Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Juliána
« kdy: Červen 02, 2014, 20:49:50 »

Teď byly na prvním očkování, odčervená jsou už dvakrát, za týden jim bude 8 týdnů, takže jsou ihned k odběru. Pořád mám dva (kluka a holku) volné. Kluk má zbarvení čs.vlčáka, včetně vlčí masky, fenka má vlčí masku také, ale je zlatá - písková. Oba jsou nádherní a mají atletické pevné kostry. Nejlepší je zavolat a domluvit se po telefonu na návštěvu ;-)
Poslal: janina-nina
« kdy: Květen 29, 2014, 14:47:24 »

Nemáte fotku štěňat? Jak jsou stará?
Poslal: Juliána
« kdy: Květen 28, 2014, 00:42:42 »

Bohužel čsl.vlčáci se často dostávají do rukou lidem, kteří by nezvládli ani labradora. Vyjíždění po lidech je průšvih a není to plemenný znak - je to ostuda majitele a bohužel v důsledku to hází špatné světlo i na plemeno. Mrzí mě to, protože je to naprosto zbytečné.

Venco - přesně takové poslední dva fajnšmekry hledám...jinak si to nechám a budu jezdit se šestkou :-))
Poslal: Ufo
« kdy: Květen 26, 2014, 08:35:09 »

Kdybych neměla plný stav smečky, celkem by mě to lákalo.  Jen co jsem se na trekách poohlížela po čevéčkách, tak tam skoro u všech bylo vyjíždění po lidech a majitelé těch psů se shodli na tom, že hasky je oproti ČSV slabý odvar...
Poslal: vencan+3
« kdy: Květen 25, 2014, 20:40:12 »

Táta Čvčko máma SH ?  No potěž koště, tak to je kombinace jen pro fajnšmekry :-) (respektive empatiky)
Poslal: Juliána
« kdy: Květen 25, 2014, 18:30:40 »

V červnu budou k odběru naše štěňata severského vzhledu, křížence přírodního a severského plemene, hledáme ještě dva zájemce, kteří jsou rozhodnutí věnovat svému psímu příteli hodně svého času, respektovat jeho zvídavost a potřebu aktivního života, trávit s ním hodně času pohybem... Budou skvělí na dogtrekking, ale i individuální mushingové disciplíny či do spřežení...  S výchovou a jakoukoli přípravou do sportu poradím a pomohu, máme mnoho let praxe. V případě zájmu volejte na 731 472 516.