Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Maya
« kdy: Září 18, 2011, 14:52:57 »

Pozdě, ale přece :) moje fotky ze Šeráka: http://mayapaya.rajce.idnes.cz/Serak_2011/
Poslal: Chodske straže gen. Draže
« kdy: Srpen 12, 2011, 12:12:49 »

Ač jsme museli odstoupit jak na potvoru v půlce trati zřejmě po obnoveném natažení svalu Wuka, tak bychom chtěli s notnou dávkou zpoždění ještě jednou poděkovat za zorganizování celého pořadu, jako vždy nádhernou trať s neobyčejnými zážitky, jež jsme očima laických amatérů zachytili na několika následujících fotkách viz.

http://divocaci.rajce.idnes.cz/47,5_km_Stopou_strejdy_Seraka_22.-24.7.2011_ocima_hranicarskeho_Chodskeho_psa_Wuka

S přáním hezkého, jistě canisturistického prožití víkendu
četnyčtí braši ravnogorac René a Divočáci!
Poslal: Gwen a Dinulka
« kdy: Srpen 01, 2011, 19:48:20 »

Tentokrát mám fotky trochu se zpožděním a je jich jen pár, a to sou eště některý z mobilu (tomu říkám degradace  >:D), holt jsem neměla to správný vybavení na podvodní focení (prosím neplést podvodní a podvodné, děkuji za pochopení  O:-))

http://gwen.rajce.idnes.cz/Stopou_strejdy_Seraka_2011

A samozřejmě se přidávám k děkovačce  :)
Poslal: Lucka od Teryka
« kdy: Červenec 31, 2011, 11:34:24 »

Také se připojuji s poděkováním, moc mě mrzelo že jsem tak brzo odjela. Trasa byla svým způsobem opravdu kouzelná  ;).
Martino, nevím jak jinde v republice, ale tady v Brně kašle spousta psů, od gaučáků po cvičákové, na dogtreku z nich nebyl žádný, myslím si že to nebude vaší návštěvou Šeráka ale počasím. Já teda kašlu taky, naši pejsci jsou zdraví jak řípa. Kdyby měl být psincák na treku, projevil by se ti dřív a taky těch infikovaných by bylo mnohem víc. Tak přeju brzké uzdravení.
Poslal: ježura
« kdy: Červenec 30, 2011, 19:35:03 »

Tak u nás "Vikoplyška" zdráva...akorát já mám něco mezi tuberou a černým kašlem :'(
Poslal: ŽufrikTeam
« kdy: Červenec 30, 2011, 16:47:02 »

Žufrik je krok dopředu, je celý týden na antibiotikách ;), nechytil psincový kašel ani na závodech psích spřežení, kde ho chytili všichni  O0 Takže u nás si myslím tohle nehrozí. Ale bacil klidně bací i vzdálenější psiska  :D
Poslal: Dan
« kdy: Červenec 30, 2011, 14:42:33 »

Poslal: MartinaM
« kdy: Červenec 30, 2011, 11:15:54 »

Parádní trek, moc díky.

Důležité: přivezli jsme si psincový kašel, projevil se včera (pátek) večer, pekelné chrchlání přes celou noc. Jestli vám někomu začne hafan chrchlat, tak nepřehlédnout.
 Moji hafani byli v přímém kontaktu jen s Majky Bonnie (olizování čumáku) a štěkali se z pár metrů s Žufříkama a hafanama na úvaze od Broňka, tak si je prosím pohlídejte, jestli nezačnou taky. Doufám, že budeme výjímka.
Poslal: Mašer
« kdy: Červenec 29, 2011, 23:37:37 »

Také se přidávám k poděkování za nádherný trek.
Olda
http://www.stream.cz/uservideo/602088-stopou-strejdy-seraka-2011
Poslal: zlá-tužka
« kdy: Červenec 28, 2011, 23:43:54 »

Taky chci poděkovat. I za to málo, co jsem stihla. Žrautovala jsem zmlsaně jen sladký, a že bylo výborný! Po dlouhé době jsem taky ve čtvrtek nešla poctivě brzo spát před startem  O:-) a halekání (v mém případě rozhodně) jsem si moc užila. Moc jsem si užívala i cestu ze Šeráku na Černavu tím potokem (uvozovky netřeba  :) ),  fakt se mi to líbilo - přiznávám, že i proto, že jsem si libovala v suchých botách. Na Smrku už to bylo přeci jen jiné, v tom větru, vodě ve vzduchu i na zemi a mraku všude kolem..  Ano, mohla jsem pokračovat, to důležité - boty a obsah batohu jsem měla v suchu a můj vodní pes byl snad i nadšen.. Ale "vyjímečně"  >:D jsem si přijela užít Šeráčka jako náročnější výlet, ne závodit nebo "survivlovat", prostě.. v tomhle bych sama dobrovolně na výlet nešla a těch cca 30km mi takhle stačilo, nešlo se mi špatně, ale prostě jsem si neužívala a jít jen abych došla, to už mě asi přešlo  8) A ještě - za mě - tak trochu omluva - když jsem viděla v pátek ty odjíždějící davy, ani mě nenapadlo neodjet s autem, kterým jsem přijela, a čekat jestli by se našlo jiné místo později.. (a na případnou alternativní cestu a dojezd hromadnou dopravou jsem už nebyla vybavena dostatečně čistým oděvem ;D)
Poslal: Pepa a Ďobek
« kdy: Červenec 28, 2011, 21:21:03 »

Bylo to pěkné.Mohlo být sice míň vody a víc občerstvovacích stanic, ale to na pěkně zvládnutým závodě nic nemění.Šeráček je Šeráček!
Tak zase za rok AHOJ
 Ďobek
Poslal: Dan
« kdy: Červenec 28, 2011, 18:49:06 »

Já ti nevim Venco...chcalo docela dost a "otci dogtrekingu" by pravděpodobně vyschla dýmka a navlhlo droždí  ;D Obávám se že to by ho donutilo uchýliti se k nějaké rafinované fintě pěkně v suchu.. ???
Poslal: vencan+3
« kdy: Červenec 28, 2011, 18:30:04 »

fčík by zasloužil metál, uplavat 90 kiláků je sakra výkon ;D
to už by pomalu mohl s "otcem  dogtrekingu"  - (co by to nevzdal) a Framem na Beringovu úžinu  :D  ;)
Poslal: ježura
« kdy: Červenec 27, 2011, 15:29:54 »

fčík by zasloužil metál, uplavat 90 kiláků je sakra výkon ;D
Poslal: Honza_Monty
« kdy: Červenec 27, 2011, 14:56:53 »

Připojuju se k díkům. Tradičně náročná trať byla letos vylepšena vodou, což ocenil zejména můj závodní jezevčík Benny. Neutopil se a podle jeho chování si myslím, že se už těší na další rok stejně jako já. ;o))