Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Lukas KH
« kdy: Duben 09, 2012, 11:25:23 »

Ahoj všechny podrobnosti najdeš na  http://okolokutnehory.webnode.cz/
 je tam ke stažení i přihláška.
Chystáte se k nám?  Osobně doporučuju tu 30.
Budu rád když dorazíte  zatím Lukáš
Poslal: Aleš Lang
« kdy: Duben 08, 2012, 21:17:28 »

Zdravím Lukáši, prosím tě pošli mi víc informací, přihláška, startovné atp. Aleš
Poslal: Lukas KH
« kdy: Únor 12, 2012, 11:04:47 »

Zdravím
  Na akci Okolo Kutné Hory bych Vám chtěl ukázat Kutnou Horu  nejen jako město plné historických památek, ale i jako město s krásným okolím a to formou podle mne nejlepší. Se psem po boku. A  není důleřité jestli půjdete s voříškem nebo šampionem výstav. Závodu se může účastnit každý, bez ohledu na to jaké plemeno či neplemeno vlastní. Důležité je jen zvolit vhodnou délku trasy. ;)

 V okolí KH je několik turistických tras, které si projdete a naučná stezka, která Vám prozradí vše o přírodních zajímavostech i o historii jednotlivých míst v okolí. Čekají na Vás 3 varianky délky a to 10, 20 a 34 km. Záleží na každém na co se cítí, případně na co se cítí Váš mazlíček. V případě potíží na trati vám zajistíme odvoz. 

Budu se na Vás těšit Lukáš ::)

Více zde: http://okolokutnehory.webnode.cz/