Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: ježura
« kdy: Říjen 16, 2012, 10:01:49 »

Zabaleno, odesláno...pokud by ses do brašen zamilovala, můžem se dohodnout na ceně...ti moji bonsai mamuti by je plouhali po zemi, tak mi tu zbytečně zavazí.
Pokud se do nich nezaláskuje jazz, berte to ostatní jako inzerát.
Poslal: jazzinka
« kdy: Říjen 16, 2012, 09:20:46 »

Díky moc, pračka snad ani nemusela být, bahenní nejspíš budou hned zas  ;). Kroužek nechám odpočívat, stejně jsem neměla v úmyslu Dandyho připřahat, měli bychom být dost mimo civilizaci tak snad ani nepotkáme žádné případné oběti.   
Poslal: ježura
« kdy: Říjen 15, 2012, 21:20:07 »

Tak prožraný od myší nejsou, ale byly silně bahenní... hodila jsem je honem do pračky, takže SUP bude vyvoněnej frajer. Jenom ho nepřipřahej za ten kroužek vzadu, trhá se, ať nemáme někoho na svědomí kdyby to ruplo úplně ;) Ráno posílám, snad se pošta pochlapí.
Poslal: jazzinka
« kdy: Říjen 15, 2012, 20:54:25 »

To bys byla zlatá. Pošlu SZ.
Poslal: ježura
« kdy: Říjen 15, 2012, 18:46:13 »

Mám tu jedny velký manmaťácký (nosil je Kim, Supovi by měly sedět), ale nejsu z Prahy...když bych je ráno poslala poštou, měla bys je ve čtvrtek mít...
Poslal: jazzinka
« kdy: Říjen 15, 2012, 18:33:44 »

Ahoj,  neměl by někdo ideálně z Prahy na půjčení brašny na velkého psa (SUPa) na tento čtvrtek až pondělí (18-23.10)? Čestně vrátím i s nějakou knihou  O:-)