Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jana a Cami
« kdy: Červen 18, 2012, 07:45:47 »

Zapomněla jsem dodat, že jsem se s majitelem dohodla na darování.
Poslal: Jana a Cami
« kdy: Červen 18, 2012, 07:44:07 »

Dobrý den, prosím o pomoc. Hledám nový domov pro fenečku aljašského malamuta s PP. 28. srpna jí budou 2 roky.
Majitel na ni nemá čas. Ayla je celý den zavřená v kotci s výběhem. Nemá skoro žádný pohyb ani společnost. Je milá a za chvilku hry neskutečně vděčná, dobře se s ní pracuje. Neumí však chodit na procházky, i když věřím, že by se to velice rychle naučila, jenom ji vysvětlit, co se po ní vlastně chce.Nezná důslednost.
Pokud by o ni měl někdo zájem, volejte prosím na mob.:736 754 690
Poslal: elina
« kdy: Červen 08, 2012, 15:45:47 »

Venoušku jenom doplním fotos  ;)  :-*
Poslal: vencan+3
« kdy: Červen 07, 2012, 11:44:09 »

z dnešních mailů :

P R O S B A Prosim, hledame novy domov pro tohoto pejska. Je to pejsek, hasky, priblizne 7 mesicu stary. Je v jednom autoservisu takto celou dobu privazany na retezi :-( Je hodny a mazlivy. Majitel autoservisu je ochotny ho podarovat. Proto mu hledam novou milujici rodinu, on si to zaslouzi!!!! Pouze do dobrych rukou!!!!! Je zvyknuty zit pouze takto, tak potrebuje milujici panicky a hlavne cas... Prosiiim, dejme mu sanci na lepsi zivot! Do Bratislavy neni problém privezt! Mate-li nekdo zajem, volejte prosim 0944 473 548
Poslal: Klára
« kdy: Srpen 02, 2011, 10:23:20 »

Dobrý den
Mám na Vás tu na chatu jednu prosbu.
Hledám domov pro fenku huskyho 12 let. Moc hodná, mírně plachá zvyklá v bytě i venku. MÁ STRACH Z MUŽŮ. Proto ji bohužel musím najít druhý (vlasně třetí) domov. Já jsem si ji vzala od pána který rozpouštěl svou smečku před asi 4 roky. Z mužů měla vždy respekt ale před rokem se její fóbie již natolik zhoršily, že nemůže být ani ve stejném pokoji s mým mužem (předtím 2 roky bez problémů).Máme ještě jednoho pejska od štěněte(psych. zdravého) takže mám s čím srovnávat...
Je aktivní, ale už přece jen je znát věk. Pokud někdo budete vědět o někom i starší paní hledající společnici na procházky dejte porsím vědět. Už jsme z toho všichni šílení.
Děkuji za jakékoli info. KONTAKT: knahlikova@seznam.cz, 776600454
Poslal: elina
« kdy: Duben 20, 2010, 15:19:10 »

Takže tyhle tři holky budou za cca 14 dní bydlet, díky musherům jako je Václav Krásný, klobouk dolů  ;)
Poslal: elina
« kdy: Duben 16, 2010, 09:01:44 »

změna - vše jsou fenky
Poslal: elina
« kdy: Duben 15, 2010, 14:56:16 »

více bude na http://www.facebook.com/#!/pages/SIBERIAN-HUSKY-RESCUE-CZECH-REPUBLIC-Kayacz/160091905487 nebo http://www.kaya.cz/ nebo http://www.tombru.com/mushing/index.php?topic=1384.0

Majitel 3 psů plemene Sibiřský husky přišel o dům v naší obci Šumavské Hoštice. Na konci března se odstěhoval a v ohradě u domu po něm zůstal 1 pes a 2 feny. Podařilo se nám s ním kontaktovat, ale on o ně nemá zájem - nemůže se o ně starat.
Jsou již poměrně staří - Lumpík (bez P.P.)-9 let, Inka litolská stopa (s P.P.)- 10 let, Dara litolská stopa (s P.P.) - 15 let.
Obracíme se na Vás s prosbou o radu. Nevíte o někom, kdo by měl o tyto psy zájem? Kam je umístit? Máme od majitele zmocnění je darovat či je umístit do útulku.
Petr Fleischmann,starosta obce Šumavské Hoštice
Poslal: ZdeněkK
« kdy: Březen 25, 2010, 20:49:41 »

Včera 18.9. byl odchycen asi roční pejsek, kříženec huskyho, šedobílý s hnědými znaky, levé oko modré, pravé hnědé. Pejsek je plachý a nedůvěřivý. Umístěný je v záchytných kotcích v Boršové nad Vltavou. Kontakt je na odchytovou službu Animal Rescue, tel.: 777 214 680, info@animal-rescue.cz.

Omlouvám se za velikost obrázků, ale nestíhám ho teď zmenšit.



