Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Renča L.
« kdy: Duben 14, 2011, 03:25:33 »

Juuu,super,presne takove shrnuti jsem potrebovala,za sebe moc dekuji  ;)
Poslal: Petrs01
« kdy: Únor 23, 2011, 19:02:55 »

Bez čeho to nepůjde:
batoh - tohle se blbě odhaduje, taky proto je tu samostatné téma. Poprvé jsem šla s nepolstrovaným od vietnamců a měla jsem ramena do krve (ale došla). Dvě sezóny jsem šla s batohem z Kauflandu a byl super. Jednou jsem šla s batohem z Lidlu a v pondělí jsem ho šla vrátit. Ty levné jsou prostě o štěstí. Je potřeba přihlédnout k velikosti a k polstrování.
boty - taky je tu samostatné téma, rozhodně bych to nezkoušela v nových. Dobré trekovky jsou určitě lepší než ty vietnamské - tam je to opět o štěstí a většinou to bolí.
oblečení - dá se jít v tom v čem běžně chodíte venčit. Snad jediné do čeho bych investovala hned napoprvé jsou ponožky - není třeba jít do těch nejdražších, okolo stovky jsou super. Nejméně dvoje.
výbava pro psa - dá se jít na obojku a s flexinou, ale přece jen pokud je trochu předpoklad že pes potáhne, šla bych do plné výbavy. Ono i na té flexině je pohodlnější (psovi i mně) mít psa v postroji. Spíš je potřeba dobře vybrat. Short stojí pětistovku, sedák taky tak, amortizér se dá vyrobit, jinak 250,-. Napoprvé určitě nebrat psí brašny (jakékoliv)

Zapomněla jsem na něco?
Poslal: Petrs01
« kdy: Únor 23, 2011, 18:47:04 »

Na základě debaty v jiném tématu zkusme probrat výstroj po kouskách a případně spočítat kolik vlastně stojí výbava na první trek.
Povinná výstroj:
spací pytel - v něčem musíš spát i v kempu, při troše snahy se dá půjčit
karimatka (alumatka) nebo hamaka - alumatka stojí do stovky, vydržela jsem to na ní 6 sezón, i v kempu, napoprvé se to dá přežít určitě. Kdo chce jistotu, jde do karimatky, cena do 200,-
čelová svítilna nebo baterka - napoprvé stačí od vietnamců za 150,-, stejně se poprvé většinou v noci bivakuje a necourá. Sama chodím s baterkou jen o málo dražší.
strava pro psa a pro člověka - není co řešit (teda je, ale ne co do financí - granule a pár rohlíků a čokolád)
lahve na pitnou vodu - taky není co řešit. Napoprvé klidně bez camel-bagu, řešit jen vhodné množství
miska pro psa - nikdo netvrdí že musí být skládací, párkrát jsem šla s plastovou, někdo krmí z ešusu,... není co řešit.
mapa - často dodá pořadatel (HonzaP budiž pochválen), jinak stejně kupují skoro všichni, cena do 100,-
lékárnička (1x obvaz hotový, 1x obinadlo elastické, 5x náplast s polštářkem, 1x izotermická fólie) - co jde, vezmu ze staré autolékárny, co v ní není stojí pár korun
dvě botičky - dají se ušít, náklady prakticky žádné. Kdo je manuální kopyto jako já, holt pár peněz obětuje. Manmat má 50,-/kus, takže stovka (do Manmatu už bych ale nešla, Bardovi vůbec nesedí, padají,... ale na jiné tlapky možná jdou)