomáš a to doslovně jak jménem tak i jako pravověrný pohan  >:D

Ale abych se moc nerouhal, tak nabízím snad přijatelnou alternativu, i ve Šlapanicích je možnost dát svému přesvědčení (či jak se to nazývá) za dost: http://www.farnostslapanice.cz/ (http://www.farnostslapanice.cz/)


jak je v tom vtipu :
mám-li imaginárního přítele - jsem blázen
májí - li ho miliony lidí je to náboženství   :D  ;)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 12, 2011, 20:48:01
Tak to je škoda, že nejsou Šlapanice od pátku, ušetřili bychom den dovolené. Na druhou stranu můžeme zůstat o den dýl :) Termínovka super, teď ještě SK treky a nějak to sladit dohromady :)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: marian Prosinec 12, 2011, 22:06:23
A komu sa chce soferovat moze si prihodit rakuske :)
Predbezne Schneebergland 25.-28.5. (+ dalsie pribudnu)
(niekde tu (http://galleries.harustak.sk/albums/sceneries/austria/schneeberg/__web_morning_view_from_hillside_of_faden%2C_schneeberg_-_2004-11-13_15_59_46.jpg))
Inak tych Slapanic od piatku je skoda, aspon pre nas so skolopovinnym potomstvom...
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 13, 2011, 11:20:46
Jen pro zajímavost, na příští rok se chystá seriál Eurodogtrekking 2012.  Pořadatelé čtyřech dogtrekkingových akcí (z ČR, Slovenska, Polska a Rakouska) se domluvili a připravili vám takovou obdobu MČR, ale v mezinárodním měřítku.

Už mám u sebe termínovku a základní popis kdo, co, jak a proč. Jak bude chvilka času tak se začne nějaké info objevovat na netu.

Pokusím se to stihnout do vánoc...  O:-)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: JoJo & Uzi & Chucky Prosinec 13, 2011, 11:38:47
Jupí jupí! Další hezký dárek pod stromeček . . . To aby si člověk fakt sehnal sponzora - aspoň na benzín :)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Biluska Prosinec 13, 2011, 11:41:15
Jak na benzín? Vem si příklad z Viktora, na trek dojdeš pěšky  ;D
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: MartinaM Prosinec 13, 2011, 12:50:47
Jak na benzín? Vem si příklad z Viktora, na trek dojdeš pěšky  ;D
No to mne pak boty vyjdou dráž než projetý benzín - jen k vám to máme 300km jednu cestu s využitím dálnic  >:D
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: JoJo & Uzi & Chucky Prosinec 13, 2011, 13:28:23
Když já bych chtěla těch trekků stihnout co nejvíc a nevím, jestli bychom stíhali přesuny, zvl. do ciziny :) :)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 13, 2011, 22:43:20
No bude to pecka, 10 CZ, 6 SK(předpokládám) a minimálně jedno Rakousko a Polsko Ikdyž bych moc rád, všechno to asi nedáme :D
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: brzda Rity Prosinec 13, 2011, 23:51:47
 
No bude to pecka, 10 CZ, 6 SK(předpokládám) a minimálně jedno Rakousko a Polsko Ikdyž bych moc rád, všechno to asi nedáme :D

Tak zrovna Tobě nevěřim že nedáš všechno  :) >:D :)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: jirkalabraus Prosinec 20, 2011, 11:07:15
Teda na té mapě je krásně vidět to rozdělení republiky. Pod osou Praha - Brno - dogtrekkingová prázdnota :o. Čím to je?
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 20, 2011, 11:56:58
Žeby dé jedničkou? Prý je to pěkná bestie... :D
Nj, máš pravdu je to škoda a pokud se nemýlím, tak za celou 10ti letou existenci treků, tam byla pouze Šediváčkova 111 a úplně první ofic trek Osamělý vlk 2002
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Biluska Prosinec 20, 2011, 18:21:04
Holt nejsou lidi :p

Kdyby se někomu chtěl dělat trek kolem Kojetína (u Přerova) tak tam mám suprové zázemí. Ovšem není nikdo kdo by to tam prošel, natrasoval....no a nakonec tam ani není moc hezky, furt samý pole :-(
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: bypetka Prosinec 21, 2011, 20:30:16
Bydlím u Přerova a ty okolní místa tady za to nestojí  :-\ Není tady toho moc k vidění, příroda taky skoro žádná, protože jak říkáš, tak to jsou opravdu jenom pole... myslím, že tohle lidi vidět nechtějí  :( A hlavně je to placka a žádný kopeček v dohlednu  :(
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Leden 06, 2012, 23:42:50
POZOR nastaly drobné změny!

