Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Chodske straže gen. Draže
« kdy: Červenec 10, 2015, 15:03:12 »

Nazdar Karle! Psal jsem Ti sice přes ženy e-mail, ale pro všechny případy. Můžeš mi poslat itinerář MIDa? Křivoklátskem jdu v mimotermín a Aktivní Junioři (senioři) dělají už jen krátké trasy, takže MID by byl ideální, kraťas jsem šel žel už za duhovým mostem se toulajícím Avalínem, což je zase na Wuka a Eliáška až moc krátké!

Díky moc

četnyčtí braši Ravnogorac René a Divočáci!
Poslal: Monika+bágl
« kdy: Srpen 22, 2011, 22:30:40 »

pěkné pěkné  >:D
Poslal: karel+poník
« kdy: Srpen 22, 2011, 21:18:11 »

tak máme už konečně dotrasováno a vše potřebné na trase domluveno, pokud máte zájem mrkněte se na stránky jsou tam fotečky.dokonce jsem se rozhoupal k tomu abych tam dal foto z prvního trasování,tak pjekné pokoukání.