Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Deny
« kdy: Květen 12, 2016, 08:49:20 »

Nabízím startovné na dogtrekk Za štěkotem bígla 2016.
Poslal: Chodske straže gen. Draže
« kdy: Září 17, 2014, 17:58:45 »

Nejen Bečov nad Teplou překvapí brodama

V sobotu 13. září jsme se zúčastnili 39. ročníku turistického pochodu Bechyňská osma, při níž jsme si zavzpomínali na brod před Bečovem nad Teplou. Rozdíl byl akorát v tom, že jich bylo těžko uvěřitelných dvanáct, z čehož vyplývalo, že nemělo smysl zouvat boty, neb bychom se vrátili ztěží příštího roku, ale zase ani na jednom do polokotníkových botek shora nenateklo, což byla podstatná změna oproti "bečovskému".

Konkrétně se jednalo o přírodní památku, potok Židova strouha, kterýžto úsek je při deštích neschůdný, čemuž opravdu věřím, a který lze na výše uvedeném odkazu najít na fotech od č. 15, tedy počínaje

http://divocaci.rajce.idnes.cz/39._rocnik_Bechynska_osma_6.9.2014_ocima_hranicarskych_Chodskych_psu_Wuka_a_Eliase#015_Strme_srazy_hranice..._.jpg.

a konče č. 044.
Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Srpen 20, 2014, 15:33:07 »

Poslal: Chodske straže gen. Draže
« kdy: Srpen 20, 2014, 15:07:19 »

Tak to by mne ani ve snu nenapadlo, že krom hnědočechů, což se ovšem týká jenom intravilánů obcí, dál už je lenost nedostane (teda krom využití taxíků, jenže s těmi si jezdí pouze pro dávky), může někoho napadnout odfáborkovávat?! Přízemně jsem rád, že to nestihli ještě do pátečního rána a potom hlavně kolem Malého Špičáku. Ovšem zdaleka mne nejvíc těší, že jsme se s těmito aktivistami nikde nepotkali!!!
Poslal: bonec
« kdy: Srpen 20, 2014, 13:29:57 »

koukam že Renda měl taky tu "čest" dát si na závěr dokonale odfáborkovanou trať :D Jsem hrozně ráda že tu máme tak pečlivé myslivce či lesáky, kteří nám tu trať dokonale sklidili.. škoda že jim nikdo neřek že bych to víc ocenila až budou všichni v cíli :)
Poslal: Chodske straže gen. Draže
« kdy: Srpen 20, 2014, 11:17:42 »

Rovněž my se s jistým zpožděním přidáváme s poděkováním Aničce, z jejíhož neuvěřitelného výkonu nejen co se vlastního značení týče nám bylo mnohdy až stydno co všechno sama dokázala zvládnout (už ovšem chápeme proč je tak štíhlá)! Jsme nevýslovně rádi, že jsme se mohli zúčastnit, upřímný obdiv s hlubokým až k zemi smeknutím (pravda na "kluzké" Teplé to zas nebyl tak velký problém) za báječnou trať, které jsme si díky její vstřícnosti mohli dosyta užít, což snad bude poznat na laické a amatérské fotoreportáži viz.

http://divocaci.rajce.idnes.cz/1._rocnik_dogtrekkingu_Za_stekotem_bigla_8.-9.8.2014_ocima_hranicarskych_Chodskych_psu_Wuka_a_Eliase

kdy u mnohých popisek jsem si dovolil přímo citovat itinerář. Děkujeme i všem spolucestujícím zvláště Monice s Fanynkou za jejich společenství, stejně jako ostatním účastníkům, s kterými jsme se žel nestihli pozdravit, ale jimž děkujeme za podporu úžasně pohodářského dogtrekkingu. Tak snad někdy příště!

První ročník je mrtev, ať žije druhý!