Mírně upraven termín dogtreku Krajinou keltů s Tatankou a posunut termín Lvů o týden později a  Krajem K. H. Máchy má nové stránky na kterých můžete začít sledovat co se bude dít.

Viz termínový kalendář www.dogtrekking.info/terminovka.htm (http://www.dogtrekking.info/terminovka.htm)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 22, 2012, 22:29:12
Pěkné svátky vám všem!

Jestli budete mít chvilku si na Štědrý den odskočit od plotny, vysavače, zdobení a nebo hašení vánočního stromku  >:D , tak pro vás bude připraven a zveřejněn termínový kalendář pro rok 2013.

Pro ty co ještě neví co by si měli nadělit pod stromeček, pár tipů:  ;)
- prášky na klouby, na záda a na hlavu
- novou jehlu na propichování puchýřů
- dostatek prověřeného alkoholu na chvíle nejhorší
- hřebík na pověšení dalšího diplomu
ale hlavně dobrou náladu !!!!
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: stolco Prosinec 24, 2012, 16:11:39
 ??? vidím, že kríza zasiahla i MČR - iba 6 dogtrekov  :'( snáď sa budeme vídavať aj na iných akciách  ^-^
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 24, 2012, 16:20:00
Hm, je to nějaké slabší. Hlavně mi tam chybí Jednooký vlk.
A co SK kalendář? Jak to vypadá, netuší někdo?
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Prosinec 24, 2012, 17:32:56
No je poněkud hubenější... chybí mi Jednooký a Otov Pavlov nebo některý z jeho následovníků.... , :'(
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: TerCedrici Prosinec 24, 2012, 17:35:51
I mně :(
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 24, 2012, 20:37:15
Místo Oty Pavla bude asi alternativa, tedy ještě minimálně +1 dogtrek bude. Ale podrobnější info k němu jsem obdržel až dnes odpoledne, takže proto zatím není v kalendáři.
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: TerCedrici Prosinec 24, 2012, 20:49:14
juch juch !
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Prosinec 26, 2012, 22:07:51
Tak kdepak mame tu alternativu?;-) Jezuro,netusite co je s Jednookym?Dekuji madam :-) Co se tyce Tatanky,tak snad dalsi rok,jelikoz pani reditelka bude,tusim ze v unoru,dvojnasobnou maminou:-)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Šárka Prosinec 26, 2012, 22:25:08
jelikoz pani reditelka bude,tusim ze v unoru,dvojnasobnou maminou:-)
[/quote].....Ale takoveto kroky by mela prece konzultovat s námi, dogtrekaři a né si nezodpovědně užívat >:D
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Leden 11, 2013, 19:12:48
Místo Oty Pavla bude asi alternativa, tedy ještě minimálně +1 dogtrek bude. Ale podrobnější info k němu jsem obdržel až dnes odpoledne, takže proto zatím není v kalendáři.

Tož admine, nebuď zlý a předhoď nám, co se na nás ještě letos chystá.  ;)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Leden 11, 2013, 19:39:30
Bylo to trochu složitější, ale zítra večer dám další info až to všechno zpracuji. Budou minimálně další dvě MČR akce, nějaké nové propozice a nějaké změny v termínech.
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Blanka + štěklouni Leden 11, 2013, 20:36:55
Jo, jo, jo, my taky pořád čekáme!  >:D
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Leden 12, 2013, 11:53:49
Takže v rámci MČR jsou dvě další akce. Jednooký vlk a zcela nový dogtrekking v Novohradských horách.

Pozor! Kvůli koordinaci termínů (dodržení 14ti denní prodlevy mezi akcemi MČR) byl posunut termín Fryštáckého dogtrekkingu.

Podrobnosti v termínovém kalendáři http://www.dogtrekking.info/terminovka.htm (http://www.dogtrekking.info/terminovka.htm)

Další rozšíření počtu akcí pro rok 2013 se už nechystá.
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Gwen a Dinulka Leden 12, 2013, 13:12:40
Takže v rámci MČR jsou dvě další akce. Jednooký vlk a zcela nový dogtrekking v Novohradských horách.

Juchůůůůůůů  :D
Název: Termínový kalendář - změna termínu
Přispěvatel: tombru Leden 20, 2013, 14:30:37
POZOR - drobná korekce v termínu Novohradského dogtrekkingu.
Bude se konat 26.-29.9.2013 !
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Leden 20, 2013, 15:03:03
Jak je to s Jednookým, opravdu startuje ve čtvrtek?
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Leden 20, 2013, 15:17:36
Jak je to s Jednookým, opravdu startuje ve čtvrtek?

