Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Renča
« kdy: Červen 01, 2016, 21:45:56 »

Děkuji pořadatelům za nádherný trek. Rozhodně jsme u vás nebyli naposledy. I ta bouřka v samotném závěru měla své kouzlo :-) Něco málo fotek na rajčeti http://zrzeckaa.rajce.idnes.cz/DT_Za_pokladem_Voka_IV_z_Holstejna/
Poslal: Azeret a Monty
« kdy: Květen 26, 2016, 10:38:30 »

Moc Ti děkuji za odpověď ;-) Já taky právě přijedu pozdě, navíc až v pátek, tak to nechám osudu :-)
Poslal: Sarka m
« kdy: Květen 25, 2016, 17:15:48 »

Auto muzes mit bud primo u hriste, nebo přes silnici s nulovym provozem. a nebo minule šlo mit auto mimo hristě a vedle stan, melo to tak dost lidi a nevadilo to. Já mam třeba psy v privesu, jenze prijedu pozde a vip mista hned vedle hriste uz budou zabrany, takze to vidim jako minule, budu vedle hriste i s autem.
Poslal: Azeret a Monty
« kdy: Květen 25, 2016, 09:08:30 »

Zdravím, jaké jsou vaše zkušenosti z loňska s výběrem místa pro stan, prosím? V autě spát nemůžeme. Uvažuji, zda stan na louce a auto mimo nebo stanovat u auta, byť cca 800m od základny. Raději bych auto u stanu, kvůli věcem, možnosti ukotvit psa za kouli :-) atd...  Ale zase bych nerada lítala každou chvíli sem a tam ;-) Vím, že je to trochu přihlouplý dotaz, ale třeba mi někdo hodí své doporučení  O:-)
Poslal: Bača
« kdy: Květen 21, 2016, 19:39:37 »

Mám volné místo v autě a tak nabízím odvoz na long na Voka do Holštejna trasa Plzeň - Holštejn přes Nepomuk, Tábor, Pelhřimov ...
Poslal: samurajtt
« kdy: Červen 07, 2015, 06:49:36 »

Ať je terén jaký chce a trasa jak chce dlouhá, nejdůležitější je spousta skvělých přátel a kamarádů na trase i v kempu.
Takže díky, díky, díky. Fotečky od nás zde: http://samurajtt.rajce.net/Dogtrekking_za_pokladem_Voka_IV._z_Holstejna_-_28.-31.5.2015
Trvalo mi to než jsem je zpracoval, nějak nestíhám. ;-) :-)  T&T.
P.S.: Koleje jsme také prolezli "trubkou" s báglem v ruce a myslím že jsme neutrpěli újmu ani na těle ani na duchu. :-) :-) :-)
Poslal: BadBoyTeam
« kdy: Červen 05, 2015, 08:31:30 »

Díky za pěknou akci s trasou, která pospojovala několik zajímavostí v okolí, z nichž top byly Boskovice a Macocha, a také s originálním zázemím, jimž se stala v podstatě celá vesnice :-) Na jednom konci stany, uprostřed kulturák se záchody a na druhém konci restaurace se sprchou. Člověk si pak mohl užít takové okamžiky, jako páteční ranní cestu s přehozeným ručníkem přes rameno a hygienou v ruce kolem autobusové zastávky plné místních lidí čekajících na odvoz do práce :-)
Poslal: BadBoyTeam
« kdy: Červen 05, 2015, 08:29:08 »

Koleje jsem podešel propustkem. Pravda, batoh občas dřel o betonovou skruž, ale spíš kvůli mé lenosti se více sklonit. Po čtyřech jsem jít nemusel. Byla to ideální příležitost vyzkoušet si, jak se pes cítí v agility tunelu :-) Místní ten průchod používají standardně, alespoň, co jsem viděl.
Poslal: Vojta s Bertou
« kdy: Červen 05, 2015, 08:20:33 »

