Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Duben 22, 2012, 22:23:22 »

Žádám dodatečnou diskvalifikaci dvou účastníků Šlapanického DT 2011. Mám zcela průkazné video, že účastníci jsou na trati pod vlivem omamných látek. Video přepošlu v případě zájmu pořadateli loňského treku.
Já vám dám šmejdi..... Žádný doping trpět nebudem.
Pobouchanec...
Poslal: Ondra+Aggis
« kdy: Duben 20, 2012, 16:47:56 »

Ahojda, nevite kdo by neco vedel o vecech co se našli na cvičáku po odjezdu účastníků, asi jsem tam někde zasel nožík a čelovku, ale nevím.... kdyžtak mejl kratky.ondrej zavináč gmail.com dík moc :-)
Poslal: tombru
« kdy: Duben 19, 2012, 13:36:38 »

Takže je zase se čím na podzim zabývat...  >:(

Co se týče protestů:

Než budete a budeme někoho pranýřovat a upalovat na kříži, mělo by se využít obvyklých prostředků na řešení!

První standardní postup je, že pokud někdo zjistí porušení pravidel během konání akce, má sám postupovat podle pravidel:

Citace
7. Porušení pravidel, sankce, protesty

1.     Porušení pravidel - pořadatelé nahlásí řediteli akce každé porušení pravidel. Účastníci, kteří chtějí oznámit přestupky jiných účastníků musí zprávu (i pouze ústní) předat řediteli akce ihned po dojití do cíle (či mob. telefonem na trati). Po každém ústním ohlášení přestupku musí nejpozději dvě hodiny před plánovaným vyhlášením výsledků následovat písemné ohlášení, jinak na ústní oznámení není brán zřetel.

2.     Protesty a slyšení - účastník, který je postižen hlášením o přestupku proti pravidlům nebo je přestupku účasten má právo na slyšení u vedení akce a může vznést protest proti ohlášení - písemný.

3.     Vedení akce – se skládá z ředitele akce a jím pověřených osob.

4.     Disciplinární řízení - každý přestupek proti pravidlům potrestá vedení akce diskvalifikací. Oznámení musí být provedeno neodkladně ještě před vyhlašováním výsledků. Účastník je také diskvalifikován při chybějící povinné výstroji, pro špatné zacházení se psem, pro hrubé chování vůči účastníkům, pořadatelům či divákům, pro zjevný stav pod vlivem omamných látek během akce, pro agresivní chování psa vůči jiným psům a lidem (napadení).

5.     Odvolání - rozhodnutí vedení akce je pro danou akci konečné a nenapadnutelné.

Toliko pravidla k akci samotné.

Nicméně u akce zařazené do MČR lze využít i možnosti podání protestu, nebo upozornění na porušení pravidel technickému výboru pořadatelů dogtrekkingů na tvdt@dogtrekking.info A to zejména pokud například akce nebyla pořádána v souladu s pravidly dogtrekkingu, nebo v případech kdy se závažné porušení pravidel ze strany účastníka zjistilo dodatečně.

Podobné dodatečné řešení porušení pravidel se už takto několikrát řešilo. Například různé zkracování si trasy autobusem, vlakem, autem, které se zjistilo dodatečně.

Pokud takový protest podáte, budu za TVDT kontaktovat zúčastněné strany pro zjištění co nejvíce informací a následně se to bude nejpozději na schůzce pořadatelů řešit (pokud to nepůjde rozřešit dříve).

Můžete to také sami zkusit vyřešit přímo s pořadatelem.

Zde na fóru se o tom sice pěkně povídá a dohaduje, ale nic se v tomto ohledu nevyřeší. Občas je to spíše mediální poprava na základě ne moc objektivních informací a výsledkem pak třeba bývá různé a občas i zbytečné zpřísnění pravidel.

Co se týče této konkrétní kauzy, René Kazda se k tomu postavil čelem a bude nést odpovídající následky, tedy bude zřejmě následovat diskvalifikace v dané akci a storno související položky bodování v MČR.


Doporučoval bych příště postupovat výše uvedeným způsobem při upozorňování na porušení pravidel a soud lidu používat až v opravdu krajním případě. I vám se pak může stát, že Vás budou vláčet mediálním bahnem které už z vás nikdo úplně nesmyje na základě nějaké informace vytržené z kontextu, nebo když se nebudete moci rychle se zde nějak obhájit.


Tím bych považoval tuto kauzu zde za uzavřenou. Jinak postupujte jak jsem již psal.

Tomáš Soural - dogtrekking.info, administrátor výboru pořadatelů TVDT


P.S.: Na žádost René Kazdy není problém jeho příspěvek odstranit, ale nemyslím že by to bylo vhodné vzhledem ztráty kontextu s navazující diskuzí a také zbytečné vzhledem k tomu jak se nakonec problém řešil.
 
