Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: deer
« kdy: Červen 10, 2011, 00:32:13 »

no já se chystám na první dogtrek do jeseníků ...22-24.7....ale chodím se psem už dlouho po vlastní ose.....mám NKO....je šílenej hyper....změna pro nás bude to že dogtrek je na na postroji a ty moje lítá jako blbej...a pití řeším vždy...moje heslo je....radši kilčo navíc v báglu dík vodě..než řešit...kua kde je voda.....a to se mi stalo...ono na mapě jsou potoky které tam pak nejsou...viz rumunsko....moooc potoků v mapě...a žádnej v reálu...a uvař si polívku když na tebe kouká žíznivej parťák...takže můj názor...a je to názor amatéra,,...vodu vždy a klidně navíc...radši vyleju než abych hledal....ale jak jsem řek.....závod na čas je asi jinej...mnooo...uvidím a potom pisnu jek jsem změnil názor...zatím platí...vody není nikdy dost....a kdyby...tak s ní pesana alespoň poleju....to mu taky pomůže..... ;) ;) ;)
Poslal: ježura
« kdy: Červen 07, 2011, 17:55:15 »

Ještě někde někdo radil mlíko (trochu cmrndnout do vody), taková smetánka do kafe (ta malá v kelímku) by to mohla vyřešit... lehké, dostatečně trvanlivé, skladné, levné....jenom je otázka, jestli ko "kozy" budou chtít ;D
Poslal: Erája
« kdy: Červen 07, 2011, 17:18:29 »

A co med?
Poslal: noris
« kdy: Červen 07, 2011, 15:33:59 »

Ja jsem teda jeste salam do vody nestrouhala, ale mam pocit, ze se tam potopi, ne? Salam bude na dne misky a vodu to nijak "neovoni", podle me. Si myslim, ze to chce neco kasovitejsiho :)
Strivka - nj, ale pokud Sarka potrebuje neco jeste levnejsiho nez ty obyc. kapsicky, tak to strivka asi nebudou. Jinak reseni taky dobre, urcite mnohem zdravejsi, nez vyse zminovane varianty.
Poslal: Jana & smečka
« kdy: Červen 07, 2011, 14:51:36 »

pokud ti jdou vylozene po tom, co smrdi, co zkusit koupit baleni tech susenych smradlavych potvor, napr. suseny strivka a namlet si je do sacku a pridavat?? je to lepsi nez susene maso a mozna i min zavadne nez zminovany salam... jeste jsou dobre a vetsine psu celkem chutnaji uzene pacicky - takove male ovalne mekke susenky...
Poslal: ježura
« kdy: Červen 07, 2011, 13:56:46 »

Tak v zimě pokud ti to pijou klidně, bezva, žes je něčím oblafla, ale fakt bych měla strach otevřít pytlík s nastrouhaným salámem (i původně namraženým) po dvou dnech v batohu. Což o to, pro psy čím smrdutější, tím jim to víc leze...jestli se ti po tom neposerou...
Poslal: Šárka
« kdy: Červen 07, 2011, 13:52:40 »

No pasticky pouzivam, vetsinou na jedno napajeni jsou dve stredne velke pastiky. ( cca 15,- mozna i vic,když je koupim v obchode na treku) myslela jsem takovy ty levny sisky,co se prodavaji cely a stoji opravdu par korun. Když jsem je jeste navic koupila po sleve, vyslo to opravdu na par kacek a psi byli nadseni.

S napajenim me v zime psi šeredne nastvali. Cely mesic jsem  vozila z Budejic kureci kuze, doma jsem donutila manzela aby je syrovy umlel,pak jsem je varila, a vznikly sulc davala do flasticek do mrazaku. Psi celou dobu tohle napajeni bastili jak vztekli a když jsem to vybalila na Sedivakovi, za cely tyden to nevzali do huby. Doma jim to zas chutnalo.
Poslal: ježura
« kdy: Červen 07, 2011, 13:40:59 »

Tak z 1 kapsičky je napojíš všechny...to mi zas nepřijde jako taková pálka...a nebo zkus nějakou levnou paštiku pro lidi, takový ty malý  "za 3,50 kus", to by jim mohlo taky šmakovat...řekla bych, že je tam semletá stejná soja jako v tom salámu.
Poslal: Šárka
« kdy: Červen 07, 2011, 13:38:11 »

Mozna smakovaly, ale pokud nestoji jedna do 5 ,- nejni to pro mě financne proveditelny.
Natrouhala bych si  salam do zasoby a dala bych do  mrazaku pred tim a prvni den by snad vydrzel.
Dalsi den bych mohla dámám nabidnout strouhanou vysocinu
Poslal: noris
« kdy: Červen 07, 2011, 13:35:12 »

No ja bych byla take pro ty kapsicky. Sice je to oboji stejnej hnus (predpokladam, ze budes kupovat bezne dostupne "salamy" za dostupnou cenu), ale kapsicky budou o neco mene slane, navic ony samotne uz jsou plne vody.
Teda, nerikam, ze jsem psum nikdy nedala parek, pravda, psovi to neublizi, pokud to neni denne.
Poslal: Monika+bágl z práce
« kdy: Červen 07, 2011, 13:28:04 »

Šárko, já používám kapsičky. Ty by jim snad šmakovaly ne?
Poslal: ježura
« kdy: Červen 07, 2011, 13:17:01 »

Pokud jim to chutná, tak proč ne...akorát nechci vidět ten salám po dvou dnech v batohu...to už do těch misek dojde sám...možná bych zkusila mlsný kozy oblafnout něčím trvanlivějším...
Poslal: TerCedrici
« kdy: Červen 07, 2011, 13:12:08 »

Pokud to funguje, tak proč ne?  :)
Poslal: Šárka
« kdy: Červen 07, 2011, 13:05:23 »

Co si myslite o napajeni v podobe nastrounahyno mekkyho salamu do vody ? Vim, je to slany atd.. Ale kdyby to bylo jen vyjimecne ( parkrat za rok) . Jak ty moje mlsny kozy nic nechteji, tak tohle dámám šmakuje.
Poslal: Jana & smečka
« kdy: Březen 28, 2009, 20:06:59 »

tak já beru 1,5l na každýho psa, se kterým startuju - i malá krysa má spotřebu, plus nějaký ten litr pro sebe. psouni pijí docela dost a taky do nich cpu vodu při každé příležitosti - na bivaku zalívám granule vodou, při každé zastávce přihodím vždycky něco dobrýho do misky a hned jsou ochotní vychlemtat, kolik jim naliju.