Petro myslím že s tou tratí přeháníš, já jsem tou trubkou pod železnicí (průměr cca 150 cm??) prolezl v pohodě s pokrčenýma nohama s baťohem na zádech. Přes žádný koleje jsem nelezl, ani do hlavy jsem se nepraštil.
O chybách v pořadatelským značení opravdu nevím. Snažím se vždy jít podle mapy a když tam jsou cedulky, je to pro mě něco navíc. Tentokrát jsem nebloudil ani kilometr a to se mi opravdu pokaždé nepodaří.
Asfalt, řepka... těším se, jestli někdy natrasuješ v ČR dogtrek jen po mechových lesních pěšinkách. Určitě na něj přijedu, dej mi včas vědět.
Poslal: Petrs01
« kdy: Červen 04, 2015, 21:11:32 »

Poslal: Petrs01
« kdy: Červen 04, 2015, 17:37:29 »

Já ti nevím Vojto, asi jsem šla něco jiného. Trasa nuda, asfalt, řepka. Pořadatelské značení na facku - zprvu cedule na každém stromě, ke konci nenápadná šipka nakreslená na kolíku zapíchnutém v zemi a dál pro jistotu značeno jen občas, zbytek si najdi v mapě. Nic proti hledání v mapě, ale tak buď mám jít po značení nebo podle mapy, ale prosím sjednotit a případně správně nazvat. A přechod přes trať je navádění k porušení zákona (pokuta až 10 tisíc) a k hazardování se životem. Fakt to nebyla místní lokálka a svištělo to tam celkem slušně. O možnosti podlézt propustkem mohli uvažovat tak maximálně psi - měla bych problém i bez batohu, s batohem leda plazením. Nechápu jak mohl tento úsek projít přes všechna ta různá povolení - to si toho nikdo nevšiml???
Zázemí za mne perfektní - vybrala jsem si P2, auto ve stínu (spím v něm), samotka, fakt paráda. Mítink i vyhlášení fajn, hospůdka vypadala taky dobře.
Účast - no, nečekala jsem že moje první první místo bude po šestihodinovém bivaku! O pár let zpátky bych se s bídou vešla do první desítky, na bednu určitě ne. Kde jste, mladé nadějné dogtrekařky?
Fotky - budou, fakt na ně zkusím večer vlítnout. Mrzí mne, že nemám vyfocenou tu ceduli u trati, ale byla jsem z ní v takovém šoku, že jsem si na foťák vzpomněla až kus za...
Závěr - dogtrek dělá trasa a ty koleje už byly fakt moc, takže zopakovat si to nehodlám.
Poslal: Vojta s Bertou
« kdy: Červen 04, 2015, 13:26:03 »

Děkuji pořadatelům za pěkně udělaný dogtrek v krásné krajině. Jejich nadšení nechť jim vydrží i do dalších let! Trasa příjemná a dlouhá tak akorát. Několikrát jsme zmokli, z toho 2x v noci v lese nad Boskovickou brázdou na bivaku, ale vždy jen malinko. Občerstvovačka byla příkladná a závěr přes Macochu byl třešničkou na dortu. Cestou od Macochy do Ostrova jsme šli s místním převozníkem na Punkvě a popovídali si o jeho řemesle. Takže díky, psům se to líbilo moc a my jsme byli nadšení.
Poslal: ježura
« kdy: Červen 01, 2015, 18:22:26 »

Poslal: fuissem
« kdy: Květen 31, 2015, 23:20:44 »

Chtěla bych moc poděkovat pořadatelům za super akci, kterou jsem si užila já i pes. Pro toho to byl první zážitek podobného druhu, včetně spaní venku mimo domov. :D Takže bude "mrtvý" ještě pár dní. Těšíme se za rok zase.
Poslal: Endží
« kdy: Květen 29, 2015, 12:33:33 »

Ahoj. kdyby nekdo chtel narychlo, přenecháme dvě volná místa na MID, bohuzel mi onemocnelo dítko.