Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Sooli
« kdy: Březen 14, 2018, 20:11:17 »

Ja jsem si rikala, ze presne to bych mela udelat. Tak jdeme na to...
Poslal: bonec
« kdy: Březen 10, 2018, 09:00:20 »

Rozhodně bych na nic nečekala a začala kompletními rtg, tohle není nic standartního a psík nejspíš bude mít zdravotní problém.. ať už zadní nohy, nebo páteř. Pokud bude mít rtg čisté,vzala bych ho na dornovkou - je to praštěnej mlaďoch, může být "rozbitý" a na rtg to nebude vidět.
Poslal: Sooli
« kdy: Březen 05, 2018, 17:39:30 »

Mam rok a pul psa, krizenec honicskeho typ (vypada jako Posavsky honic), dlouhe nozky, stihly, strasne rad beha!!
V deviti mesicich byl tak akorat vybehany stene, ted pul roku toho pohybu mame min, ale chteli jsme se chystat na dogtrekk midi tento rok. K jeziskovi jsme dostali postroje. Prvni vylet byl asi 12 km, a pripadal mi unavenejsi ani ne tolik druhy, jako treti den na to.
Ted jsem sli v sobotu asi 7-8 km a v nedeli asi 5. V postroji hodne tahne hlavne na zacatku, jak chce behat a ma ze vseho radost, to vetsinou s nim trochu klusu, a pak uz tak silne netahne.
No ale v nedeli v noci nevedel kam a jak si ma lehnout, celou noc byl neklidny, presouvaval se, i k sobe do postele jsem mu dovolila a tam nevydrzel i kdyz se porad vracel. Jednou mi v posteli bolesti zakvikal a to jsem se nepohla, tak nevim co ho zabolelo. Kazdopadne do rana jsme ani jeden nespali.
Dnes mu nejde si sednout, leha si z tezka, volala jsem veterinari tak doporucil mu dat kousek paralenu.  A pak davat Alavis na klouby, chci ho pak vzit na rentgen az se otocime u sveho veta v Brne.

Stalo se nekomu z vas neco takoveho? Ja mam totiz pocit, ze je to z tahani v postroji jako takovem, spis nez z delky prochazek. Hlavne na zacatku hodne zabira ma zadni nohy, do kopce taky.
Jinak mam par videi jak z normalni chuze, tak vyslapy do kopecku, kdybyste nekdo umeli takto na prvni pohled neco z toho vycist.

Trapi mne to, mam pocit, ze jsem mu hrozna ublizila.
Pritom nas to oba strasne bavi, a uplne nejvetsi radost mam, kdyz vidim jeho nadseny kukuc pri vylete. Sem tam mi prinese k noham postroj jakoze "jdeme na vylet?"

Je to muj prvni psi kamarad, tak mnoho zkusenosti nemam, ale davam si zalezet aby byl zdravy a spokojeny