Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Amy
« kdy: Leden 27, 2013, 08:47:31 »

No, a co se týče toho postroje, ten myslíte, že bude OK?
Poslal: Katkak
« kdy: Leden 26, 2013, 22:07:59 »

Ty sedáky by asi bylo lepší vyzkoušet, každému vyhovuje něco jiného. Já mám taky Manmat a jsem spokojená, i když je pravda, že když mi psi zaberou pořádně, tak to vždycky příjemné není :).
Poslal: Amy
« kdy: Leden 26, 2013, 21:56:43 »

Jsem z Litvínova (okres Most).
Poslal: Erája
« kdy: Leden 26, 2013, 20:45:15 »

hele, nejlepší je to vyzkoušet ;-) odkud jsi?
Poslal: Amy
« kdy: Leden 26, 2013, 13:18:36 »

Mám dlouhosrstou kolii a táhne tak středně dá se říct.
Co se týče sedáku, tak proto se ptám, fakt nevím, který by byl nejlepší a na co při koupi koukat.
Poslal: Petrs01
« kdy: Leden 25, 2013, 23:07:47 »

Když už mám kšíry mezi nohama, chci je aspoň využít spodním tahem - proto mám Manmat.
Vaškovi Short nesedí. Teda po dlouhém vybírání (u HelyL) jsem jeden zkusila a po chvíli tahu se pes škrtil. Probraly jsme další hromadu, máme faster a špička. Ale v tu dobu taky táhnul jako magor a zároveň byl (pořád je) kostlivec potažený kůží, takže tak trochu extrém. Barda se nikdy nedusil ani na guardu - on taky nikdy pořádně netahal... Prostě malý nebo netahavý pes jednoznačně short, ale velký tažný raději faster (i kvůli lepšímu rozložení tahu).
Za ideál považuji odchytit někde Helu a zkoušet.
Poslal: Erája
« kdy: Leden 25, 2013, 22:56:30 »

ještě jsem se asi nesetkala se psem, kterýmu by short neseděl, i když je to tahoun. Jinak k sedáku, já mám manmat, jsem spokojená, ale k otázce Petry, když jsem měla pujčenej jen opasek, tak neseděl na místě a putoval, hlavně nahoru, k tomu tam jsou, tipuju, ty popruhy mezi nohama.
Poslal: Petrs01
« kdy: Leden 25, 2013, 21:02:41 »

Amy, záleží jakého máš psa, jak táhne,...
ten sedák se mi nelíbí - na co tam má spodní popruhy, když tah do nich stejně nejde?
Poslal: Amy
« kdy: Leden 25, 2013, 20:54:50 »

Ahoj, vybírám výbavu na trekky a padlo mi do oka tohle:
Sedák: http://www.zerodc.cz/zero-dc-katalog/id/1617
Amortizér: http://www.zerodc.cz/zero-dc-katalog/id/1620
Postroj: http://www.zerodc.cz/zero-dc-katalog/id/1643

Co si o tom myslíte? Jsem v tomhle začátečník, tak bych byla ráda za názory, díky  ;)
Poslal: pe3ce
« kdy: Únor 22, 2012, 13:16:44 »

Takže akci velikost-malost postroje končím, tímto ještě jednou děkuji Gwen za nabídku, Eraji a Hyeně za postřehy a typy.
Kamarádka, které jsem postroj zapůjčila si ho bude pro svého tahouna nechávat, tudíž jdu poměřit čoklistu a objednat postroj nový. Jen mám dilema, zda opět faster, jakože jinak jsme s ním byli velmi spokojeni, nebo tento http://www.manmat.cz/cs/products/displayProduct/Postroje+sa%C5%88ov%C3%A9/7B%29+Postroj+Siberian+Race/109 a nebo dokonce tento http://www.manmat.cz/cs/products/displayProduct/Postroje+sa%C5%88ov%C3%A9/4B%29Postroj+LIGHT+WEIGHT+LONG/93 ::)
Poslal: pe3ce
« kdy: Únor 21, 2012, 17:37:48 »

díky za odkaz, jdu to pročíst. Ten faster je taky šitej na míru, R.má taky atyp rozměry, ale psovi jsou 3 roky tudíž už to není nohatý čapatý puboš, jako v roce, kdy ho má šitej. Za fotečku tvé sáhodlouhé psice v postroji ti budu velice povděčna.
Poslal: Hyena
« kdy: Únor 21, 2012, 08:59:37 »

hele pročti si ještě tohle vlákno..tam se probíralo dost typů postrojů http://dogtrekking.info/forum/index.php?topic=153.0
Jinak ad sled X faster .. mě  v tom pro psa zase takovej významnej rozdíl nepřijde. tedy z pohledu rekreačního terakře a běžkaře :-) Za sebe si trvám na sledu, protože je čuba nestandardní velikosit ( poměrně štíhlá, ale dlouhá jak tejden před vejplatou) a u Polaru mi ho ušili na míru. Tedy pravda, po druhé to bylo o trpělivosti,ale sednul :-) Zkusím doma v PC vyhrabat někde tu fotku Hyeny s postrojem.
Poslal: pe3ce
« kdy: Únor 20, 2012, 21:40:34 »

Zkontroluj ještě, jak sedí spodek postroje přes mečovou chupavku. Jestli postroj kopíruje ukončení hrudního koše, tak jak je na to ušit, nebo jestli na celý hrudník nedosáhne. Jinak na krku se může zdát menší, protože je zima a pes je nasrstěný víc (předokládám) ne v létě.
postroj jsem zrovínka dnes půjčila, ale v neděli to vyzkouším. Ten konec hrudníku by měl kopírovat asi v tahu, že? A pokud nedosahuje, tak je teda malej?  S tou srstí na krku jsem si to taky říkala.

pe3ce..přesně takhle, co se týká délky  má moje čuba , když není v tahu "sled "( což je typově podobný postroj)..taky jsem to tu řešila, zda není krátký. ...Hyena už s ním běhá a chodí cca dva roky a je spokojená.
jo tak právě o sledu začínám uvažovat, přijde mi, že by psovi líp sednul.
Poslal: Hyena
« kdy: Únor 20, 2012, 21:16:57 »

pe3ce..přesně takhle, co se týká délky  má moje čuba , když není v tahu "sled "( což je typově podobný postroj)..taky jsem to tu řešila, zda není krátký. ...Hyena už s ním běhá a chodí cca dva roky a je spokojená.
Poslal: Erája1
« kdy: Únor 20, 2012, 20:50:41 »

Zkontroluj ještě, jak sedí spodek postroje přes mečovou chupavku. Jestli postroj kopíruje ukončení hrudního koše, tak jak je na to ušit, nebo jestli na celý hrudník nedosáhne. Jinak na krku se může zdát menší, protože je zima a pes je nasrstěný víc (předokládám) ne v létě.