Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: indian
« kdy: Leden 11, 2008, 11:15:55 »

šňůry mám od manmatu cca 5let a stále slouží. spíše mám prolém s opasky, na svévýrobě opasku mi na Lysé ruplo oko a na manmatu prasklo plastové zapínaní ale vše jde vyměnit takže téměř bez problémů ;D
Poslal: S.G.
« kdy: Leden 11, 2008, 07:39:54 »

Tož já mám 5 rokem "udělej si sám"(náklady cca 50 kč),a gumolano ze železářství drží,má průměr 12 mm,což je dost velké odpružení.Amortizér mám uprostřed,vodítko rozděleno do třetin,s kroužky,tak se dá používat na cokoliv.
Poslal: ježura
« kdy: Leden 10, 2008, 22:15:36 »

Citace
A rok stará "nová" šňůra, je o kus delší
Asi o půl metru, Andulka si ji vzala poprvé na Kostelci ke kolobce, pochopitelně si ji přejela a vysekala se.
Netušila jsem jak má takový dítě bohatou slovní zásobu... >:D
Teď už si na to zvykla a v poho a na běžky je to výhoda, má o desetinu vteřiny víc času gecnout na zadek a nepřeválcovat Jetíka ;)
Ještě ukecáme Jardu Soumara aby tam šil ty očka na uvázání nebo když z toho chce mít člověk normální vodítko do ruky a bude to dokonalý.
Poslal: Lenka a Ginni
« kdy: Leden 10, 2008, 22:02:45 »

S Fancynkou jsme všechny treky odchodily na jedný manmaťácký šňůře. Vzhledově už vypadá docela "ušle" (možná by stačilo vyprat), ale funkčně pořád perfektní, teď na ni občas přivazuju Ginni při obraně. A rok stará "nová" šňůra, je o kus delší.
Poslal: ještěrky
« kdy: Leden 10, 2008, 21:46:18 »

My máme stejnou zkušenost. Vodítko od Manmatu jsme koupili jako první, nosíme ho stále a i když už je sešívané, protože jsem ho prodřela když Teryček tahal gumu ( stejně potvora tahá jenom když je před náma Grinuška, Berta nebo jiná krasavice ), pořád je nejlepší. Máme vodítko od Polaru aj od Zera, ale v obou je mnohem slabší guma než v tom Manmaťáckym. Jediná výhoda toho Polaráckýho je v tom, že je delší, což je dobrý na běžky. A taky že má to kovový očko, takže můžu psa rychle přivázat kde potřebuju. Ale stejně Manmat vede.
Poslal: Lukas & PitbullLove
« kdy: Leden 10, 2008, 21:44:48 »

Mno, ja mam voditko uz asi tri roky od manmatu a je porad v pohode,
ale je to mozna tim, ze neni tak vyuzivany, pac od te doby co mame dva
psy, pouzivam manmatackej gumicuk pro dva az ctyry psy plus klasicky
tazny snury (jedna metrova a na ni navazany dve metrovky). A gumicuk
je porad jako novej.
Poslal: Věrka a Jerry
« kdy: Leden 10, 2008, 19:35:30 »

Já mám od Manmatu jedno z prvních, které měli a stále je parádní, dokonce si myslím, že mnohem kvalitnější než od jiných firem. Nechala jsem si ušít náhradní od Polaru, abych ho měla do barvy k postroji, ale téměř ho nepoužívám, jelikož ta guma je moc měkká, takže když Andry zabere, parádně to se mnou cukne, ale na tom vodítku od Manmatu je to parádně odpružené. Teď používám rozdvojku na dva psy připnutou gumama k sobě(taky od Manmatu), jelikož to parádní vodítko jsem dala kamarádce(a stále slouží ve stejné kvalitě). Myslím, že Manmati ty gumy mají prostě lepší :)
Poslal: Gwen a Dinulka
« kdy: Leden 10, 2008, 19:19:57 »

Lidičky, zajímalo by mě, jakou máte zkušenost s životností odpružených vodítek. Já mám teď od Polaru (už druhé), mám ho něco přes rok a amortizér už je tak vytahaný, že asi brzo přestane amortizovat... >:D Sice ho používáme celou sezónu, dogtrekkingem počínaje a pokusem o SKJ konče, ale i tak se mi zdá, že by mělo vydržet dýl.
Poslal: Petrs01
« kdy: Prosinec 07, 2007, 08:06:01 »

Kristýno, myslím že to záleží na tom jaké máš na ní psy - pokud jsou zhruba stejně velcí a jeden s druhým necloumá, tak asi ta s amortizérem u tebe, zatímco pokud má jeden pes převahu nad druhým, je dobré když mají mezi sebou dva amortizéry.. Ale je to teda jen moje teorie  O:-)
Poslal: Kristýna, Aranka a Žižla
« kdy: Prosinec 06, 2007, 22:24:03 »

Já při té kritice vodítka myslela spíš to, když má někdo gumicuk v ruce, že je to na prd. není nad připnutí  k sedáku.
A dělají se dvojšňůry i s amortizérem jedním  a rozdvojkou pevnou  O:-) ... nikdy jsem nevěděla která dvojšňůra je tedy lepší
Poslal: peppo
« kdy: Prosinec 06, 2007, 21:45:47 »

pri dvojkovej ski šnúre je amortizér dole na každého psa, to je ale jedno, chcel som tým len povedať, že či šnúra alebo vodítko, tak je to to isté, ide len o nájdenie si spôsobu ako s ním narábať...
Poslal: Kristýna, Aranka a Žižla
« kdy: Prosinec 06, 2007, 19:59:08 »

Tak amortizér jednoznaně blíž k člověku  O0
Poslal: Gwen a Dinulka
« kdy: Prosinec 06, 2007, 16:20:31 »

Tak já s takhle "opačně" připnutou šňůrou chodím všechny treky, i při běhu ji tak mám, právě kvůli případné korekci psa. Ono totiž neni nikde určené, kam ten konec s amortizérem vlastně patří.   ;D
Poslal: peppo
« kdy: Prosinec 06, 2007, 13:24:21 »

S vodítkom s amortizérom som odchodil všetky treky a nie je žiaden problém. Na rukoväť si dáš karabinu a pripneš o sedák. Práveže v prípade, že potrebuješ eliminovať účinky amortizéra, tak je lepšie než ski šnúra, pretože amortizér sa na vodítku nachádza pri ruke a ak potrebuješ, chytíš si vodítko za amortizérom. Pri ski šnúre sa to nedá, pretože amortizér máš na konci, jedine, že by si si ski šnúru zapla opačne, t.j. amortizérom pri človeku, čo by bolo v danom prípade to isté ako vodítko.
Poslal: Kristýna, Aranka a Žižla
« kdy: Prosinec 06, 2007, 07:46:28 »

To vodítko s amortizérem je na prd, tedy vodítko do ruky, ne šňůra k sedáku. Pes pak táhne pořád. Nedá se s ním cuknout. To fakt nedoporučuju.