Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Hyena
« kdy: Únor 06, 2012, 19:51:07 »

Bady našel čerstvě nový domov. ;D
Poslal: Hyena
« kdy: Listopad 30, 2011, 21:24:59 »

Bady je stále aktuální-bohužel :'(
Poslal: Hyena
« kdy: Listopad 10, 2011, 14:11:11 »

Díky za doplnění, přesně jak píšeš. Pes má podle všeho hodně dobrý základ a majitelé stojí o jeho dobré umístění. Tak že  není potřeba mít obavy ze zatajování podstatných informací apod.  jako se to občas stanu u psíků z útulků. Btw jen k té váze-kdo znáte mojí  Hyenu, tak ta je  mezi 31-32kg, takže pes bude něco podobného, tedy žádné "nukleární hovado", které by se nedalo zvládnout.
Poslal: Erája
« kdy: Listopad 10, 2011, 12:29:26 »

Jen doplním. Pes je větší postavy, než třeba muj Bony. Váží 30 kg což je na HO opravdu dost. A je z chovky, odkud jsou velcí psi (horní hranice standardu). Za slovy "miluje pohyb" si  představte lovce tělem i duší. Lovce všeho. Ale dá se to zvládnout, já to se svým pruhatcem zvládla a to i když je to několikanásbně úspěšný lovec. S psama samcema je to, jakjinak, než naštíru. Jen málokterý HO (alespon u nás) není. Ale i tohle se dá zvládnout - minimálně přes poslušnost. JInak má orpavdu dobrý původ, takže pokud by chtěla nekdo pracáka/sportáka (jak sprotovná kynoligie, tak to zminované agi), myslím, že nesáhne vedle. K cizím je odtažitý, ale neměl by být kousavej magor. K pokousání dítěte údajně došlo nehodou, kdy rodiče prostě neuhlídali jeho nejistotu z uzavřených prostorů a dítě na něj nejspíš zatlačilo víc, než dokázal unést. S odrostlýma dětma nebo dětma venku, kde má možnost odejít, problém neni. S pani komunikuju po mejlu, a píše více jak rozumně.
Poslal: Hyena
« kdy: Listopad 10, 2011, 09:52:18 »


Další pruhatý pejsek, který se dostal do nouzového stavu :
Charakteristika od majitele:" Bady je pes s průkazem původu, řádně očkovaný, očipovaný. Je-li překrmován, má průjem. Jinak nemá žádné zdravotní problémy. V minulosti jen drobné úrazy (naříznutý paspárek apod.)

Cca 1/2 roku jsme s ním chodili na cvičák (základní poslušnost, poté základy obrany), velmi ho bavilo agility. Miluje pohyb (honí zmíněnou vodu, oheň, dým, sníh, páru, vlaky, cokoliv), aportování.

Je ochotný poslouchat i na velmi jemné povely (např. lusknutí prstů), je ale třeba nadstandardní (alespoň z našeho pohledu) důslednosti aby nezačal lajdačit. Někdy stačí např. pár týdnů nebo i několik dnů a už se tváří, že ten povel, co jste zrovna řekli, v životě neslyšel. „No, možná, když mi ho 3x zopakujete, tak bych si vzpomněl…“

Ve juniorském věku jsme s ním absolvovali výstavu, s výborným výsledkem"

Bohužel došlo k pokousání 2,5 letého dítěte, proto pro něho majitelé hledají nového pána
Kontakt na majitele.zbrych@seznam.cz

http://naszviretnik.net/2011/11/09/sos-hleda-se-domov-pro-badyho/?#comment-93573
Takže kdo by chtěl pruhatýho bezvadnýho parťáka na cesty.......