Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: andy
« kdy: Duben 25, 2008, 22:19:25 »

jj svět je malý nic se neutají  ;)  :D  :) s hrudníkem jsem si to už vyřídila  >:D byl naštvaný, že ses prořekla  O:-)
Hanou bych taky ráda  ;D
Poslal: Dáša
« kdy: Duben 25, 2008, 22:07:20 »

Takže nakonec ten tvůj mužný hrudník patří mému muži jo? No počkej  >:D  ;)
chci jet do Šlapanic a na Oravu, tak doufám, že se potkáme a si to s tebou vyřídím  :D  ;D
kruci, a je to venku ! ;D :D ;), to víš taková riviééééééééra to je jiná procházka .  ;D, jo kdyby riviéra budu běhat ve výstavních kruzích  ^-^
Šlapky stopro nepojedu buďto Podbořany nebo Oravu a potom snad , když se povede, tak Hanou. Ale taky doufám, že se potkáme  ;)
Poslal: andy
« kdy: Duben 25, 2008, 21:50:40 »

si děláš srandu:-) tak k žabožroutům jo, no teda  ??? nejedu protože manžel jede na měsíc na služebku do Francie a děti nemůžu ještě nechat 4 dny samotné, navíc mají závody, tak musím s nima. Takže nakonec ten tvůj mužný hrudník patří mému muži jo? No počkej  >:D  ;)
chci jet do Šlapanic a na Oravu, tak doufám, že se potkáme a si to s tebou vyřídím  :D  ;D
Poslal: Dáša
« kdy: Duben 25, 2008, 21:43:18 »

Já Jednookého plánuju, ale z Krušek jsem si přivezla hnusnou rýmu s kašlem  :P , tak uvidím jak na tom budu. Myslím, že bloudit budu ještě mnohokrát a nepotřebuju k tomu ani sídliště, i když tohle bylo velmi podlé - protože jsme tam tu zelenou stejně nenašli.  ;D ::)
Lucko, tiše ti Jednookého závidím, ikdyž mě snad zastoupí jiné beauceronkářky alespoň v Midu . Co se týče bloudění, sama bych nemohla chodit ,bloudila bych o 106. Lehce mě také pobolívalo v krku, ale spíš to byly jen přetížené plíce  :-X tím hekáním na Klínovec ;), ještě že jsme měli chatičku, bylo nám tam teplo a kdyby jsme ve čt k ránu neměli "Návštěvu  ", tak by jsme se snad i pořádně před trekem vyspali >:D. Jo a zelenou jsme našli (já tedy ne  :-[)ikdyž asi  úplně jinak než ostatní O:-) ;)
Poslal: Dáša
« kdy: Duben 25, 2008, 21:33:41 »

[Ahoj Dášo, tak co hrudníky a palačinky ;D?
taky mi Jednooký nevychází  :(  :'(
Ahojky Andy celé Krušky byly super ;).Ty taky nejdeš Jednookého?Jela bych hned  ale jedu k žabožroutům  8),Tak se snad konečně srazíme v Podbořanech, ikdyž přemýšlím o Oravě a obojí není možno, protože jsou hned po sobě.
Poslal: andy
« kdy: Duben 25, 2008, 20:42:22 »

Už se těším na další trek, škoda že nemohu na Jednookého ... :'(
Ahoj Dášo, tak co hrudníky a palačinky ;D?
taky mi Jednooký nevychází  :(  :'(
Poslal: Kukačka
« kdy: Duben 25, 2008, 20:27:52 »

Já Jednookého plánuju, ale z Krušek jsem si přivezla hnusnou rýmu s kašlem  :P , tak uvidím jak na tom budu. Myslím, že bloudit budu ještě mnohokrát a nepotřebuju k tomu ani sídliště, i když tohle bylo velmi podlé - protože jsme tam tu zelenou stejně nenašli.  ;D ::)
Poslal: Dáša
« kdy: Duben 25, 2008, 19:59:06 »

Já puchýře mám  dva  ;) >:D, Lucko, tak by jsme bloudily až by jsme se našly a společnými silami se z těch paneláků vymotaly O:-) :-X 8)Už se těším na další trek, škoda že nemohu na Jednookého ... :'(
Poslal: Kukačka
« kdy: Duben 25, 2008, 19:51:11 »

