Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: elina
« kdy: Srpen 06, 2007, 13:17:57 »

mýválku zlatý, já myslím že mistryni nedochůdčat mi už nikdo nesebere  O:-) a to mi ke štěstí stačí, ještě kdyby se mnou ten pes zase začal mluvit  ;D
Poslal: Roman/ HOLKI
« kdy: Srpen 06, 2007, 13:15:50 »

Trest smrtí oběšením :P nebo zákaz 5 let činosti v dogtrekkingu. :-X ;D

Myslím že každý normální člověk ke kterému se něco kolem této diskvalifikace dostalo si udělá sám úsudek a svůj názor o tom co se stalo.

Tímto se Janě a Veronice ještě jednou omlouvám ,ikdyž my jsme si to už vyjasnili s úsměvem sami hned a taky i vyhodnotili celou situaci.

Jenom tedy napíšu krátce o co se jednalo:

Za všechno můžu ja a moje zbytečná aktivita na sobotní trati MIDU.Když jsem se rozhodl že po LONGU nepůjdu MID,který jsem měl v plánu jít tak jsem chtěl být nějak užitečný na trati MIDAŘUM a rozhodl jsem se běžet v protisměru a všechny nafotit na trati a taky se podívat na trať jaká je.Ještě se mě zdál první úsek po startu až na horní louku málo vyznačený a tak jsem si vzal od pořadatelů fáborky a trasu jsem doznačoval,aby nikdo neměl problémy s orientací.Každému jsem navíc vždy poradil kde ma jít a tak kde je rozcestník,křižovatka atd.kolik do cíle a tak vše s úsměvem.Když jsem potkal asi na 26 km Janu a Verču tak jsem se otočil a šel s něma a sem tam jim udělal nějakou fotku a video.Když jsme se blížili asi 100m před K-4 po louce tak mě jen tak z asi nějaké přehnané aktivity a radosti že něco užitečného dělám napadlo a řekl jsem holkám že ať do toho rohu nejdou že jim cvaknu kartičky a s tím že se aspoň zase proběhnu.Vůbec nešlo o úmysl se nějak obohatit o nějaký čas oproti ostatním ,kdo je obě dobře znáte tak víte že se za umístěním na jiných D.T. taky nějak nehoní.Bylo to vlastně jen takové moje vstřícné gesto a kdybych jim to nenavrhnul tak by normálně došli těch 40 m ke kontrole a nemusela vzniknout tato úsměvná epizodka.
Takže když jsem se nad tím zamýšlel trochu odborněji z pohledu závodnika tak se jednalo o zkrácení tratě o asi 40 m a tak o 20-30 sec.

Takže toto je celá pravda tak si to každý posuďte podle svého a hlavně ta dotyčná co šla za náma,kterou ani neznám kdo to je a o co ji vlastně šlo.
Jedno ale vím že pokud ji někde ještě potkám na trati co by fotograf tak ten prst na foťáku nezmáčknu a ten úsměv už vůbec a taky ten vstřícný fáborek navíc zase rychle sundám a uvážu znovu až projde kolem mě.
Toto jsem napsal jenom proto že se mě chtělo uvézt jak to bylo doopravdy,kdyby se mě nechtělo tak bych to nenapsal a raději bych napsal třeba recept na novou pudinkovou buchtu,chci jenom naznačit že s nikým  nemám povinost toto řešit.
Dobří kamarádi nade vše a  takovéto věcičky aspoň prověří tato kamarádství.


