Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: ponozka_vb
« kdy: Leden 13, 2019, 22:19:04 »

Já jsem se svým elektrokolem spokojený. Také jsem mu zpočátku nevěřil, dával jsem přednost kolu normálnímu, ale nakonec jsem podlehl. A dnes bych už ho za nic nevyměnil. Veliký dík také patří obchodu https://www.crussis.cz/, byli velmi vstřícní 8).
Poslal: Martin49
« kdy: Leden 13, 2019, 19:38:12 »

Elektrokolo bylo pro mne velikou neznámou, ale nakonec jsem se dal od kamaráda přemluvit. Jsem s ním velmi spokojen, už bych neměnil ;). Koupil jsem tady:
Poslal: Petr78
« kdy: Leden 13, 2019, 19:32:02 »

Taky jsem si nedávno kupoval elektrokolo. Jsem s ním spokojen, konečně se nemusím tolik namáhat, hlavně do kopce:) Koupil jsem ho tady: http://i4wifi.blog.cz/en/1603/elektrokolo-jednoduse-a-levne
Poslal: liboraa
« kdy: Leden 06, 2015, 10:51:53 »

pro výběr koloběžky můžeš použít i tento článek http://www.cyklospeciality.cz/clanky/jak-vybrat-kolobezku nebo ideálně se vypravit do prodejny a osahat si to naživo..
Poslal: greppie
« kdy: Říjen 05, 2012, 10:46:06 »

Tak po dvoutýdenních vyjížďkách na koloběžce jsem stále naživu :-), ale mám dotaz - bylo by  hodně "špatně", když bych jela po hodně vedlejší silnici s malým provozem (=1-2 auta za hodinu) vlevo?
Po cestě kde jezdíme teď (zpevněná písčitá cesta) jsou od aut chatařů vyjeté obrovské díry a zasypali to velkýma šutrama, po kterých se Madle nepříjemně běhá (po sešívání prasklých polštářků je na tlapky cíťa). Tady by běžela po trávě a já vedle ní po asfaltu (takže pohodlné pro obě). Co myslíte?
Poslal: greppie
« kdy: Září 22, 2012, 17:16:42 »

Tak jsem si nakonec pořídila Yedoo City, dneska byla zkušební jízda a super, jelo to na mě občas až moc rychle, zvlášť když se Madla rozhodla táhnout.
Takže po první jízdě jsem spokojená, uvidím, jak dlouho mi to vydrží.
Poslal: Sandra & Andy
« kdy: Září 21, 2012, 20:13:18 »

Jo a nevím odkud jsi Greppie, kdyby Praha, můžeš dorazit a ozkoušet ;-)
Poslal: Sandra & Andy
« kdy: Září 21, 2012, 20:09:39 »

Já teď zrovna pořídila Yedoo Mezeq V brake, dneska smontována a ozkoušena jen maličko. Myslím, že bude prima, ale nemám ji na velké závodění, hafana nemám žádné "šílené" ESP, takže rekreačně na pohodu :)
Poslal: Jana + Deny
« kdy: Září 20, 2012, 15:35:41 »


Ahoj, já bych rychle kontaktovala Jaju
http://www.tombru.com/mushing/index.php?topic=2792.0
 a šla omrknout tu její Ženíškovku. My jsme s ní velice spokojeni.... :)
Poslal: Laďa+Esi
« kdy: Září 20, 2012, 10:41:34 »

mrkni tady. Ale co Čech to názor :-)
http://www.tombru.com/mushing/index.php?board=22.0
http://www.tombru.com/mushing/index.php?board=31.0
Pro ježdění v lehkém terénu a s netahacím psem vybírej co nejnižšíí kolobku (stupátko),
jinak se při odrážení moc nadřeš.
Poslal: greppie
« kdy: Září 20, 2012, 10:28:19 »

Chtěla bych se poradit s výběrem koloběžky - chtěla bych jí na hodně rekreační ježdění, resp. abych byla o kousek rychlejší vedle klusajícího psa. Nepředpokládám, že bych se nechala psem tahat, budu jí mít na vodítku vedle sebe. Jezdila jsem s ní tak na kole a v pohodě, ale po následcích autonehody už si to netroufnu. A na volno jí tam, kde jezdíme, mít nemůžu.
Budu jezdit na pevné písčité cestě, rovné, max. pár děr, kterou jdou v pohodě objet. Cena je samozřejmě rozhodující, nechci investovat moc, ale taky nechci, aby se mi hned po první jízdě rozpadla.
Co si myslíte o Hota Champion II pro pejsky? http://www.hota.cz/katalog-detail-364/?str=2
Poslal: Jana a Deny
« kdy: Březen 29, 2010, 10:00:08 »

Dík za odezvy. Koloběžka se bude hodit i ke vnoučatům, až je někdy třeba budu mít.
To jest totiž námět k diskusi...výběr koloběžky... Worker...Woox...Vella.
Upřednostňuji možnost naložit ji dovnitř do auta.
Poslal: SarkaM
« kdy: Březen 29, 2010, 08:50:51 »

Z dob kdy jsem mela tři haskounky a horske kolo si pamatuji na věčnou potiž s kolem- probrždene ráfky, osoupane spaliky, zohybana rozeta po narazech, vykvedlana vidlice, , dokonce se mi povedlo ohnout rám. Manzel coby udržbár toho kola byl pak stasnej, když mi ho nekdo ukradl pořídili jsme trikolku.

Jani, žadny stroj neni bezudrzbovy.
Poslal: ježura
« kdy: Březen 29, 2010, 07:16:56 »

Proč ti zakázal kolo? Na co je podle něho škodlivý?
Lenko, kolo není škodlivé...ale třeba pro křečové žíly a rovnováhu je koloběžka lepší...také je to dobrý tréning běhu...běhu na dlouhou trať...a má ještě další přednosti...nemusí se opravovat přehazovačka a vyměňovat vytahaný řetěz...zkrátka vše má své + i -

No když si představím tu dřinu na kolobce v momentě, kdy se na to pes vy... a ty to máš 10 km dom, tak si radši nechám svý křečový žíly, vytahanej řetěz a kolo ;D
Ale zase nehodlám trénovat ten běh...ani na krátkou trať! :-X