Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Sarka MIK
« kdy: Září 12, 2013, 23:14:52 »

Hlasu z lihu se poradat nechce, je rad ze stiha praci, domacnost, deti a psy. A vubec, co s tou Ledovkou?? Tuším čertovinu:: >:D O:-)
Poslal: Boudicka
« kdy: Září 12, 2013, 15:03:24 »

Hlasi z lidu, a tobě se nechce pořádat...?  >:D
Poslal: Šárka
« kdy: Září 11, 2013, 16:20:33 »

V minulych letech bylo vzdy par treku ve strednich cechah. Nejsem zadny pametnik. ale byl Ota, Logan, Vysocina, Zelezne hory.  Prislo mi ze o tyhle treky jakoby ve stredu zeme byl nejvetsi zajem.
Uvedomuju si, ze treky poradaji lidi ve svem volnu a enegii, ale pokud se treba nejaky poradatelsky tym rozhlizi kam by se upichl. posilam jeden hlas z lidu.