Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Sarka MIK
« kdy: Prosinec 03, 2014, 21:51:58 »

Časové okno.jasně to by bylo super.. Třeba limit 52 hodin, trat se uzvíra v 10 hodin. Takze pokud nekdo chce mit opravdu  možnost treku 52 hodin, musi vyrazit na začatku startovního okna. Kdo vyrazi pozdeji, má limit kratší, protože trat se uzavira v nedeli v deset hodin....Prosím teda takto přednest na chúúzíí :) děkuji
Poslal: tombru
« kdy: Prosinec 03, 2014, 20:49:40 »

Zajímavý postřeh, no já měl tak nějak za samozřejmé, že by se limit měl počítat ok konce startovního okna. Ale pravda je, že přesně vzato by se měl limit počítat od konkrétního startovního času účastníka.
No takovej terminus-technikus :-)

Tak jo, takže buď udávat časový limit v časové délce a pak jej počítat každému zvlášť, nebo v časové hranici do které musí všichni dorazit do cíle, bo pak časomíra končí šichtu a de dom :-)
Poslal: Šárka
« kdy: Listopad 26, 2014, 10:45:21 »

Mám jednu připomínku, nebo spíše prosbu.. Všimla jsem si dvou různých podání časového limitu. Jeden je že se startuje třeba od 6 do 8 hod při 50 hodinách. Takže já šnek vyrazím fakt v těch 6 hod. Tím pádem je pro mě limit návratu neděle 8 hod ráno. Kdybych ale vyrazila v 8 v pátek, bude pro mě limit neděle 10  hodin. Vyrazit až v 8 nechci, přišla bych o dvě hodiny pochodu v pátek.
Druhá mě velice sympatická varianta je že v prozicich napsano.. třeba starty od 6 DO 8 hod. Trat se uzavírá v nedeli v (9)10 hodin.. Takže i když vyjdu v pátek brzo, mám nějaký čas došmatlat se do cíle v neděli do devíti nebo deseti, nikoli jen do osmi..  Myslím že to takto měli pořadatelé Toulovce, čímž je prosím aby to tam nechali.  Většinou se v neděli ráno hlásím smskama kde jsem a kolik mi zbývá.