Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Johule
« kdy: Únor 11, 2012, 19:36:14 »

Tak Tessinka už má nový domov :) Pořád ale je k dispozici pár pejsků, především přátelskej ovčounoid Rexík, ideální parťák na treky a toulky přírodou
Poslal: zbynek
« kdy: Únor 05, 2012, 20:25:04 »

Když jsem psal o tý Tassině bonsajovitosti, pokud by někdo čirou náhodou měl zájem o většího ovčouna a moh by to bejt pes, tak tam Ruda teď má ještě čtyřletýho papíráka Bena a cca pětiletýho černýho dlouhosrsťáka Rexe. (Asi nemá smysl zakládat vlastní vlákno pro každýho.)
Ben je zatím jen pro někoho, kde se nelekne nějakýho vyvrčení (mě funguje bez problémů), mazlík Rexík asi pro kohokoliv - ač byl v původním útulku vedenej jako agresor. Znám ho od prvního dne, co tam je, byl jsem i u převozu z útulku k Rudovi, a nikdy jsem s ním ani já, ani nikdo jinej neměl jedinej problém.
Fotky na http://www.psycholog-psu.com/azyl.html pokud by někdo chtěl nějaký podrobnější info, můžu napsat víc.
Poslal: Hyena
« kdy: Únor 05, 2012, 17:22:16 »

ZbyněkTo jsi poznala, že ty kalhoty, co jsou vidět za ní na první foce, jsou moje?že váháš :-)
Johule
Každopádně vám oběma díky  za osobní zkušenosti  podrobnější info  :)
Poslal: zbynek
« kdy: Únor 05, 2012, 17:10:33 »

...Zbyněk k ní možná časem napíše víc.
? To jsi poznala, že ty kalhoty, co jsou vidět za ní na první foce, jsou moje?
Kromě toho, co už napsala Johule, bych snad jen podotknul, že zatím zřejmě žrala kdeco a zůstala trochu "bonsajovitá", velkej ovčoun už z ní asi nevyroste. To čévéčko, se kterým je focená, je cca desetiměsíční, jestli si dobře pamatuju.
Poslal: Johule
« kdy: Únor 05, 2012, 11:45:34 »

Zbyněk nejsem, ale Tessinku dobře znám, fotila jsem ji :) Je to skvělej blázen, je nadšená snad ze všeho, z lidí, psů, veškeré pozornosti co jí někdo věnuje. Umazlená, prostě pozitivní puberťák. U býválých páníčků rostla trochu jak dříví v lese, ale přijde mi dost chápavá a  baví ji spolupracovat, takže udělat z ní vychované zvířátko by nemělo být nic těžkého. Ale je prostě potřeba jí dát nějakou možnost vybití energie ;)


Poslal: Hyena
« kdy: Únor 05, 2012, 11:22:47 »


Další potenciální parťák na vandříky a treky, který zbytečně " zahálí" nevyužitý bez páníčka a jejímž jediným problémem je její chuť doživota :-)
cit: Tesi  je jedenáctiměsíční německá včanda. Dali ji sem důchodci, kteří nestačili na její přebujelý temperament, když si z nudy došla pro nějakou tu slepici. Na agility nebo jiných podobných sportech by mohla strčit do kapsy kdejakou borderu (tím se nechci dotknout majitelů border), je prostě rychlá, neposedná a neskutečne mazlivá.
Info: http://www.psycholog-psu.com/azyl.html nebo tel:608 623 144- ideálně denně mezi 9-10hodinou.
Zbyněk k ní možná časem napíše víc.