Bližší info nemám, ale může to být myšleno jak ten den kdy se "večer" začíná prezentací před startem v pátek. Pak by to mělo pravda končit až v neděli 12.5.
Je potřeba si počkat na propozice...
Název: Termínový kalendář 2014
Přispěvatel: tombru Prosinec 24, 2013, 00:19:31
Přeji všem pěkné sváteční dny!

Na stránkách máte jako malý dárek zveřejněný termínový kalendář dogtrekkingových akcí pro rok 2014.
Komu se nechce mezi balením dárků a pojídáním cukroví hledat, tak tady je odkaz  O:-)
http://www.dogtrekking.info/terminovka.htm (http://www.dogtrekking.info/terminovka.htm)

V MČR je celkem 9 akcí, z toho jedna úplně nová, kterou pořádá tým kolem Petry Pliskové.
Myslím, že pořadatelky spolu s Petrem (Gera) Dvořákem na schůzce pořadatelů velmi dobře ukázaly, že jsou na pořádání kvalitně připraveny, takže se můžete těšit na tuto novou akci v nové lokalitě pod názvem "PO STOPÁCH TOULOVCE"

Do MČR nebyl z důvodů určitých organizačních nejasností zařazen dogtrekking SE PSY SE SYP. Více uvedu později v informacích ze schůzky pořadatelů, aby toho nebylo v těchto náročných dnech na vás moc...  >:D  >:D
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: MartinD Prosinec 25, 2013, 15:07:50
Dík pane za dárek :-)
a že jsem tak smělý...změny pravidel zatím uzrávají?...nehoním, jen jsem zvědavý  8)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 24, 2014, 20:57:43
Zdravím všechny v tomto svátečním večeru a hlavně i ty méně šťastnější na pohotovosti, kde čekají na vytažení rybí kosti z krku  >:D

Termíňák na rok 2015 už máte oficiálně venku na www.dogtrekking.info/terminovka.htm tak můžete plánovat jak z šéfa vymáčknout co nejvíce dovolené  O:-)
(pokud vidíte stále rok 2014, sdělte svému počítači stiskem F5, aby se uráčil stránku znovu načíst...)

Ještě mám pro vás i nějaké novinky v pravidlech. Ale s ohledem na vaše zdraví je raději zveřejním až v následujících dnech. Nerad bych, aby vám zaskočil v krku kapr, nebo řízek. Případně aby se z té radosti někomu nezastavilo srdíčko  O:-)

Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Listopad 10, 2015, 22:05:54
Zase je tu konec roku... :-(
a tak doufám, že jste si letošní sezónu užili. Už se začínají sbírat nové termíny. Zatím máme sice "jen" čtyři, ale další jistě rychle přibudou a 24.12. se již tradičně můžete těšit na dáreček :-)

A jestli se podaří zorganizovat schůzku pořadatelů, tak přihodíme třeba i nějakou tu cihličku do povinné výbavy  ;)  >:D  >:D  >:D
Ale nebojte, zatím o žádné nevím  O:-)

Váš zlej admin
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Kačule Listopad 12, 2015, 20:37:11
Jupííí, už se těšíme na novou sezónu  :D Ta letošní, naše první, byla krásně nabitá novými zážitky, množstvím nových skvělých přátel a poznáním krásy nových míst :)
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Prosinec 18, 2015, 22:41:57
Tombru, když už před námi tajíš kalendář (pro ty co jsou do čtvrtého mimo net je to obzvlášť kruté), tak se aspoň pochlub zápisem ze schůzky! Ať můžem chtít pod stromek novou cihlu.
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: littlecake Prosinec 24, 2015, 07:22:49
Přeji všem pěkné a klidné vánoce a hodně zdraví a sil a času k účasti a dokončení všech DT, které nám organizátoři a Tombru nadělili.
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Vojta s Bertou Prosinec 24, 2015, 17:54:16
Tomáši díky za kalendář, hned mi stoupnul adrenalin při pohledu na nadcházející akce. Všem hezký rok 2016 přeje Vojta s Bertou, Ori, Čili, Tarou a Alenkou
Název: Termínový kalendář - zrušení akce Jednookoý vlk 2016
Přispěvatel: tombru Květen 02, 2016, 08:16:35
Bohužel mám špatnou zprávu, dogtrekking Jednooký vlk se tento rok konat nebude :-(
Důvodem je zdravotní indispozice Petra Žižky. Ale příští rok se můžete určitě zase těšit.
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Šárka Mik Květen 02, 2016, 10:24:48
Tak to škoda, přejeme bratu Žižkovi brzké uzdravení. Já jsem se zrovna chtěla jít příhlásit..
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: host Majka Květen 02, 2016, 13:32:38
Škoda, přejeme ať je bratr Žižka brzo v pořádku a za rok se těšíme
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: littlecake Květen 02, 2016, 14:53:13
Takytak, přejeme Petrovi brzké uzdravení
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Petrs01 Květen 02, 2016, 18:40:17
škoda, těšila jsem se... brzy se uzdrav, bratře
Název: Re:Termínový kalendář - změna v kalendáři 2018
Přispěvatel: tombru Únor 24, 2018, 20:46:55
Jako "zlej" admin dogtrekking.info informuji, že došlo ke změně v názvu a v místě konání NePovinného dogtrekkingu. Nově se tato akce bude jmenovat PES V TAHU - OKOLO KOMÍNA a bude se konat v okolí Jevišovské pahorkatiny. Termín zůstává stejný. Jelikož se jedná o akci zařazenou do seriálu MČR, tak tato změna byla schválena technickým výborem dogtrekkingu (dle oficiálních pravidel).
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: bonec Březen 30, 2018, 10:12:48
Dogtrekking Za štěkotem bígla 2018 je z důvodu nezískání povolení ZRUŠEN!
Neposílejte prosím další přihlášky..
Název: Re:Termínový kalendář - pozor změna termínu!
Přispěvatel: tombru Květen 21, 2018, 22:57:10
POZOR!!!
Změna termínu dogtrekkingu MČR TLAPKA NA STEZCE
Tato akce se z důvodu omezení v části trasy posouvá o týden později. Nový termín je 18-21.10.2018
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Listopad 05, 2018, 20:02:54
Letošní dogtreková sezóna je za námi (tedy alespoň co se týče ofiko akcí MČR) a už se chystá sezóna 2019.