Četnyčtí braši Ravnogorac René a Divočáci!
Poslal: brzda Rity
« kdy: Srpen 13, 2014, 21:11:22 »

Děkujeme Tiché slečně za tuhle parádní akci, šli jsme sice jen půlku,ale i tak to byla pohoda,sranda,nádhera!!! až na to že živá kontrola umrtvila všechno živé :) >:D :)
Poslal: Gwen a Dinulka
« kdy: Srpen 12, 2014, 19:43:49 »

Poslal: samurajtt
« kdy: Srpen 12, 2014, 17:34:46 »

Tak se konečně také my dva přidáváme s poděkováním za skvělou akci, super trasu, nádherné počasí, prima posezení v kempu a skvělou atmosféru jak na trase tak na živé kontrole. Pekelný výstup na Krudum, odměnený nádherným rozhledem do kraje.  Perfektní zabezpečení pitného režimu nevyjímaje. Aničko moc děkujeme a určitě se rádi vrátíme za rok na druhý ročník. No a tady je od nás "pár" fotek. Kluci T&T.
http://samurajtt.rajce.idnes.cz/Dogtrekking_Za_stekotem_Bigla_-_Brezova-Karlovy_Vary_-_7.-10.8.2014-delka_trasy_LONG_86_km./
Poslal: Fajka vod Dochtora
« kdy: Srpen 12, 2014, 08:00:07 »

Tak já jsem teda zklamaná, celejch osumdesátšetkilometrů se ženu (ke konci už pajdám) za štěkotem bígla jako blázen a vono nic :-( ani pípnutí, takže konstatuju, že nejhlavnější organizátorka akce Bonice to měla těžce " na háku" :-)))))))

Ale jinak se i my přidáváme do řady spokojenců a děkujem za moc hezkou akci, vyhovující kemp, nádhernou a důkladně připravenou trasu, krásnou přírodu a ještě lepší počásko !
Velkej dík pro Lucku, se kterou jsem mohla druhý den jít kus trasy a příjemně poobědvat a pak taky dík klukům v hospůdce za zelenou vzpruhu ! Pomohla :-) a za společný poslední úsek do kempu !

Tady je nějaká fotka od nás:
http://fajka.rajce.idnes.cz/Long_Za_stekotem_bigla/

Když to půjde, tak za rok zase moc rádi dorazíme !
Poslal: Gwen a Dinulka
« kdy: Srpen 11, 2014, 21:40:00 »

Pěkné počasí + lehce létací lávka + super skály + celkem civilizované cesty + kurwa krutý Krudum + kolosálně krásné Krásno + bombastické bonusy + žertovná živule + báječný bivak + kurewsky kolmý kopec + různé rybníky + zajímavé značení + prima pořadatel = dooost dobrý dogtrekking :D Díky :)
Poslal: bonec
« kdy: Srpen 11, 2014, 18:46:19 »

Děcka, děkuju moc.. Jsem strašně ráda že se vám líbilo, že jste byli spokojení.. Na příští rok se vynasnažím připravit zase něco, pro co bude mít smysl sem jet. Snad vyjde počasí jako letos, začínám se modlit už teď, protože takhle krásných dnů je tu pomálu. Co jsem vám ale hlavně chtěla říct - to na co jsem při vyhlášení prostě zapomněla (nebylo to napsaný na papíru, páč na to přece nemůžu zapomenout!): obrovské poděkování všem zúčastněným. Za to, že jste se vůbec odhodlali vyrazit takovej lán světa, že jste (na rozdíl od midařů) nakonec doopravdy dorazili.. Za to, že jsme společnejma silama zvládli "trochu jinej" kemp, za to, že jste se bez problémů (a bez reptání) zvládli vypořádat s nástrahama odstraněných, zavožených i pokácených fáborků i odlétlých cedulí. Byli jste moc fajn. Jako dycky.

P.S.: Na stránkách je výsledkovka se všemi tratěmi (že jich bylo), zajímavá především pro nezúčastněné.
Poslal: Boudicka
« kdy: Srpen 11, 2014, 08:55:02 »

Ano, i my exoti moc děkujeme :) takovou kočárkovou svět neviděl :)
Poslal: Šárka M
« kdy: Srpen 10, 2014, 21:00:54 »

Jako jeden z katerorie exotu si moc pochvaluji. Jet trek se psy na kole bylo skvelé. myslim ze i další účastnící kočárkové co nebyla kočárková byli spokojeni.
Poslal: Jana M.
« kdy: Srpen 10, 2014, 19:32:21 »

Přidávám se. Příjemná atmosféra, krásná (pro mě nová) krajina, výborně zajištěná občerstvovačka.... Nejvíc mě ohromilo že půlka trasy byla po vlastním značení, to tedy klobouk dolů.

Celkově bylo znát že je trek připravený s láskou a obrovským nasazením.

Aničko, pěkně sis nás rozmazlila - jen abys toho jednou nelitovala :)