Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: RadekK
« kdy: Duben 07, 2008, 08:02:37 »

ja psi masiruju jen po dobehnuti z tahani trikolky, rychleji regenerujou - a to jen bicepsy/tricepsy a stehenni svaly (cert vi (nebo taky hrobnice by mohla? :D ), jak se tem svalum rika u psu... Se to budu muset taky jednou naucit...)
Poslal: olapiko
« kdy: Duben 06, 2008, 22:39:32 »

Ahoj
Chtěla bych se zeptat, pojedem na dogtrekking do krásné vlakem, dostanem se do Borové u poličky to je asi tak 10km od krásné a nevíme jak se dostanem do cíle při nejhorším budem muset pěšky, ale kdyby se našel někdo za úplatu a dovezl by nás budem moc rády. Snad se nebudete zlobit za troufalost začátečníka moc děkuji předem, pač vůbec nemám tucha jak to chodí a autíko chci nechat doma dětem pač budou s tatínkem sami doma a v případě že by se mu stala újma aby ho mohli dovézt na psychiatrii. tak děkuju a zdravím Olča ;)
Poslal: Milena
« kdy: Březen 30, 2008, 08:28:30 »

Kiwi: v posledních týdnech masíruju vždycky, když se vrátíme z běhání, kola nebo výletu. Samotnou by mě to nenapadlo, ale četla jsem jednu krásnou knížku o Iditarodu, kde se o tom hodně psalo, a rozhodla jsem se to vyzkoušet. Masíruju psům svaly na lopatkách a podél páteře a každopádně jsou z toho nadšení, protahujou se a nastavují záda a tváří se blaženě, takže u toho určitě zůstanu, i kdyby to žádný praktický dopad nemělo. Určitě jim to dělá dobře. :) :)
Poslal: olapiko
« kdy: Březen 28, 2008, 21:10:34 »

Tak to moc děkuju, ikdyž toliko svobody najednou to je až vo strach,no snad to nějak zvládnem,nejvíc se děsím sledování trasy poněvač dobrý orientační smysl je to co mi chybí.A s tím mi Ikola nepomůže pač kdybych to nechala na ní zatáhne mě do myšího doupěte nebo liščí nory, tak snad se neztratíme ^-^
Poslal: mařenka
« kdy: Březen 28, 2008, 20:43:09 »

Citace
Nějaké články jsem si přečetla od lidiček co už chodit umí
no já sem toho teda moc od lidí co chodit neumí nečet ;D :P a všelicos okolo probíhá asi tak že přijedeš a záleží to už jenom na tobě jak chceš aby to probíhalo, jestli chceš jít na bivak nebo přes noc, sednout do hospůdky-na louku, jít s někým nebo sama je tak asi milion možností ??? 8)
Poslal: olapiko
« kdy: Březen 28, 2008, 20:39:27 »

 8)Těšíme se na puchýře
Poslal: olapiko
« kdy: Březen 28, 2008, 20:26:28 »

Ahojky,
Tak jsem konečně mohla poslat přihlášku na náš první dogtrek.Můžu za obě říct že se na volnost v přírodě moc těšíme a na první trek jsme si zamilovali jednookého vlka.Vyjdem jestli najdem konec to je druhá věc.Nějaké články jsem si přečetla od lidiček co už chodit umí, ale ráda bych věděla víc jak to probíhá a všelicos okolo....Naší nynější disciplínou je tříletá dovolená se dvěma dětičkama,která už jsou tak šikovná že se bez mamky na víkend obejdou a ikdyž je to krása bejt s dětičkama člověk po takové době musí popadnout dech.Jen je mi líto že nemůžu jít se svou první holkou Akinkou té je devět let a ikdyž má dobrou kondici začaly jí zlobit kyčle a záda, ale dobře jí zastoupí bujará mladá Ikolka.Tak moc děkuji za odezvu a moc se těšíme. Přejem hodně sluníčka dobré plíce a zdravé tlapky jak psovodům tak pesánkům Olča a Holky :D
Poslal: Vojta s Bertou
« kdy: Únor 29, 2008, 23:15:52 »

Kiwi já mu po treku dám nažrat a nechám ho vyspat, nic mu nemasíruju. Spíš před akcí mu namažu polštářky biobalzámem nebo indulonou, nejradši má ale škvařený sádlo - nic na packách nenechá. Ani jsem neviděl, že by někdo psa masíroval, ale třeba se někdo ozve.
V+B
Poslal: kiwi
« kdy: Únor 29, 2008, 21:39:30 »

Ahoj, mám možná netradiční dotaz. Jako menší sportovec jsem zvyklá se po aktivitě protáhnout - hlavně dolní běhy. Psa občas masíruju protože mu to dělá dobře. A teď se možná dobéřu k tomu dotazu. Děláte se psem nějaké "uvolňovací cvičení" - např. promasírovat- po celodenním treku? Nebo jste toho názoru že pes je šelma a že si poradí?
Poslal: ježura
« kdy: Únor 26, 2008, 13:01:19 »

Rhett, pokud běžně chodíte na výlety cca 30 km, tak trek zvládnete bez větších problémů. Na kterém treku začneš je úplně jedno, Krušné hory za hezkého počasí můžou být míň záhul jak třeba Hanácká štreka ve vedru nebo třídenním lijáku...
Jak si to rozvrhneš záleží jenom na tobě, já chodím na dva bivaky naprosto běžně, pravidelně se doplazím do cíle půl hodiny před vypršením časového limitu ;)
Poslal: Petrs01
« kdy: Únor 26, 2008, 08:18:22 »

Rhett - pokud jsi ty i pes v normální kondici zkus si dát tréninkových 40-50 - pokud to ujdete, ujdete i DT. Já šla takhle padesátku s turistama, ušla, pes naprosto bez problémů (já s nohama plnýma puchýřů).
Na tři dny jsem nechodila ani jako šnek - představa že se na bolavých nohách potáhnu ještě jeden den - brrr... ale jiní to tak klidně dělají, takže záleží na tobě. Já se držela pravidla od Wami - první den dojít za půlku. Pak jsem zjistila že to jde i rychleji a od té doby se snažím být rychlejší... ne vždy se mi daří... ;D
Poslal: Rhett
« kdy: Únor 26, 2008, 07:20:24 »

Ahoj, jak poznám, že já i pes dogtrekking zvládneme? Myslím kolik asi musíme mít odšlapáno km abysme měli šanci to ve zdraví přežít ;D
A který dogtrekking doporučíte jako první úplnému nováčkovi?
Jak si rozvrhnout trať např 90 km? 50 km první den a zbytek druhý? Chodíte někdo i 3 dny (dojdete v neděli dopoledne?)
Mám čtyřletého dalmatina.
Poslal: Amaguk Bela
« kdy: Únor 25, 2008, 20:42:41 »


aha, takze majl s nastrahami , tak ten prosim, posunut aj sem k naaam :D
Poslal: kiwi
« kdy: Únor 25, 2008, 20:32:21 »

Na to bych byla zvědavá  :). Ještě jeden dotázek, je někde zveřejněná trasa např. loňských Šlapanic?
Poslal: ježura
« kdy: Únor 25, 2008, 20:22:22 »

No když někteří dostali od Aleše mail s výčtem nástrah co je cestou čeká, tak se ani nedivím (práce s mapou tě musí bavit...)
Nemáš náhodou ten skvost ještě někde v počítači? To by stálo za zveřejnění! ;D ;D ;D