Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: TerCedrici
« kdy: Únor 16, 2012, 19:37:38 »

Jé, to je hezký! :-* ;) Já taky běhala o českého Silvestra s prskavkama ???
Tak ať ten rok Draka přežijete nejen ve zdraví, ale hlavně i v naprosté pohodě a s přehledem ;)
Poslal: Kukačka
« kdy: Únor 16, 2012, 14:18:04 »

Hele, my jsme tady oslavili s cizincema v baru ten náš nový rok - a žádná petarda se nekonala, jen já jsem lítala venku s prskavkama a panákem v ruce. Nakonec jsem upadla 2x do křoví, což jsem zjistila na fotkách, které byly poťouchle pořízeny. - Čínský nový rok jsme slavili jednoduše - Tomáš prací a já angínou  :o
U nás ve městě se stejně nic moc nedělo, protože většina lidí je přistěhovaných a na svátky odjeli do rodných končin  :)

Ale posílám fotku novoročního přáníčka v marketu  ;)
Poslal: TerCedrici
« kdy: Únor 16, 2012, 09:36:47 »

Musím říct, že jsme si také Nový rok užili, a vzhledem k tomu, že jsme slavili Čínský nový rok, tak jsme měli bouchání petard po celý týden a pěkně od rána do večera.
A aby toho nebylo málo, tak se tu vlastně bouchá každý den, co kdyby tu bylo moc ticho?  ;)

Od té doby, co miluju Jackieho Chana, mé srdce plesá při slovech typu Čínský nový rok...a od roku 2013 ho slavim taky!  :D ;D Nemáš nějaký fotky?  >:D
Poslal: Kukačka
« kdy: Únor 16, 2012, 08:40:27 »

Musím říct, že jsme si také Nový rok užili, a vzhledem k tomu, že jsme slavili Čínský nový rok, tak jsme měli bouchání petard po celý týden a pěkně od rána do večera.
A aby toho nebylo málo, tak se tu vlastně bouchá každý den, co kdyby tu bylo moc ticho?  ;)

Kukačka vždy řve jak blázen a čeká, že s ní vyletím ven a budu na někoho halekat - proč bouchá v jednu odpoledne, když to stejně není vidět  ;D. Ale naštěstí z toho nemá žádnou psychickou újmu, asi.  :o
Poslal: David a Brixolína
« kdy: Leden 02, 2012, 15:14:44 »

letosni Silvestr byl asi nejhorsi, co jsem zazil s Brixolinou. Nepomohlo nic,  ani pokus o presvedceni, ze se vubec nic nedeje, ani zalezeni do kouta. Letos se davila, snazila se zvracet, klepala se, pohybovala se jak pomatena, nereagovala na nic. Bylo to zoufale a pritom letosni rachot zdaleka nebyl tak strasny. Ze by v 7 letech to vnimala intenzivneji jak driv? No kazdopadne pristi rok to budu muset udelat jinak. :(
Poslal: noris
« kdy: Prosinec 28, 2011, 13:05:20 »

O tom jsem nikdy neslysela, ale asi tezko. To by se spis meli eliminovat prodej zabavne pyrotechniky.
Zrovna vcera jsem poslouchala moc pekne povidani, tyka se vicemene i nami probiranemu tematu, kdyby mel nekdo zajem: http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2518162
Poslal: Erája
« kdy: Prosinec 28, 2011, 11:59:24 »

Jinak u nás na vesnici střílí petardama celoročně (apoň jednou týdně), chudák pes.... :'(

Včera mi řikala švagrová, že "provozovat" ohňostroj (petardy, rachejtle...) je zakázáno, krom jednoho dne v roce a tím je Silvetr. Je to i zakázané prodávat jindy než před jednatřicátým prosincem. Nehledala sjem oficiální prohlášení. Nevíte o tom někdo něco?
Poslal: Šera
« kdy: Prosinec 27, 2011, 02:25:00 »

Ahoj. Já mám s tlumícími prášky takovou zkušenost, že moji fenku NO to akorát oblblo, ale neuspalo, i když dostala vyšší dávku. Je hodně impulzivní a bystrá. Trochu spala, ale když se něco dělo, hbitě vstala a chtěla seběhnout schody dolů, ale nožky ji přestaly poslouchat.... ;) Takže od té doby nepoužívám. Jinak u nás na vesnici střílí petardama celoročně (apoň jednou týdně), chudák pes.... :'(
Poslal: marian
« kdy: Prosinec 26, 2011, 09:40:57 »

Bojkotujme Silvestra všichni vzhůru do lesů.... Lidičky, co si příští rok udělat nějaký Silvestrovsko-Novoroční minitrek s hromadným  bivakem ? :)
Mozem iba odporucat - najlepsi Silvester bol na hrebenovke Nizkych Tatier (aj ked to nebol zrovna minitrek:)
Poslal: noris
« kdy: Prosinec 24, 2011, 16:55:06 »

Tak treba s Lexem taky nemam problem. Flegmatik nejvetsi :-) Ale Ben no... To je takovy drsnak, ktery se boji i bourky.
Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Prosinec 24, 2011, 15:39:36 »

jj, Gera když slyší petardu, dělobuch apod., tak s nadšením začne hledat šupáka. Při ohňostroji sleduje se zájmem jak to hezky lítá. Australáci jsou z toho lehce nervózní, nic hroznýho, ale přímo do centra bych s nima nešel, to s Gerou bez problému.
Poslal: Hyena
« kdy: Prosinec 24, 2011, 13:20:37 »

No u nás petardy zjevně víc vadí mě, než čubě. Vzhledem k tomu, že má většinu netradičních zvuků jako je střelba a tak spojenou s obranama a podobnýma legráckama,nemá, narozdíl ode mě problém. Pokud bude příští rok novoroční trek s "povinným bivakem" počítejte s náma :-)
A jinak všem přejem krásné a klidné svátky.
Poslal: Sarka M
« kdy: Prosinec 23, 2011, 22:50:19 »

Kdybych nešla na Silvestra do 16.00 do  práce, byla bych pro ještě letos. Sice se mí psi vůbec petard nebojí, ale taková akce by vubec nebyla k zahození.
I tak jsem navrhovala doma, že bychom mohli vyrazit hned jak přijdu ( děti budou v Krkonoších) ale nesetkala jsem se s nadšeným souhlasem.
Poslal: Jana a Deny
« kdy: Prosinec 23, 2011, 22:28:23 »

Bojkotujme Silvestra všichni vzhůru do lesů.... Lidičky, co si příští rok udělat nějaký Silvestrovsko-Novoroční minitrek s hromadným  bivakem ? :)
Tak to by byl Silvestr podle mého gusta...a z pyrotechniky povoleny praskající větve v ohni... :D
Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Prosinec 23, 2011, 22:16:38 »

Bojkotujme Silvestra všichni vzhůru do lesů.... Lidičky, co si příští rok udělat nějaký Silvestrovsko-Novoroční minitrek s hromadným  bivakem ? :)