Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Tisknout stránku - Repelentní náramek

dogtrekking forum

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. => Všeobecně => Téma založeno: filmz Červen 09, 2011, 12:21:01

Název: Repelentní náramek
Přispěvatel: filmz Červen 09, 2011, 12:21:01
Ahoj, ve více obchodech jsem se už setkala s repelentnimi náramky BugsLock (pro lidi ;o). Jsou teď ve slevách na stránkách typu slevomat apod. Tak o nich přemýšlím... Máte s nimi někdo zkušenost???
Název: Re:Repelentní náramek
Přispěvatel: Stasa5 Srpen 04, 2011, 09:03:49
Tak zkušenost s tím nemám, ale dotsi by mě to zajímalo, neb mám občas pocit, že ty komáry nějak extrémně přitahuju  :-\
Název: Re:Repelentní náramek
Přispěvatel: Maggie a Keissy Květen 02, 2012, 20:34:14
Tak já jsem ho měla a bohužel na mě tedy nějak moc extra neuspěl :( Se psy chodíme kolem vody v tomto počasí, kde výskyt komáru se dá počítat na hejna, sice je to na chvilku odradilo ale potom se přisáli :( Navíc nevím jak komu, ale mě to smrdí po syrečkách :D Ale zkusit to můžeš.. jak se říká jiná ves atd.. :) Tak na tobě může působit :)
Název: Re:Repelentní náramek
Přispěvatel: Psymorf Květen 03, 2012, 07:33:41
teď jsem zaslechl něco o tom pít odvar z hřebíčku, pak na vás prý nic nevleze nezkoušel někdo ? 
Název: Re:Repelentní náramek
Přispěvatel: David a Brixolína Květen 03, 2012, 13:13:58
teď jsem zaslechl něco o tom pít odvar z hřebíčku, pak na vás prý nic nevleze nezkoušel někdo ? 

zkousel jsem produkt od cdVetu (prodavaj Langerovi z Usti nad Dlabem), mel to byt s ucinnou latkou z hrebicku a pak jeste jeden, taky nejake vytazky - na nase zvire ucinnost zadna. Musim ale napsat, ze na Brixolinu neucinkovalo zatim nikdy vubec nic. Jeste chci vyzkusat kvasnice susene. Ale u nas ve vysce cca 750 metru nad morem zase tolik klistat neni.