Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: David a Brixolína
« kdy: Květen 03, 2012, 13:13:58 »

teď jsem zaslechl něco o tom pít odvar z hřebíčku, pak na vás prý nic nevleze nezkoušel někdo ? 

zkousel jsem produkt od cdVetu (prodavaj Langerovi z Usti nad Dlabem), mel to byt s ucinnou latkou z hrebicku a pak jeste jeden, taky nejake vytazky - na nase zvire ucinnost zadna. Musim ale napsat, ze na Brixolinu neucinkovalo zatim nikdy vubec nic. Jeste chci vyzkusat kvasnice susene. Ale u nas ve vysce cca 750 metru nad morem zase tolik klistat neni.
Poslal: Psymorf
« kdy: Květen 03, 2012, 07:33:41 »

teď jsem zaslechl něco o tom pít odvar z hřebíčku, pak na vás prý nic nevleze nezkoušel někdo ? 
Poslal: Maggie a Keissy
« kdy: Květen 02, 2012, 20:34:14 »

Tak já jsem ho měla a bohužel na mě tedy nějak moc extra neuspěl :( Se psy chodíme kolem vody v tomto počasí, kde výskyt komáru se dá počítat na hejna, sice je to na chvilku odradilo ale potom se přisáli :( Navíc nevím jak komu, ale mě to smrdí po syrečkách :D Ale zkusit to můžeš.. jak se říká jiná ves atd.. :) Tak na tobě může působit :)
Poslal: Stasa5
« kdy: Srpen 04, 2011, 09:03:49 »

Tak zkušenost s tím nemám, ale dotsi by mě to zajímalo, neb mám občas pocit, že ty komáry nějak extrémně přitahuju  :-\
Poslal: filmz
« kdy: Červen 09, 2011, 12:21:01 »

Ahoj, ve více obchodech jsem se už setkala s repelentnimi náramky BugsLock (pro lidi ;o). Jsou teď ve slevách na stránkách typu slevomat apod. Tak o nich přemýšlím... Máte s nimi někdo zkušenost???