Tak Krušky jsem šla jako první dogtrekking a asfalt mi začal vadit až poslední km do kempu. Neměla jsem žádnej puchýř, ale hodně otlačená chodidla, která pár dní bolela. Na to, že se to muselo na poslední chvíli měnit to byla moc hezká trať - až na to bloudění ve Varech  ;D ( Dášo, já jít taky sama, tak tam bloudíme dvě).
Poslal: Dáša
« kdy: Duben 25, 2008, 17:48:18 »

Já osobně si myslím, že druhá půlka Longu byla super, možná z mé strany malá výtka při průchodu Karlovými Vary, ale "práce s mapou tě musí bavit"  ;) , (to říká ta pravá) kdyby jsem šla sama, tak bloudím ještě dnes.Problém byl spíše v asfaltu na první části Radošov - Klínovec a zpět, ale tam to jinak nešlo. Byl to můj první Long a moc se  mi líbil, teď , při prohlížení fotogalerií si uvědomuji jak tam  bylo krásně  :D ;)
Poslal: Honza_Monty
« kdy: Duben 25, 2008, 14:13:03 »

Počasí neovlivníš, trasu ano. Při vzpomínce na loňské neznačené, neasfaltové, skvělé Krušky jsem letos fakt nadávala hodně.
Protože jsem tentokrát byl přímo u zdroje, pokusím se trochu vysvětlovat:
Původně byla trasa plánovaná úplně jinak: po červené značce od Šemnické skály lesem na Vary a dál lázeňskými lesy. Při trasování jsme s Honzou Hirschem úsek prolezli a našli cestu tak, že jsme se vyhnuli polomům, co tam vznikly. Bohužel Zuzce  asi týden před závodem zakázali vstup do polomového území úplně a lázeňské lesy si vymínily, že nepůjdeme po značkách, aby jim naše kousavý bestie nesežraly hosty. >:( Fakt je, že ani tak by neodpadnul diskutovaný úsek Radošov - Dubina a zpátky, ale asfaltu by asi bylo míň. Ještě v pondělí jsme procházeli poslední úsek. Hezký úsek podél řeky vzniknul na poslední chvíli (budiž za to Zuzce dík), ale zase trochu prodloužil trasu. 
Pokud jde o sestup od Nástupu kamene k Srní, tam podle mého názoru byla dost široká travnatá krajnice, aby se po ní dalo jít. Faktem je, že spousta cest v Kruškách je zpevněná proto, že zde bývaly doly, jak může potvrdit i Laďa Krejčí, a bohužel tudy zhusta vedou turistické trasy. Osobně bych se pro příště vyhnul tomu, jít příště směrem k Varům a radši bych to táhnul zpátky do hor. Pokud by měl být příští ročník tady v okolí a já budu přizván ku pomoci, najdeme určitě něco příjemnějšího (ale je možné, že bude nutno vést trasu místy po neznačených cestách). Pravda je, že mně osobně se zdála loňská Jihlava horší co do povrchu, ale je to věc názoru a momentálního stavu každého závodníka. Nakonec, taky bych se radši vyhnul puchýřům z asfaltu. :o
Ale stejně se mi to líbilo...  :D
Poslal: ježura
« kdy: Duben 24, 2008, 13:29:32 »

Myslím si, že nejde ani tak o to, udělat nějaká pravidla na asfalt nebo pranýřovat pořadatele, ale spíš o to ujasnit si, co je ještě co do procent (nebo km) asfaltu a hlavních silnic snesitelné a co už ne.
Ale zase na druhou stranu Kruštrek ukázal, že psí botičky nejsou ve výbavě zbytečné, viděla jsem obotičkovaných spoustu psů, kteří do té doby určitě netušili, že takový komfort existuje ;)
Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Duben 24, 2008, 12:51:43 »

Asfalt mě taky štve a nebaví, ale po bahýnku z Andělské hory jsem se na něj docela těšil ;D
Poslal: Petrs01
« kdy: Duben 24, 2008, 10:55:37 »

Počasí neovlivníš, trasu ano. Při vzpomínce na loňské neznačené, neasfaltové, skvělé Krušky jsem letos fakt nadávala hodně.
Poslal: burak
« kdy: Duben 24, 2008, 10:25:06 »

Tak nic, teď koukám, že to nebyl návrh na pravidlo, ale otázka. Zmátlo mě, že jsme v sekci "Pravidla dogtrekkingu".