Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Blanka + štěklouni
« kdy: Listopad 03, 2013, 18:05:53 »

Nejspíš jako poslední z posledních i já děkuji za tradičně propracovaný trek do posledního detailu. Bohužel nakonec jen páteční MID, ale pro nás to byl fakt "masakr", tedy hlavně pro naše pesany, v takovém psím počasí mám o ty naše gaučáky strach  :) Tak zase za rok, v Krkonoších!

Pár fotek z trati a pár ze sobotního výšlapu okolím Bedřichova.
http://artik.rajce.idnes.cz/Bludna_psice_na_Jizerkach_-_Bedrichov_17.-_20.10.2013/
Poslal: Milan Ch.
« kdy: Říjen 29, 2013, 20:24:37 »

Také bych chtěl opožděně poděkovat za krásný dogtrekking a to i přesto, že jsme nakonec nedošli. Byl perfektně připravený a krajina byla také nádherná. S tím počasím se dalo počítat, hold podzim na horách. Ještěj jednou dík.
Poslal: Hannnz & Pedy Coober
« kdy: Říjen 28, 2013, 19:55:09 »

Poslal: Pavel
« kdy: Říjen 24, 2013, 22:17:31 »

Trochu opožděně, jak je mým zvykem, také se přidávám s poděkováním za vydařenou akci. Sobotní  počasí bylo na rozdíl od pátku úžasné. Trochu té mlhy, větru a mrazu v těch nejvyšších částech Jizerek bylo jen takovým okořeněním a k podzimu to patří (naštěstí už nepršelo, to k tomu sice taky patří, ale...)
Pár fotek z trati najdete na http://www.zledeckehovrchu.estranky.cz/fotoalbum/vychazky-a-dogtrekking/bludna-psice-2013/
Poslal: ŽufrikTeam
« kdy: Říjen 24, 2013, 15:04:15 »

Výsledky po kategoriích včetně nalezených tlapek a tajných kontrol najdete tady:
http://www.bludnapsice.dogtrekking.info/Vysledky_celk.html

A výsledky pro pracovní třídu? Byly by už? Zatím nic nedorazilo, jestli se mailík nezatoulal... Dík
Poslal: Gwen a Dinulka
« kdy: Říjen 23, 2013, 21:56:44 »

Pokusím se pár větami vyjádřit své pocity:
- krajina v mlze je krásná, ale po pár desítkách kilometrů se okouká
- co nepřeskočíš, přeplav
- bahenní lázně NEJSOU zdravé
- i zmrzlý spacák se dá sbalit, když se dobře zlomí
- teplé slovo zahřeje, leč horká griotka víc
- nemůže bejt pořád hezky, moc bysme si zvykli....  >:D

Díky Honzovi a jeho týmu za opět do detailů promyšlenou a na 100% fungující akci a krásné ceny, Matrkovic za živou kontrolu, kterou už měli skoro celou zabalenou a zase ji kvůli mě skoro celou vybalili.

No a nějaké ty fotky: http://gwenfoto.blogspot.cz/2013/10/bludna-psice-2013.html

Poslal: littlecake
« kdy: Říjen 23, 2013, 19:08:37 »

Ještě připojuji odkaz na pár fotek ze sobotního výletu - Josefův Důl - vodopády, Příchovice, rozhledny, ...


https://picasaweb.google.com/111607269985184572968/JosefuvDulVodopadyPrichovice?authkey=Gv1sRgCODzo8rOodzKlQE

Poslal: JanaMaFík
« kdy: Říjen 23, 2013, 18:31:16 »

  Taky se připojím k poděkování za prima víkend v krásném kraji. Díky hlavně Honzovi ale i ostatním pořadatelům za perfektní organizaci a obětavost, za to, že všechno klapalo a dobře dopadlo. Díky i účastníkům dvou i čtyřnohým za výdrž i optimismus. Všichni jsme nakonec roztáli i uschli a budeme rádi vzpomínat. ;)
Vzhledem k počáteční nepřízni počasí přidávám jen nemnoho fotek hlavně z vyhlášení : http://janamafik.rajce.idnes.cz/Bludna_psice_2013/
Poslal: littlecake
« kdy: Říjen 22, 2013, 18:55:20 »



Děkuji organizátorům za parádní prodloužený víkend plný kontrastů, tak to na podzim má být.  Počasí super, i ta meruňkovice se v tom mrazu příjemně vychladila...