Odpověď:
Pejskek je už jeden a půl roku umístěný v rodině a šťastný...
Poslal: Host
« kdy: Červenec 21, 2009, 00:19:10 »

Ahoj, zase se mi nedaří přihlásit.
Chci upozornit na bezva fenku SH, která je na Slovensku, tudíž hrozí brzké utracení. Koukněte na http://www.psiadusa.sk/forum/viewtopic.php?f=8&t=4512 je tam níže i video.
Magda
Poslal: Monika
« kdy: Červenec 09, 2009, 10:52:31 »

Ahoj, máme ve Vimperku roční vykastrovanou fenku SH, která je k mání. je zvyklá na lidi chovaná doma. Když budete mít někdo zájem mé telefonní číslo 736681234 Monika
Poslal: Eliska-SHRCR
« kdy: Květen 06, 2009, 14:04:32 »

Ahoj,
byli jsme znovu požádáni o zvýraznění nabídky Sáry, která je hrozně fajn, ale nedaří se pro ni najít pána, nejspíš pro to, že je jí už osm. Ale podle mne to není tolik důležité. Aktivní může být ještě několik let. V nabídce ji máme od 19.2.2009, tak to není dlouho, ale i tak by se mohl pro Sáru najít domov. Přijde mi ideální pro sportovně aktivní lidi.

Toto jsou prvotní informace o Sáře z února, tak se k nám na ni přijďte podívat - http://www.kaya.cz/krizenci-sh

Sára foto:

Sára byla zvyklá žít v bytě i venku - tak půl na půl, ale vhodnější je spíše do bytu, velmi miluje lidi a jejich přítomnost - s pejsky žádné problémy nemá, je velmi hodná, v současnosti žije v útulku pohromadě s pěti různě starými štěňaty a s dospělou nervní menší fenečkou, která má měsíční štěňátko a vše naprosto bez problémů - s dětmi je v pohodě, ... ona Sára je opravdu strašně hodná a nekonfliktní, je to zlato :) - s utíkáním nevím jak to bude u případného nového majitele do budoucna, až se otrká a zvykne si na to, že má ve svém pánovi oporu a jistotu... ale v současnosti rozhodně nemá nějaké tendence se vytrhnout z vodítka, protáhnout se dveřmi a zmizet... Venčená je ovšem Sárinka vždy na vodítku, nemůžeme riskovat, že by se přeci jen rozhodla vydat na výlet a ztratila by se, či by ji nedejbože přejelo auto.  S povely je to tak půl na půl. Jeví se jako velmi poslušná fenečka, ale klasickým povelům ji její majitel pravděpodobně neučil.

Můj osobní odhad, i odhad holek (zaměstnankyň útulku) je ten, že Sára bude šťastná kdekoliv, kde jí budou mít rádi, je dle nás vhodná klidně i pro starší lidi, protože manipulace s ní je opravdu snadná, Sára je dost submisivní ve vztahu k lidem, nebo alespoň v útulku se tak projevuje. Ona si opravdu ve svém životě už hodně zkusila, takže za milující pozorné páníčky a plnou misku bude velmi vděčná. Jen musím tedy upozornit, že vzhledem k tomu, že se jejímu původnímu majiteli podařilo vyhladovět Sáru téměř až k smrti, tak Sáru opravdu jídlo naprosto fascinuje a miluje ho, takže je třeba počítat s tím, že pokud například její nový páníček nechá na stole řízek bez dozoru, tak mu ho Sára zblajzne, v tom případě půjde slušné vychování stranou :)


Sára je krásná, modrooká, asi osmiletá fenka, kříženka husky. Je kastrovaná. Její příběh není moc veselý, ale my doufáme, že s vaší pomocí bude mít šťastný konec.
Citace útulku:
Sára byla do našeho útulku přijata ve velmi zuboženém stavu - silně podvyživená a s těžkým zánětem dělohy. Její, dnes již naštěstí bývalý, majitel zřejmě nepovažoval za nutné se o Sáru alespoň minimálně postarat a dát jí pravidelně najíst. Sára je velmi hodná fenečka, kterou
naštěstí špatné zkušenosti s lidmi nijak nepoznamenaly, ráda se mazlí, je trpělivá, vděčná za pozornost, miluje procházky a také velmi miluje jídlo, kterého se jí u bývalého majitele příliš nedostávalo. Sárinka již přibrala, zotavila se a teď netrpělivě čeká v útulku na někoho kdo jí bude laskavým, milujícím a starostlivým páníčkem.....
Poslal: vencan+3
« kdy: Leden 30, 2009, 12:15:14 »

další dobračka (z fauny)
 daruju psa huskyho do dobrych rukou. pes huskyho 6 let .potrebuje majitele ktery by s nim mel casty pohyb a velky prostor.pes huskyho se jmenuje alan.je temperamentni,a je trosicku umazlenejsi ma rad deti samozrejme i dospele.moc vas prosim i ja i alan dejte mu lasku a domov.moc vam dekuju.alan a gabushka:-)
> Odpovědět< | E-mail: gabullka15@seznam.cz
Inzerát vložen: 29.01.2009 20:45:10 | Kategorie: různé | Kraj: Jihomoravský
Poslal: kuna
« kdy: Leden 24, 2009, 20:05:01 »

Českokrumlovský útulek praská ve švech, odebrali nějakému "chovateli" z nevyhovujících podmínek smečku huskounů... Většinou fenky, kdo by měl zájem, koukněte na www.utulekck.estranky.cz
Poslal: ježura
« kdy: Listopad 21, 2008, 12:39:01 »