Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: elnegma
« kdy: Srpen 01, 2013, 11:03:07 »

já ji nepolidšťuji ani nic podobného ujetého ale ona je prostě mrcha a cizímu nebo i známému bych ji nechala jedině za trest :)
Toho pána si pamatuju, Keska byla tehdy štěně jak jsem o něm četla.
Poslal: Boudicka
« kdy: Červenec 31, 2013, 15:39:02 »

Proč by se ho museli psi dotýkat???  ::) s faranony chodil před 10ti lety Robert, ale toho už tady asi moc lidi nepamatuje...
Poslal: elnegma
« kdy: Červenec 31, 2013, 10:59:48 »

No tak za rok bude té nejstarší už zase o rok víc ....  :-X

to bude ale já to chci podnikat kvůli nám všem, takže když to bude nutné chodili bysme jen MIDy.

To by bylo nadšení hlídat v táboře vychytralého faraona co neposedí a nemá rád když se ho dotýkají cizí psi :-D
Poslal: Boudicka
« kdy: Červenec 30, 2013, 10:51:38 »

Hlidani se vetsinou da v tabore domluvit. Nam taky nechodi vsech 13 kousku na trat.
Poslal: Erája
« kdy: Červenec 30, 2013, 10:17:54 »

No tak za rok bude té nejstarší už zase o rok víc ....  :-X
Poslal: elnegma
« kdy: Červenec 30, 2013, 09:31:59 »

ahoj, díky za odpověď. Já zatím uvažovala o jedněch brašničkách, které by si holky střídaly, anebo vůbec. Letos zkusíme v září, přítel půjde asi MID a já tu kočárkovou protože malá nebude mít ještě ani rok a nechci jí přetahovat. Ale příští rok bysme zkusili se všema holkama MID či více a uvidíme, to bude mít už rok a půl :) Tahat s sebou musíme všechny, nemáme hlídání a bydlíme v bytě..
Poslal: Petrs01
« kdy: Červenec 24, 2013, 19:30:08 »

Na brašničky se vykašlete, víc otravují než pomůžou a pro psy je to velká zátěž. Mladá je příliš mladá, stará je už dost stará (ale dát to může, mladé to zatím zakazují pravidla a raději bych u ní s longem počkala déle). Pokud trváte na celé smečce, začněte midem, pak lehčí long s bivakem,... Uvidíte jak to koho bude bavit a jak jim to sedne, obecně nevidím důvod proč by nemělo. Nezapomeňte, že víc psů = větší riziko že jeden z nich nebude moct a budete muset vzdát.
Poslal: elnegma
« kdy: Červenec 21, 2013, 14:26:38 »

Hezký den všem. Mám začátečnický dotaz, s partnerem se rádi touláme přírodou a pokukujeme po DT. Těch dotazů je tedy více, týkají se výhradně psisek v naší domácnosti :)
Vím, že pes našeho plemene se již longu zúčastnil, ale mám dojem, že ne příliš úspěšně.

Faraonský pes - chrtovité plemeno - silný atletický pes určený k lovu divokých králíků v kamenitém terénu. Pes z teplých krajin s krátkou srstí bez podsady, srst na celém hrudníku a břichu velmi řídká. Výška cca 60cm, váha cca 22kg.
3x fenka
- 9,5 roku kastrovaná, aktivní život (v minulosti nějaký coursing, dostihy, rekreačně canicross, turistika) Stále vitální ale zadní nožky už trošku slabší
- 4,5 roku aktivní život (dlouhé procházky a turistika)
- 9 měsíců - hyperaktivní štěně již 4měsíců velmi pevné a silné konstituce

Chodíme každý den/obden 3-7km, o víkendech většinou 1x hory do 20ti km. Nejsem si jistá zda pro mlaďošku to není moc tak nepřidávám a snažím se krotit své turistické choutky. Letos s mlaďoškou jsme ušli nejvíce 25km v kopcovitém terénu a jednou ve dvou dnech 40km v kombinaci Lysá hora a druhý den roviny. To byly jen vyjímky, připadá mi to na její věk příliš i když ona je neunavitelná a po 15ti km a hodině spánku už zase lítá jak "šus"

Dotazy jsou - Jak na bivak s třemi choulostivými psy? Co přibalit extra pro ně?
Začít MID, nebo chodit jen MID (kvůli mlaďošce a "babině")?
Je možné dát takovým psům vůbec brašničky? A pokud ano kolik kg? Starší fenka asi nic? 4letá je zase takové nohatější / elegantnější konstituce... Mlaďoška je silné podsadité konstituce ale ta nebude moct nosit ještě dlouho?

Pročetla jsem si i nějaké diskuse a po Soutěži o nej puchýř jsem si to málem rozmyslela :)

Budu ráda za jakékoliv rady a zkušenosti.