Poslal: Psymorf
« kdy: Duben 18, 2012, 20:16:20 »

kopanec 22kV to budou po trati pekne hromadky popela , vítr rozfouká a bude uklizeno. žádná nezodpovednost nebude tolerována ;-p velký bratr tě vidí ;-p
Poslal: tažní münstíci
« kdy: Duben 18, 2012, 15:10:33 »

ja v slapanicich nebyla, vsimla jsem si toho na fotkach, a nakonec jednou by to nekdo napsal tak ci tak, dale uz se v tom stourat nebudu, at vas zase tolik neirituji jako s tim iontakem
Poslal: RobJoy
« kdy: Duben 18, 2012, 13:15:17 »

Anketa mi vložit nejde, takže se můžete vyjádřit:Pro zabezpečení neporušování pravidel bude každému registrovanému účastníkovi dogtrekkingu zabudován čip, který ho bude po celou dobu sledovat a v případě nevhodného chování mu uštědří elektrický kopanec.
Souhlasíte? ANo/Ne/čip už mám
A půjdou organizátoři příkladem?  :-X :D
Poslal: Biluska
« kdy: Duben 18, 2012, 11:47:44 »

Anketa mi vložit nejde, takže se můžete vyjádřit:Pro zabezpečení neporušování pravidel bude každému registrovanému účastníkovi dogtrekkingu zabudován čip, který ho bude po celou dobu sledovat a v případě nevhodného chování mu uštědří elektrický kopanec.
Souhlasíte? ANo/Ne/čip už mám
Bouďo, ty si roura :D :D :D :D :D . Jenom aby z toho nakonec pořadatelům nevyplynula povinnost zajistit čtečku čipů. Jsou děsně drahé :D :D
Poslal: Boudicka
« kdy: Duben 18, 2012, 10:13:36 »

Anketa mi vložit nejde, takže se můžete vyjádřit:Pro zabezpečení neporušování pravidel bude každému registrovanému účastníkovi dogtrekkingu zabudován čip, který ho bude po celou dobu sledovat a v případě nevhodného chování mu uštědří elektrický kopanec.
Souhlasíte? ANo/Ne/čip už mám
Poslal: Boudicka
« kdy: Duben 18, 2012, 10:08:56 »

Já bych souhlasila - uzavřeme to s tím, že jestli se někomu něco nezdá, nechť to dotyčnému řekne nebo dá vědět pořadatelům. Pokud nedá, má smůlu. Platí hlavně pro RobJoye a Monstíky: Opravdu si zkuste zajistit kontroly, závodníky, svozy, nasrané majitele pozemků a podobný pitominy a ještě u toho sledovat každýho závodníka, jestli nepáchá něco nepovoleného... Jak bysme to asi kontrolovali? Fakt nechápu, co tě milý robe na mém výroku tak zarazilo!
A nebo jinak. Navrhuji hlasování, více v anketě  ;)
A Rendo, opovaž se na dogtreky vykašlat!!!!! >:D
Poslal: David a Brixolína
« kdy: Duben 18, 2012, 09:52:38 »

nechci se vam moc do toho plest, ted po omluve Reneho, nechcete to jiz povazovat za uzavrenou kapitolu?
Poslal: Hannnz & Pedy Coober
« kdy: Duben 18, 2012, 07:42:20 »

paní důležitá si svoje münstíky pouští tak, aby respektovala pravidla oficiálních akcí. To je zajímavé jak ty mé psy i mě znáte, že všechno tak víte  ;D přitom kdyby jste mě potkali, tak mi to do očí nikdo z vás neřekne!
Ty jsi na místě taky organizátorům neřekla do očí, že budeš prostestovat a spamovat na foru :D
Poslal: Blanka
« kdy: Duben 17, 2012, 21:29:10 »

Souhlas s Martinou, myslím, že to napsala zcela výstižně.
Poslal: Psymorf
« kdy: Duben 17, 2012, 21:27:51 »

jaj to je fakt na to jsem tak nejak nepomyslel

tak tam je psáno zjevný stav, takže to znamená něco jako že clovek bez cizí pomoci nemuze ani lezet na zemi, jenže to už zase není v pohybu, takže jak tu někde bylo není součástí treku ne ?
Akorát, že někteří jedinci neustále vypadají, že zjevně požili i když vůbec nepožili :D
Poslal: MartinaM
« kdy: Duben 17, 2012, 21:23:35 »

Zaujimave odozvy v tomto vlakne...
Kritika dogtrekara ktory ide so psom na volno (na kazdom treku kde som ho stretol) takmer ziadna.
Kritika ucastnika ktory si dovolil proti tomu namietat znacna.
Organizatorom je to vlastne takmer jedno.

Dobre vediet ze si clovek s pravidlami vobec nemusi robit starosti  >:D

Mariane, to není o nekritice hříšníka (však o tom si většina myslí své, jen nemají potřebu se tu vypisovat - za mne je lepší říct mu to přímo), ale reakce na styl komunikace, kdy se musím hrabat emocionálně nabitými výlevy, co pomalu nedávají smysl - totéž jde sdělit jasně, stručně, srozumitelně a ne kopat kolem sebe jako třináctka v hysteráku.
Poslal: Biluska
« kdy: Duben 17, 2012, 21:21:34 »

tak tam je psáno zjevný stav, takže to znamená něco jako že clovek bez cizí pomoci nemuze ani lezet na zemi, jenže to už zase není v pohybu, takže jak tu někde bylo není součástí treku ne ?
Akorát, že někteří jedinci neustále vypadají, že zjevně požili i když vůbec nepožili :D