Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Petra b.r.e.b.i.s.
« kdy: Leden 03, 2016, 23:29:00 »

Ahoj, zkusím poradit i já (spíše osobní zkušenosti, než nějaké odborné znalosti).
Tak za prvé - batoh si musí každý vyzkoušet a vybrat sám. To jak mu sedí, jaká má různá nastavení a hlavně, zda má kapsy, úchyty, popuhy apod. všude tam, kde člověk chce a potřebuje. Kupovat batoh jako dárek je super, ale spíš jako napsat nějaký certifikát a pak ho jít s ženuškou vybrat a hlavně zaplatit :-))).
Některé firmy dělají jen batohy unisex a to malým ženským většinou nesedí. Dá se sehnat od německé firmy Deuter batoh v "ženském, dámském provedení". Takový mám třeba já a sedí skvěle. Užší ramena, kratší záda, bederní pás tam, kam patří ... atd. No a velikost je taky různá. Já mám 50l+10l a myslím si, že je to zbytečně velké (když to pak člověk táhne 100 km), myslím, že by bohatě stačilo 40l. Zkoušela jsem necelých 30l a to bylo zase málo, to je dobré, když jdu MID nebo s turistama na výlet.
Poslal: KohoutJ
« kdy: Prosinec 03, 2015, 21:23:50 »

Už se těším, jak ten svuj starej batoh proženu…a pejsek taky...
Poslal: ježura
« kdy: Listopad 26, 2015, 20:57:17 »

Já bych to udělala naopak, že bych jí pod stromeček batoh třeba namalovala (vyrobila nějakou poukázku) a pak vyrazila na nákup s ní. Překvapená bude a hlavně tě na 60 km nebude tlouct trekovou hůlkou, že ji batoh, který jsi jí vybral sám dře.
Poslal: busmen
« kdy: Listopad 26, 2015, 18:29:32 »

Díky za odpověďi,já zapomněl napsat že ji chci překvapit a koupit ji ho sám!Jenomže když je tak maličká tak nevím jak velký batoh ji mám koupit aby ji byl.Asi mi nezbyde nic jiného než batoh vyzkoušet s ní. Ale i tak díky.
Poslal: ježura
« kdy: Listopad 25, 2015, 21:35:34 »

A může jí být útěchou, že má menší hadry, míň toho sežere a spacák jí stačí dětskej... takže se to v podstatě váhově dorovná, nese stejný násobek své váhy jako "velký holky".
Jinak jak píše Petra... zkoušet, lidi ti můžou třeba co se kvality týče poradit co se jim osvědčilo a vydrží, ale jinak je to asi jako boty, každýmu sedí něco jinýho.
Poslal: Petrs01
« kdy: Listopad 25, 2015, 21:22:43 »

Cvičně si sbalit - jak velký bágl potřebuje? (Jde to s 30 i 60)
Prolézat obchody s dobrým výběrem a zkoušet, zkoušet, zkoušet. Nechat si do báglů něco nacpat, aby nebyly prázdné a lehké.
Poslal: busmen
« kdy: Listopad 25, 2015, 20:28:51 »

Ahoj všem.Mám dotaz na všechny zkušené longařky.Příští rok by jsme spolu se ženou chtěli jít už né mid ale long.To znamená trochu jinou výbavu.V první řadě batoh.Ženušku mám malou,měří 152 cm,váha taky nic moc.Poradíte?