Po příjemné dogtrekingové sezoně to byl balzám a lázně dohromady. Teď už jen přežít vánoce, zaplatit daně a na jaře se znovu budu těšit na společnost vás všech 8-)

Na odkazu pár fotek z neděle :

https://picasaweb.google.com/111607269985184572968/BludnaPsiceNaJizerkach2013?authkey=Gv1sRgCLnpuq_qloH7uQE
Poslal: ŽufrikTeam
« kdy: Říjen 22, 2013, 16:02:20 »

Pár fotek z trasy, většinou je to samý pes, v dáli bylo mlhavo  :P

http://www.zufrikteam.cz/foto/index.php?/category/104

Počet kontrol mi vůbec nevadí, naopak, když jsou tři kontroly na 100 km příjde mi to trochu nuda  >:D  Souhlasím s Honzou, že mapa bohatě stačí, na co ještě psaný itinerář?
Poslal: honza khp
« kdy: Říjen 22, 2013, 13:51:56 »

Honzo ten link vede na výsledky 2012
Mělo by stačit obnovit stránku :-)
Poslal: Vojta s Bertou
« kdy: Říjen 22, 2013, 13:37:17 »

Honzo ten link vede na výsledky 2012
Poslal: honza khp
« kdy: Říjen 22, 2013, 13:23:10 »

Ahoj vespolek, jsme moc rádi že jste se všichni vrátili jakžtakž :-) v pořádku na Prezidentskou a moc děkujeme všem kteří zůstali až do konce na obě vyhlášení. Jizerky i Vám ukázali mnoho tváří, jsou to fakt zvláštní ale hrozně krásné hory, kde se můžete motat v davech cyklistů a lyžařů a o kousíček dál trávit celé dny skoro sami v lesích a v žulových skalních bludištích. Zkuste taky nakouknout do fotek z trasování, skoro všemi místy jste na trati procházeli. Určitě stojí za to se sem i na nějaké výlety vrátit, z vrcholků bývá vidět ledasco, vody je dost v každém období, nejen v pátek 18.10.

Tak snad za dva roky na Prezidentské nashledanou - volá nejvyšší hora Jizerek Smrk, vyhlídky jako Paličník, vodopády Černého potoka a další krásné kouty. No když už si tak povzdycháváte na foru jaký to byl lehký trek, tak můžeme spolehlivě slíbit že trošku přitvrdíme.

Výsledky po kategoriích včetně nalezených tlapek a tajných kontrol najdete tady:
http://www.bludnapsice.dogtrekking.info/Vysledky_celk.html

Trošku bych za sebe odpověděl Vojtovi :-)
- no 24 kontrol celkem fakt bejt nemělo, jenže trasa se v souvislosti se souhlasy Lesů ČR a aktuálním kácením musela poněkud pozměnit, chtěli jsme taky zachovat kvůli nejistému počasí "nudloid" který umožní v případě potřeby zkrátit trasu podle vlastního uvážení a tak z původně plánovaných 3 kontrol v oblasti Jizerky bylo najednou 8. Při trasování bylo nahoře na Pytláckých kamenech tak krásně že se Anďa rozhodla napéct sem perníčky a tak vznikly tajné kontroly
- můj názor je že by pořadatel měl zajistit aby trasu nešlo výhodně zkracovat a to se dá větším počtem kontrola a značených úseků
- v pravidlech dogtrekkingu se o tomhle našem sportu píše jako o orientačním pochodu se psy. Takže si myslím že mapa by měla být hlavní pomůckou a zdrojem informací na trase. Textový itinerář na Psici opravdu nečekejte ;)
Poslal: Maya
« kdy: Říjen 22, 2013, 12:22:03 »

Cestou mě sice napadala všemožná originální slovní spojení na adresu pořadatelů >:D, ale už mě ta kreativita přešla, takž zase zůstanu jen u neoriginálního poděkování - nádherná trasa (aspoň předpokládám - za normálních přírodních podmínek :D ), perfektní organizace, občerstvovačky, tlapky, vodní tobogány, bahenní lázně a jiné bonusy...Byla to pro mě tentokrát opravdová zkouška vůle, ale stálo za to doplazit se do cíle 8) Takže díky všem a doufám, že zase za rok!
A tady je pár fotek ze základny (po cestě jsem na focení nějak neměla morál :)): http://mayapaya.rajce.idnes.cz/Bludna_psice_2013/
Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Říjen 22, 2013, 11:53:52 »

Veliký dík pořadatelům i od nás. Trošku náročnější a vlhký pátek, trošku mokrý a zmrzlý bivak a následně neskutečně nádherná sobota, skvělá trasa, prostě paráda, vše zakončeno posezením a veselením se až do nedělních ranních hodin :) Kamarádi, díky, jste skvělí :)
foto zde: http://vulpesvulpes.rajce.idnes.cz/Bludna_psice_na_Jizerkach_2013/