Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Lucie H
« kdy: Září 09, 2013, 15:24:36 »

Zadám jedno volné štěně -  PSA, plemene malý munsterlandský ohař. Je vhodný k vytrvalostním a rychlostním aktivitám, typu dogtrekking, canicross apod. K odběru bude koncem října. Naše fenky znáte z mnoha akcí, jako řvoucí tahací a běhací, které chtějí být všude co nejvíce vepředu :-) Velmi rádi bychom pejska na akcích potkávali :-) Více info, fotky zde: http://www.mysticblueriver.cz/stenata-puppies/, kontakty: Lucie Hrubá, 736 477 968, ing.arch.hrubalucie@gmail.com.
Poslal: tažní münstíci
« kdy: Březen 25, 2013, 20:27:48 »

Zadám štěňata malého münsterlandského ohaře (MMO) s PP, k odběru v červenci. Jsou to vhodní společníci pro dogtrekking,cannicross a neúnavní tahači, naše fenky jste mohli potkat a slyšet na dogtrekkových akcích :-)
bližší info: Lucie Hrubá, mob.: 736 477 968, www.mysticblueriver.cz