Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: klimamir
« kdy: Květen 13, 2016, 22:13:42 »

Bylo to pěkné (počasí místy až moc).
Mapa byla sice jen takový orientační plánek, ale itinerář a vlastní značení perfektní.
Co se týká předávání - taky občas brblám, že to trvá dlouho, ale tady to bylo až moc rychlé. Myslím, že všichni kdo došli si zaslouží být zmíněni.

Každopádně díky za pěkný trek.
Poslal: samurajtt
« kdy: Květen 13, 2016, 17:30:12 »

Ahoj všichni. Také se připojujeme s poděkováním pořadatelům za prima trekk. Trasa a značení super. Většinou tvrdý povrch poznamenal asi většinu z nás, ale to k tomu patří. Nejsme přece žádné "cimprlíny".  Prima atmosféra v kempu nemá chybu. Nový přístup k vyhlášení výsledků chápu. Vypisovat dopředu diplomy pro účastníky, když nevíte kdo vám tam vlastně zůstane je asi opravdu minimálně otrava a škoda práce a materiálu. Snad jen, že pro ty, kteří jsou opravdu na svých prvních akcích, je fakt velikým povzbuzením a odměnou stanout v "jedné" řadě s těmi nejlepšími a také legendami dogrtekkingu. Je prima když si při vyhlášení se všemi můžete potřást rukou s pocitem "byli jsme u toho". Snad by pro příště neškodilo při vyhlášení nejlepších také alespoň vyjmenovat i ty ostatní soutěžící, aby nebyli tolik ochuzeni o pocit sounáležitosti. Ale vždy to bude hlavně věcí pořadatelů jak to pojmou. Každopádně nám se tam líbilo a rádi opět přijedeme pokud budeme moci. A přidáváme odkaz na fotky z našeho putování : http://samurajtt.rajce.idnes.cz/DT_Slapanicky_vlk_5.-8.5.2016_-_LONG_88_km/
Zdraví T&T. :-)
Poslal: Fajka od Doktora
« kdy: Květen 11, 2016, 09:02:23 »

Díky! Krásná trasa mimo civilizaci, luxusní počasí, jarní rozkvetlá příroda prostě nádhera :-) Díky moc. Co obdivuju bylo tolik živých kontrol, to bylo milé, přece jen s těma kleštěma člověk moc nepokecá, i když na K7 v noci jsem pokecala i s nima :-) S čím jsem tedy já osobně bojovala (krom té šotoliny po K7) byla ta mapa. Chodím hlavně podle map a trošku dost mě ničilo, že na ni nevidíííííím ve dne natož v noci. Inu příště beru preventivně lupu :-)
http://fajka.rajce.idnes.cz/LONG_Slapanicky_vlk/
Poslal: Renča
« kdy: Květen 10, 2016, 22:31:24 »

Děkuji pořadatelům za trek, po dlouhé době jsem se k vám opět podívala. Trasa byla super, akorát kamením vysypaná cesta z K7 nebyla nic moc. Pořadatelské značení opět za 1, mapa nic moc, ale vlastně nebyla ani potřeba. Jediné, co mě zklamalo, byl způsob vyhlašování. Rovněž čekat, až mi v kanceláři vypíšou diplom, není zrovna důstojné. Ta "třešnička" na dortu se vůbec nepovedla a doufám, že se tímto nebudou "inspirovat" jiní pořadatelé, protože pak budou lidi hromadně odjíždět už v sobotu a na vyhlášení zůstanou jen "rychlíci". Na Toulovci bylo minimálně 2 - 3x více lidí a zvládli vyhlásit všechny do posledního účastníka. Něco málo fotek máme na rajčeti http://zrzeckaa.rajce.idnes.cz/Slapanicky_vlk_Moravskym_krasem_5._-_8.5.2016/
Poslal: Petrs01
« kdy: Květen 10, 2016, 10:34:57 »

Mapa byla příšerná, naštěstí nebyla potřeba, jinak tam bloudíme dodnes. Doporučuji varovat, že mapa není od Honzy, vzala bych si KČT. Pořadatelské značení vynikající, KČT by se občas mělo stydět (žlutá u rybníka...).
Jablka bodly a byly výborné. Zázemí jako vždy perfektní.
Bohužel díky suchu byla trasa i přes minimum asfaltu velmi tvrdá, po spoustě let zase vím jak vypadá puchýř (a hlavně jak bolí).
Vyhlášení bylo zatraceně rychlé... a nevím, nějak nedokážu posoudit jestli lépe takto, nebo vyhlašovat všechny. Pro ty co se právě doplazili svůj první long je to "plné" vyhlášení určitě zážitek, o který je tímto ochudíš. A jako vykulený prvolongař si možná ani nepřijdeš pro ten pamětní list, což je určitě škoda. Když jich máš doma plný šanon, je ti to jedno. Ale když je to tvůj první, druhý...
Poslal: Vojta s Bertou
« kdy: Květen 10, 2016, 10:11:28 »

Profesionálně provedený trek, na kterém nejvýš hodnotím pečlivě připravenou trasu. Pořadatelé se hodně naběhali se značením a díky tomu jsme prošli místa, kudy turistické značky nevedou a mnohde se vyhnuli silnicím.. Do organizace bylo zapojeno snad 30 lidí z KK Šlapanice, všem děkuji. Jablka na kontrolách - dobrý nápad. Trasa nebyla fyzicky těžká.
Holý neštěstí byla dodaná mapa měřítka cca 1 : 100 000 vytištěná na domácí tiskárně. Asi jsem zmlsanej mapama od Honzy Prášila, na této mapě jsem i s brejlema neviděl vrstevnice, pod zvýrazněnou trasou nešlo poznat, zda půjdeme po lesní cestě nebo silnici. Moc mi pomohla mapa v mobilu, kdy jsem v případě potřeby prohlížel detaily.
Stručnější vyhlášení, kdy nastupovalo jen prvních 6 lidí v kategorii a pamětní list dostal jen kdo si o něj řekl - souhlasím, to se mi líbilo. Těším se na Šlapanice 2017.