Poslal: vencan+3
« kdy: Srpen 06, 2007, 13:14:04 »

lebaHU neblázni, :-* víš co už maj holky letos bodůch a to jim chceš ještě šahat na růžovou  :-X ;) to by tě peppo hnal :D :P ;) takhle z nich mistryně nikdy nebudou ;)
Poslal: elina
« kdy: Srpen 06, 2007, 13:03:38 »

Tak Zelí se po našem průšvihu odstěhovala na týden pryč a prý mě nechce ani vidět ani se mnou mluvit po telefonu  :'( ani půlka prasete to nespraví, mě ty závody za chvilku vyjdou pěkně draho ... :P
Na růžovou mi nasahejte, to se radši nechám disknout předem z celé sezóny ...  :-\
 
Poslal: jazzinka
« kdy: Srpen 06, 2007, 12:46:35 »

Už jsem si v knihovně objednala všechny Rychlé šípy i Vinnetoua, zavádím modrý život a pomáhám stařečkům na přechodu, abych odčinila svůj neomluvitelný hřích  O:-)

Na plastiku šetřím, ale obávám se, že v mém případě to bude chtít větší zásah. Slibuji, že Verče osobně přebarvím veškerou růžovou na kajícnou černou.   
Poslal: ježura
« kdy: Srpen 06, 2007, 12:39:28 »

No růžová je bez šance...i když za HU ::) ??? ;D
A ta s ksichtem jedině po plastice! :P
Dogtrekking si rozvracet nedáme... ;D ;D
Víš, že Mirek Dušín by to nikdy neudělal? ;)
Poslal: jazzinka
« kdy: Srpen 06, 2007, 12:24:15 »

Trest smrti je u nás díky bohu už zakázán. O:-)
Psi se naštěstí nechali ukecat a po dlouhém přemlouvání svou večeři sežrali, i když se za nás jinak samozřejmě stydí  ;D 
Nevyžehlilo by nám to u tebe nějaké to HU? I když chápu, že překousnout na oderáku tu v růžovým a tu co se blbě tváří a ještě se chovají nečestně a nesportovně, to bude od tebe chtít velké sebezapření  >:D
Poslal: ježura
« kdy: Srpen 06, 2007, 12:17:56 »

Já jsem to teda moc neslyšela, co Broňa povídal, ale i podle toho mála by si od vás pes kůrku chleba nevzal, zločinné spiknutí! Navrhovala bych trest smrti! ;D
Poslal: jazzinka
« kdy: Srpen 06, 2007, 12:00:51 »

Diskvalifikovány jsme byly my s Verčou pro neoznačení K1, zkrácení trati u K4 o cca 100m  a označení kontrol K3 a K4 naším doprovodem Romanem Balážem.

S postupem pořadatelů souhlasíme (ostatně diskvalifikaci jsme samy navrhly), protože bychom jinak připravily Ivču o zasloužené 3. místo.

Nelíbil se nám způsob, jakým to v neděli Broňa prezentoval, ale to už je o něčem jiném..
Poslal: Jana
« kdy: Srpen 06, 2007, 10:56:48 »

Byla jsem se na Fryštáku jenom podívat v neděli dopoledne a snad byl někdo na midu diskvalifikován. Příliš jsem nerozuměla o co vlastně šlo. Vysvětlí mi někdo, co se tam stalo?
Poslal: peppo
« kdy: Srpen 02, 2007, 10:50:00 »

tak vám všetkým prajem na fryštáku pohodu, dobrú zábavu a vydarené počasie, nech vám to ťape aj s hafanmi podľa vašich predstáv  ;)
Poslal: ježura
« kdy: Červenec 21, 2007, 20:12:15 »

Broňo, tak seznam účastníků zájezdu? :-X ;D
Poslal: brona
« kdy: Červenec 21, 2007, 18:03:17 »

haha kdo ví jestli to je startovka to vím jenom já tak to je ji nak se nech překvapit cau,,,,
Poslal: ježura
« kdy: Červenec 12, 2007, 09:38:16 »

No jasně, po půl roce a dotazu na Broňka jsem objevila startovku :-X ;D
Přátelé mi říkají blesku... :P
Poslal: vencan+3
« kdy: Červenec 12, 2007, 09:01:23 »

teda lebaHU ty jsi prostě skvělá :P :D ;)