Pokud máte nějaké náměty a nápady co by mohli pořadatelé probrat a pořešit na schůzce organizátorů která se bude konat v prosinci, tak je posílejte na e-mail servis@dogtrekking.info

Náměty a můžete i pochvaly :-) posílejte do 1.12.2018

Finální termínový kalendář akcí zařazených do MČR bude zveřejněný tradičně jako dárek 24.12.

Tomáš Soural - admin dogtrekking.info
Název: Termínový kalendář MČR 2019
Přispěvatel: tombru Prosinec 24, 2018, 11:37:45
Přátelé a kamarádi,

každoroční dogtrekkingový dárek je opět tady. Na www.dogtrekking.info/terminovka.htm (http://www.dogtrekking.info/terminovka.htm) najdete termíny dogtrekkingových akcí pro rok 2019 zařazených do seriálu MČR. Je tam i jedna nová, takže můžete vytáhnout kaledáříky a začít si značit kde si zařídit zavčasu v práci dovolenou, ať se můžete s se svými čtyřnohými a dvounohými přáteli zase pořádně projít.

Další změnou je, že po nějakých víc jak třinácti letech končím v roli "zlého admina" dogtrekkingu. Byla to moc fajn doba, ale je potřeba aby se toho ujali zase jiní a třebas to opět posunuli někam dál. Roli zlého admina odteď budou zastávat dva vaši kamarádi které určitě dobře znáte. IT věci kolem webových stránek, termínových kalendářů, výsledků, fóra atd... bude řešit Radek Kotěšovec a vaše připomínky, náměty, organizaci schůzky pořadatelů (aby vám pořadatelé moc nezvlčili :-) ) bude se svým osobitým charisma realizovat Jana Gwen Ondrášková.

Zbývá mi tedy už jen popřát všem pohodové prožití svátků se svými chlupáči a další stovky uťapaných kilometrů s minimem puchýřů.

Tomáš Soural ex-admin dogtrekking.info
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Vojta s Bertou Prosinec 24, 2018, 21:19:52
Tome, děkujeme za vše, co jsi pro dogtrekking udělal.
Vím, že štědrý den ještě neskončil - ale už hledám termíny 2019... a nic. Koukni na to, zda jsi je tam dal. Mně se objevuje, že poslední aktualizace kalendáře se odehrála 24.6.208  Vojta
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Vojta s Bertou Prosinec 24, 2018, 21:26:27
Teď jsem se na termínovku prokousal z facebooku a je tam rok 2019. Když tam jdu ze stránky DT, je tam r. 2018. Tomu nerozumím :'(
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: tombru Prosinec 26, 2018, 11:44:16
To je proto, že je ta stránka uložena v paměti tvého počítače. Melo by stačit stisknout F5 a stránka by se měla načíst v aktuální podobě.
Název: Re:Termínový kalendář
Přispěvatel: Vojta s Bertou Prosinec 27, 2018, 22:54:10
Díky za F5 pomoc, už to chodí správně, vidím rok 2019. A těším se.