Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jarda-Mrňous
« kdy: Únor 22, 2016, 13:02:22 »

    Pete nikoho nenutím aby se mnou souhlasil. A mohl by jsi se trochu mírnit!
Poslal: Pete
« kdy: Únor 21, 2016, 17:21:19 »

No,ty si mě Jardo pobavil!Ano,šup s reflexními pásky do povinné výbavy,2 pro člověka a 2 pro psa. A ještě jeden by se měl nosit na amortizéru(jistota je jistota).A kdo nebude takto označen,bude nucen po  setmění zastavit a pokračovat až se svítáním.Už se těším na podobnou formulaci v pravidlech.Stačí ty nesmysly,na kterých se usnesli organizátoři loni!
A s tím dopadem na celý doktrekking mám pochybnosti o tvém duševním zdraví.
Poslal: ježura
« kdy: Únor 19, 2016, 08:40:08 »

Já furt tajně doufám, že "pracujem" s dospělejma a svéprávnejma jedincema.
Tohle upozornění nebylo myšleno jako buzerace, jenom spíš jako poznámka, že pokud neosvětlený chodec bude mít to štěstí a nic ho nepřejede, můžou ho policajti dle nové vyhlášky pokutovat. Spoustě lidí, kteří se pohybují z 99% večer spíš po městě a po chodníku to nemusí docvaknout, že něco takového potřebují, páč to denně nepoužívají.
Mimochodem formulace "mimo obec" je vcelku nešťastná, protože třeba u nás v obci, kde je hustota pouličních lamp zhruba jedna na půl kilometru (chodník není, silnice je vcelku úzká, dokopce a se spoustou zatáček a auta zvrchu lítaj vcelku rychle) by bez nějakýho toho svítícího pásku na ruce šel večer na pivo jenom naprostý sebevrah.
Poslal: Jarda-Mrňous
« kdy: Únor 18, 2016, 23:18:56 »

No, chodím dogtrekking a sám jsem to zažil,  trekaři šli po silnici a měli za to, že když svítí čelovkou tak jsou vidět. Ano ale pouze ze  předu, ne všichni mají vzadu červené světlo. Všechno (tedy skoro) co je v povinné výbavě je logické, že to můžeme potřebovat a píše se to.  Podle toho co tady píšete by se povinná výbava nemusela vůbec psát, není tomu tak. A vemme to z jiné stránky, ano souhlasíme, že jsme zodpovědni za chování své a svého psa, ale pokud by se něco stalo, tak to bude mít dopad né jenom na toho kdo to zavinil, ale i na  celý tento sport a stejně se budou dělat opatření. Některým lidem se musí říct všechno.

Poslal: ježura
« kdy: Únor 18, 2016, 21:31:29 »

Do povinné proboha ne, snad maj lidi vlastní rozum a pud sebezáchovy. Kdo jezdí autem, tak dobře ví, že nereflexní neosvětlený chodec je vidět na vzdálenost tak 5 m, takže se podle toho (v pozici chodce) dokáže zařídit.
Poslal: Petrs01
« kdy: Únor 18, 2016, 20:41:57 »

je to povinné ze zákona, proč to cpát ještě do pravidel? A jinak mě toto pravidlo docela štve - můžu svítit jak vánoční stromeček, ale protože to není reflexní, tak se to nepočítá. Co na tom, že svítící chodec je vidět líp než ten reflexní? Obzvlášť když to reflexní může být malej tenkej odřenej pásek.
Poslal: Jarda-Mrňous
« kdy: Únor 18, 2016, 17:24:17 »

Výborná poznámka. Myslím, že by nebylo od věci dát něco takového do povinné výbavy.
Poslal: ježura
« kdy: Únor 18, 2016, 16:34:38 »

Asi to víte (ti co mají mozek v hlavě už dávno nosí), ale od soboty je povinnost při chůzi mimo obec po silnici mít za snížené viditelnosti reflexní prvky na oblečení apod. Doufám, že se na trecích budeme po silnicích pohybovat co možná nejmíň, ale asi se tomu úplně nevyhneme. Takže přibalte nějaký ten rexlexní pásek do batůžku. Konvoj nefosforeskujících trekařů by mohl být pro policajty snadná kořist.