Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: indian
« kdy: Srpen 29, 2007, 21:13:07 »

Šera- dík za radu.hlavně jsem se víc uklidnil že je to asi háraním a zase se to spraví.měl jsem už obavy jestli jsem něco nepokazil dlouhým výběhem nebo rychlé tempo čert ví čím. ještě jsem se s tím nesetkal a ani o něčem podobném neslyšel takže jsem rád za každou informaci
Poslal: Šera
« kdy: Srpen 29, 2007, 17:57:15 »

Něco podobného se mi taky stalo, fena měla začít hárat a tou dobou ztratila zájem, na vycházce chodila zásadně dva metry za mnou a úplně bez života. Trvalo to aspoň měsíc, ale teď už se zase dostává do formy. U nás se bohužel touto dobou pokazila obrana a teď nám nezbývá nic jiného než napravovat. :-\ Je celkově citlivější, a proto to chce i citlivější přístup. Myslím, že to určitě souvisí s háráním, zkus měsíc počkat a uvidíš. Držím palce!! ;)
Poslal: indian
« kdy: Srpen 28, 2007, 09:13:41 »

řeším problém s fenkou aptb. je to asi týden co začla odmítat běhat jak ve dvojici tak i samostatně.Běhání jí nikdy moc extra nebavilo ale těch asi 5km si odpracovala poctivě, ted po nadšených 300m začne brzdit a nechce jít dál ani po dobrém ani po zlém přikrčí se a stáhne ocas mezi nohy. zkusil jsem ji na volno ale taky zůstane stát a kdybych jí utek tak se z toho místa hne tak nanejvýš domů.
Včera jsme chůzí překonali asi ještě další půl kilometr a pak se obrátily asi tříkilometrovou oklikou domů, najednou všechno šlo a poslední půlkilometr skvěle odsprintuje.
že by měla nějaké bolesti si nemyslím, kousačky a hry jsou jako dřív. předevčerem začla hárat.Myslíte že by to mohlo fenku nějak ovlivnit že se nechce vzdalovat od domova?
setkali jste se už s něčím takovým
 
Poslal: Lucie
« kdy: Srpen 20, 2007, 12:18:20 »

ahoj. chci jít o víkendu na velkou fatru. a mám dotaz - může háravka přitahovat medvědy? nebo jsem to slyšela blbě...??